İstanbulspor Sahadan Çekildi

maalesef öyle bir hal aldı ki adalet, içişleri ve spor bakanlığı üzerinden iktidar bu işe müdahale etmeden temizlenemez

dünyada da bu tür temizlikler öyle yapılmıştı

Zaten hali hazırda hiçbir kulüp veya TFF siyasetin isteğinin dışında herhangi bir karar almıyor ki. Daha ne kadar el atabilir siyaset olaya? Ayrıca dünyada o tür temizlikleri yapanlar ülkelerinin adalet sisteminin içinden geçen insanlar değil. Gerçekten adalete inanılıyorsa yapılabiliyor bu tarz temizlikler.

Adana maçımız öncesi adana baskanini stadda ağırlama. Birkac başkanla Halil Umut Meler ziyareti. Bjk başkanı ziyareti.

İlmik ilmik adam planını uyguluyor bizimkilerde uyusun

Zaten hali hazırda hiçbir kulüp veya TFF siyasetin isteğinin dışında herhangi bir karar almıyor ki. Daha ne kadar el atabilir siyaset olaya? Ayrıca dünyada o tür temizlikleri yapanlar ülkelerinin adalet sisteminin içinden geçen insanlar değil. Gerçekten adalete inanılıyorsa yapılabiliyor bu tarz temizlikler.

zaten o yüzden bizde düzelme ihtimali yok gibi birşey

çünkü şu yaşananlar iktidar gücü olmadan temizlenmez

ama gel gör ki meseleleri buraya getiren de iktidar

Eee sen yeter deyip üç gün sonra “Başkan da aslında iyi adam.” Dersen, kulübü küme düşürme boyutuna götürecekken sadece seyircisiz oynama cezası verirsen herkes kendi atını oynatır. Götün yiyorsa hükmen ver hadi. Götün yiyorsa o maçı kalan dakikadan oynatma

Koc ailesi muhalefete yakin. O kadar yakinki tek gordugumuz seyler her sene Cumhuriyetin kurulusu icin reklam yapmak ve Ataturk'un olum gunu dolayisiyla 2. bir reklam yapmak.

Ama bakinca Ali Koc iktidarla fingirdesip duruyor.
İktidarla bizimkiler de fingirdesiyor fingidersmeyen yok.Taa istanbul seçimlerinde bile a haber koç ailesi İmamoğlu fonluyor diye millete empoze ediyordu.Bu adamlara zaten düşman olunmasa bunlar yapılmaz.
Şuan şu olayların oluşumu bizim açımızdan olumlu , en azından bu senelik de olsa bir değişim olabileceğine inandığım için destekliyorum.Aksi halde fbyi şampiyon yapacaklar

İktidarla bizimkiler de fingirdesiyor fingidersmeyen yok.Taa istanbul seçimlerinde bile a haber koç ailesi İmamoğlu fonluyor diye millete empoze ediyordu.Bu adamlara zaten düşman olunmasa bunlar yapılmaz.
Şuan şu olayların oluşumu bizim açımızdan olumlu , en azından bu senelik de olsa bir değişim olabileceğine inandığım için destekliyorum.Aksi halde fbyi şampiyon yapacaklar
Fbjkli bi TFF baskani gelsin de sen gor o zaman. Hala ulkede basta malum parti varken futbolda devrim olabilecegine inanmak inanilmaz bir durum. :)

Bizim baskan fingirdesir, Dursun Ozbek bildigim kadariyla malum partiye yakin biri zaten.

Bu ülkede insanlar dövüldü kimsenin sesi çıkmadı. Öldürüldüler yine kimsenin sesi çıkmadı. Hakları gasp edildi herkes sustu. Ve bunların failleri de ceza almadı. O yüzden futbolun bugün geldiği nokta da şaşırtıcı değil. Propogandaysa propoganda. Bugün bu ülkede herhangi bir konuda olan her olayın sorumlusu tek kişidir. O ve etrafındaki kan emiciler gitmediği sürece de toplum yararına herhangi bir şey olma ihtimali yoktur.

Servet geleceğine Aziz Yıldırım olsun daha iyi.

Fbjkli bi TFF baskani gelsin de sen gor o zaman. Hala ulkede basta malum parti varken futbolda devrim olabilecegine inanmak inanilmaz bir durum. :)

Bizim baskan fingirdesir, Dursun Ozbek bildigim kadariyla malum partiye yakin biri zaten.
Zaten şuandaki başkan varken de en çok bizim aleyhimize oluyor kararlar ? Çok fazla komplo işlerine giriliyor turk futbolu durumundan bağımsız biz de gidip kopenhagdan 1 puan alıyoruz yani , onu da mı birileri organize ediyor mesela.1. Ve 2.torbanin da en formsuz takımlarının grubundan çıkamadık mesela yada hatayı yensek hala 3 puan öndeydik.Suanki durum da kötü zaten.Ben yabancı hakem istiyorum

Bu işin altından fırıldak Ali çıkacaktır, gram şüphem yok.
Her zaman olduğu gibi seyrediyoruz.

1703016176072.webp

Zaten şuandaki başkan varken de en çok bizim aleyhimize oluyor kararlar ? Çok fazla komplo işlerine giriliyor turk futbolu durumundan bağımsız biz de gidip kopenhagdan 1 puan alıyoruz yani , onu da mı birileri organize ediyor mesela.1. Ve 2.torbanin da en formsuz takımlarının grubundan çıkamadık mesela yada hatayı yensek hala 3 puan öndeydik.Suanki durum da kötü zaten.Ben yabancı hakem istiyorum
Anlasildi, sen Servet Yardimci'yi gormemissin. O TFF baskani olsun da tanisirsin artik.

Geri
Üst Alt