İstanbulspor Sahadan Çekildi

Ali Koç kulüpleri tek tek himayesi altına aldı, önce Beşiktaş'a kendi adayı Hasan arati sectirdi, zaten kendi adaylariydi, Beşiktaş minimum 4-5 sene başarı falan görmez, sonra da ufak kulupleri satın almaya başladı, Pendik İstanbulspor Ankaragücü gibi

Ali Koç kulüpleri tek tek himayesi altına aldı, önce Beşiktaş'a kendi adayı Hasan arati sectirdi, zaten kendi adaylariydi, Beşiktaş minimum 4-5 sene başarı falan görmez, sonra da ufak kulupleri satın almaya başladı, Pendik İstanbulspor Ankaragücü gibi

Samp olup, tekmeye biz vuracaz. Sonra sovmen saadeetin gelecekmis zaten.

Sıradaki hamle ne olacak acaba
Ben tribünlerin sahaya dalıp bir iki futbolcuyu kaçırmasını bekliyorum. Olmaz demeyin şansınızı deneyin
Sonuna kadar katılıyorum. Özellikle Zaha tarzı bir futbolcumuza saldırmak adamı direk bedelsiz ingiltereye geri yollamak demek. Deneyeceklerdir

Star Wars- Revenge of the sith izleyenler hatırlayacaktır Şansölye Palpatine senato konuşmasında Jedi'lari hainlikle suçlayıp mağduru oynuyor üstüne de Galactic Empire adında yeni oluşumu açıklıyordu. Ali Koç birebir Palpatine vari takılıyor şuan. O da mağduru oynadı. Sırada kendi istediği yeni isimle bir TFF başkanını getirtmek.

Uluslar arasi basinina düsmeye baslamis bile.

Türk futbolunun marka degeri yerle bir oldu.

Gecen hafta Ankaragücü küme düsürülseydi bugün bu rezillik yasanmayacakti.

Futbolumuz bitmiş durumda, herhangi bir marka kalitesi ve çekiciliği yok. Yakında futbolu takip eden sayısı bu kalitesizlik karşısında iyice azalmaya başlayacaktır normal olarak. Ya doğru düzenlemeler yapılır yahut da günden güne futbolumuz biter.

kocali federasyon başkanını değiştirmek istiyor tüm bunlar bu sebeple. daha devam edecek gibi görünüyor inşallah futbolumuzu oynar yener geçeriz şunları da susarlar belki...

Artık her hafta bir takım sahadan çekilir, y çocuğundan talimatı almışlar nasılsa.

Saçmaladılar

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ülkede malum insana karşı defalarca meydan okuyan tek insan bu fırıldak. Hala hiç bir karşılık gelmemesi sermayenin gücünün özeti
Usta ben hiç Ali Koç'un RTE'ye meydan okuduğunu görmedim. Tam aksine gitti İmamoğlu'na ''seçimde hatırlatırız'' diye laf etti. Ali Koç'un tarafı belli. Yarın gider yine bir olimpiyata sponsor oldu, anladınız artık.

Tüm bu olanların baş sorumlusu belli zaten. Yaptıkları işi de yüzlerine bulaştırıyorlar çok belli ediyorlar. Daha dün bu adam hakemlere geçmiş olsun demeye ayağına gitmedimi sahibi ile beraber noldu da ortada olan bir pozisyon için takımı sahadan çekecek kadar şuursuz hareketler sergiliyor. Ulan Ali ne yaparsan yap amatörce yapıyorsun biz gülüyoruz haline bilesin:)

Tüm bu olanların baş sorumlusu belli zaten. Yaptıkları işi de yüzlerine bulaştırıyorlar çok belli ediyorlar. Daha dün bu adam hakemlere geçmiş olsun demeye ayağına gitmedimi sahibi ile beraber noldu da ortada olan bir pozisyon için takımı sahadan çekecek kadar şuursuz hareketler sergiliyor. Ulan Ali ne yaparsan yap amatörce yapıyorsun biz gülüyoruz haline bilesin:)

Star Wars- Revenge of the sith izleyenler hatırlayacaktır Şansölye Palpatine senato konuşmasında Jedi'lari hainlikle suçlayıp mağduru oynuyor üstüne de Galactic Empire adında yeni oluşumu açıklıyordu. Ali Koç birebir Palpatine vari takılıyor şuan. O da mağduru oynadı. Sırada kendi istediği yeni isimle bir TFF başkanını getirtmek.
Yoda - Dursun Başkan o zaman

Geri
Üst Alt