Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alın bu da uçuyor kaçıyor denen Almanya... Ben olayın biz çok kötüyüzünde değilim ama abartma ve kendi kazanamadığın şehirleri yöneten belediyelere b.k atma olayına kıl oluyorum. Evet altyapımız sorunludur belki bir şey diyemem ama doğal afet karşısında da insanoğlu gayet çaresiz kalabiliyor. X ülkesi atıyorum 5 şiddetinde doğal afetten hasarsız çıkabiliyor, Y ülkesi 8 şiddetindeki doğal afetten hasarsız çıkabiliyor ama 10 şiddetinde olunca insanoğlu çaresiz kalıyor.
Aynen öyle, siddetine göre hic bir sehir veya ülke bas edemeyebilir.
Alın bu da uçuyor kaçıyor denen Almanya... Ben olayın biz çok kötüyüzünde değilim ama abartma ve kendi kazanamadığın şehirleri yöneten belediyelere b.k atma olayına kıl oluyorum. Evet altyapımız sorunludur belki bir şey diyemem ama doğal afet karşısında da insanoğlu gayet çaresiz kalabiliyor. X ülkesi atıyorum 5 şiddetinde doğal afetten hasarsız çıkabiliyor, Y ülkesi 8 şiddetindeki doğal afetten hasarsız çıkabiliyor ama 10 şiddetinde olunca insanoğlu çaresiz kalıyor.
Belki pirana vardır dikkatli yüzmek lazım. İlk pipiye saldırıyorlarmis
En ufak bir yağmurda şehir felç oluyor burada.
Almanya'da bu tür olaylar istisnai olarak gerçekleşiyorsa, bizim şehirlerde her yağmur yağdığında oluyor.
Aradaki ince çizgi o. Büyük çapta afetlerde elden bir şey gelmemesi olayı değil, her zaman oluyor bu.
Dünya'nın en iğrenç şehri.
Alt yapısı yok, toplu taşıma sistemi anında kilitleniyor ve tam bir kaos şehri.
Tamam işte Onur biz de onu diyoruz zaten, ama şu yok ABD şöyle yok Almanya böyle geyiğini de bırakmak lazım, absürt çünkü. Yalnız bugünkü İstanbul yağmuru büyük felaket kategorisine girermiş, meteoroloji uzmanları öyle diyor.
Katılıyorum.
Yozgat ve Çorum'dan sonra en sevmediğim 3. şehir. Yok boğazı varmışta, adalar varmışta bilmem neymiş te...Bana sanki her daim boğazda vakit geçiriyorsun.
Doga icin geri dönüsüm diyorsun yani, Yesil sehir Istanbul.Yağmur yağınca yağmur suyu boşa gitmesin diye Metro tavanından su akıyor. Millet bu sayede beleş duş alıyor.
Metro raylarının orası da su dolmuş. Orada da Kano yapıyor millet.
Ohooo daha neler neler. Kıskanmayın. Merkel'e söyleyin size de yapsın.
Her şehir için aynısı geçerli de,İstanbul parası olana bir başka güzel.