- 12 Şubat 2010
- 5.392
- 1.521
- 1.748
Ben hocanın mental olarak sıkıntılı bir durumda olduğunu düşünüyorum. Torreira ve Lemina'nın bu maça 11 başlamasının mantığı nedir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anca karar verdi demekHocam sonunda Yusuf'un ipini çekmiş.
Kaan-KazımcanO degilde, stoperler kim?
Bişey olursa kırmızı koca burnuyla çıkıp ağlamayı bilir amaBir şey olur diye topçu oynatmayan hoca yok usta.
Yok abi sakatlık riski var.Cezalıda olsa oynatmayacak..Osiyle birlikte en önemli en kritik adam bu..Hem transfer yapmıyorlar hem dikkat etmiyorlar.Nefret ettirdiler kendiilerinden.Hadi Lemina Rize de cezalı Toreira yı ne diye oynatırsın hocam ya...
Malum kanal boykot olduğu için izlemeyeceğim
Lemina konusunda aynı fikirdeyim. Savunmada herkesin arkasını topluyor Lemina. Ama mantık arıyorum, niye diye. Hadi ona zaten hafta sonu oynamayacak diyebilirler...Yok abi sakatlık riski var.Cezalıda olsa oynatmayacak..Osiyle birlikte en önemli en kritik adam bu..Hem transfer yapmıyorlar hem dikkat etmiyorlar.Nefret ettirdiler kendiilerinden.
Ahmet denen adam ileri ıuç forvet bölgesinden başka bir yerde oynamaz.
Ama bizde sistem yok ki.Her oyuncu her yerde oynar zihniyeti.
Sağ beke gene gökdenizi koyacak..
Ligin devre arası gelmiş kanatta hala eren oynuyor.
Lemina ayın 1inde Kayseriye karşı oynadı. Bu maçta oynamazsa oynayacağı bir sonraki maç içerdeki Eyüpspor maçı olacak, ya da sonrasındaki Juve maçı. Oyuncunun maç temposunu kaybetmesindense burda ilk 45 dakika sahaya atalım en azından formda kalsın. Bunu görmek çok zor değil ama forum ezbere yorum kaynıyor, oturduğumuz yerden bile bir tane yerine oynayabilecek orta saha söyleyememişsiniz.Herhangi bir isim olabilir zaten orta saha almadin orta sahan yok. Istanbulspor maclarinda oynatma bari as oyuncularini. istanbul sana 11 tane herhangi bir adamla çikiyor torreira lemina olmasa ne olacak ne ne kaybedeceksin?
Ikinci yari girer.Ahmedi pazarlama yonetimi mi bu ? Lang niye oynamiyor?
Mis gibi ic sahada hazirlik maci