İstanbulspor Sahadan Çekildi

sahadan çekilecek kadar abartmaya da gerek yokmuş,yoruma çok açık pozisyon gibi. Icardi'nin sakatlandığı beşiktaş maçındaki pozisyon olsa ne yapacaklar kim bilir, alıştılar nasılsa.

KOÇun yanında Meleri ziyaret edenler arasında İstanbul baskanıda vardı galiba.
Pozisyon öyle çok abartılacak bir pozisyon değil tartışılir yani..
Fener maçında neredeymiş bu yalaka...

Buyukeksi giderse yerine ahmet nur cebi yi getirir bunlar..En son bjk feda dediğinde demirören i başkan yapmışlardı...Zaten bjk dipte rekabet fb-gs arasında diyip bjk başkanını koymuşlardı oraya hem bjk yükseldi hem de bize feci darbe vurdular..Şimdi de benzer isler

Abi pozisyona bakiyorum, her acidan bakiyorum, yok penalti diyemiyorum. Niye cekildi lan bunlar?

Bir numaralar dönüyor ama bakalim nasil ortaya cikacak

Istanbulspor’un baskani da sahibi de trabzon’lu,böyle bir olayin trabzonspor macinda olmasi enteresan
Aynı şeyi yazacaktım, normalde Trabzon'un alt şubesi olan takım TS maçında üstüne üstlük bariz bir hata da olmayan pozisyon için bunu yapıyorsa altını iyi araştırmak lazım.

Buyukeksi giderse yerine ahmet nur cebi yi getirir bunlar..En son bjk feda dediğinde demirören i başkan yapmışlardı...Zaten bjk dipte rekabet fb-gs arasında diyip bjk başkanını koymuşlardı oraya hem bjk yükseldi hem de bize feci darbe vurdular..Şimdi de benzer isler
Bir daha futbola gelmeyecem deyip gitti

Bence penaltı, trabzonlu koluyla boğazına doğru vuruyor ve kolun hareketi hiç normal, pozisyon icabı değil
Ha ama takımı çekecek kadar bariz bir pozisyon da değil
İstanbullu zaten avantajını kaybetmiş, hakem penaltı vermeyebilir
Takımı çekme biraz bilinçli yapılmış bir hareket gibi, yani kötü yönetimin hatalarını örtme gibi

Erman Toroğlu haftalardır birşeyler anlatmaya çalışıyordu Halil umut meler dayak yedi şimdi diyor ki bu daha iyi günler diyor

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt