Kartal Kaya
Tecrübeli Üye
- 19 Eylül 2021
- 5.849
- 2.068
- 553
Bu dünya kupasında istatistikler almış yürümüş. Daha önce duymadığım, anlamını bile bilmediğim istatistiklere rastladım. Bu iş nereye kadar gidecek? Kılı kırka bölmekten başka bir şey değil. Göründüğü kadar kolay mıdır yada ucuz mudur? Her biri için birinin en az bir düğmeye basması lazım. Kaç kişiyle yapılıyor bu iş?
Topa sahip olma konusunda bir yenilik getirmişler. Topun boşta olduğu zamanları ayırmışlar. Üç rakam çıkıyor artık. Bu hoşuma gitti. Diğer taraftan Reception diye yeni bir şey çıkarmışlar, ne olduğunu anlayamadım bile.
Konuyu yakından takip eden, kafa patlatan birileri varsa bilgi versinler lütfen.
Topa sahip olma konusunda bir yenilik getirmişler. Topun boşta olduğu zamanları ayırmışlar. Üç rakam çıkıyor artık. Bu hoşuma gitti. Diğer taraftan Reception diye yeni bir şey çıkarmışlar, ne olduğunu anlayamadım bile.
Konuyu yakından takip eden, kafa patlatan birileri varsa bilgi versinler lütfen.
Son yıllarda dandirik takımların topla çıkma hastalığına yakalandığını düşünürsek özellikle.