İstanbulspor Sahadan Çekildi

Arkadaşlar bu durumlar normal değil. Bizim ligde ne olaylar ne hakem hataları döndü de rakipler sahadan falan çekilmedi. Her sene ligden çekiliriz havuzdan çıkarız diyen takım maçasi yemediği için başkalarını alet ediyor
Ülkenin beka sorunu oldu artık bu şımarık. Yargı olaya el atmalı

Puan farkını açamadilar B planlarını devreye sokmaya başladılar. Derbide olacak 2 senaryo var:

1-Fb haksız şekilde maçı kazanır bunlar çıkıp biz demiştik TFF gitmeli hakemler doğradı ama yapacak bişey yok rakibimizi uyarmıştık algısı(olmasini %40 görüyorum)

2-Fb puan kaybı. Hakemi boklamalar, tff istifasi için yürüyüş yapmalar. Bjk den destek açıklaması. Galatasarayi yalnizlastirma kampanyasi. Anadolu kuluplerinden açıklamalar vs (%60 olasılık)

Puan farkını açamadilar B planlarını devreye sokmaya başladılar. Derbide olacak 2 senaryo var:

1-Fb haksız şekilde maçı kazanır bunlar çıkıp biz demiştik TFF gitmeli hakemler doğradı ama yapacak bişey yok rakibimizi uyarmıştık algısı(olmasini %40 görüyorum)

2-Fb puan kaybı. Hakemi boklamalar, tff istifasi için yürüyüş yapmalar. Bjk den destek açıklaması. Galatasarayi yalnizlastirma kampanyasi. Anadolu kuluplerinden açıklamalar vs (%60 olasılık)
yarın hurma'nın takımı ne saçmalıklar yapacak bakalım

Bir takım gerçekten tepki için sahadan çekilseydi bu şikecilerin bir kaç maçında olması lazımdı.Heleki Trabzon maçi tam bir skandal.Ve bunun üzerine şerefsiz camia hala federasyon başkanı ve hakemler alehine görüntü verebiliyorlar..Bu ülkedende bu ülke futbolundan da hiç bir halt olmaz.resmen Ahlak yozlaşması yaşıyoruz.

Buna göre fbahce yanlis logo kullanımı için aslında yemesi gereken cezalari yememesini nasıl yorumluyorsun admir? Sonuçta onun da kurali var kitabi var
Orada perde arkasinda siyasi mudahele var simdilik karar verseler verebilirler ama bilerek oteliyorlar.

Karagümrük’e de birileri tarafından talimat gitmediyse bir şey bilmiyorum. En ufak bir aleyhlerine kararda benzer bir aksiyonu alacaklar ve başkanları büyük bir holding tarafından ödüllendireceklerdir.

bariz şekilde operasyon çekiliyor ülkeye sadece futbola değil

derhal işe bakanlık ve savcıların el atıp bu pisliği temizlemesi lazım

hakemlere sıra en son gelir şu düzende kusura bakmayın

başkanlara bakın ankaragücü rize istanbul vb.

zaten düşeceği belli olan ligde artistik yapıyor alakasız pozisyonda

Bu lige 2012 de biraktim, size de gunaydinlar.

Geri
Üst Alt