İstatistikler Nereye Koşuyor?

Kartal Kaya

Tecrübeli Üye
Bu dünya kupasında istatistikler almış yürümüş. Daha önce duymadığım, anlamını bile bilmediğim istatistiklere rastladım. Bu iş nereye kadar gidecek? Kılı kırka bölmekten başka bir şey değil. Göründüğü kadar kolay mıdır yada ucuz mudur? Her biri için birinin en az bir düğmeye basması lazım. Kaç kişiyle yapılıyor bu iş?

Topa sahip olma konusunda bir yenilik getirmişler. Topun boşta olduğu zamanları ayırmışlar. Üç rakam çıkıyor artık. Bu hoşuma gitti. Diğer taraftan Reception diye yeni bir şey çıkarmışlar, ne olduğunu anlayamadım bile.

Konuyu yakından takip eden, kafa patlatan birileri varsa bilgi versinler lütfen.

boşluğuma gelip aklımda verdiğim cevabı iyi ki buraya yazmadım

tek istatistik üç direğin arasından geçen top sayısıdır. tabi diğerlerini de dikkate almak lazım.

Bugün böyle bir haber gördüm kupada kullanılan toplar şarj oluyormuş. Saniyede 500 veri gonderebiliyormuş.
Bu dünya kupasında istatistikler almış yürümüş. Daha önce duymadığım, anlamını bile bilmediğim istatistiklere rastladım. Bu iş nereye kadar gidecek? Kılı kırka bölmekten başka bir şey değil. Göründüğü kadar kolay mıdır yada ucuz mudur? Her biri için birinin en az bir düğmeye basması lazım. Kaç kişiyle yapılıyor bu iş?

Topa sahip olma konusunda bir yenilik getirmişler. Topun boşta olduğu zamanları ayırmışlar. Üç rakam çıkıyor artık. Bu hoşuma gitti. Diğer taraftan Reception diye yeni bir şey çıkarmışlar, ne olduğunu anlayamadım bile.

Konuyu yakından takip eden, kafa patlatan birileri varsa bilgi versinler lütfen.
Bugün böyle bir haber gördüm kupada kullanılan toplar şarj oluyormuş. Toplar sensörler sayesinde saniyede 500 veri gonderebiliyormuş.

Bugün böyle bir haber gördüm kupada kullanılan toplar şarj oluyormuş. Saniyede 500 veri gonderebiliyormuş.

Bugün böyle bir haber gördüm kupada kullanılan toplar şarj oluyormuş. Toplar sensörler sayesinde saniyede 500 veri gonderebiliyormuş.

Bunu bende gördüm. Topun içindeki çipler bir çok veri topluyormuş. Hatta Ronaldo nun son golde kafasının topa değmediği bu çipler sayesinde ortaya çıktı.

Reception otellerden tanıdığımız bir tabir iken bunu artık futbolda da görmek enteresan.

Hiç googlelamadan düşündüğümde topun tehlikeli bölgeye gelene kadar ne kadar beklediği, ne kadar oyalandığı ile ilgili bir tabir olması gerekir. Kendi odana çıkana kadar receptionda oyalanırsın sonuçta :berkan: Son yıllarda dandirik takımların topla çıkma hastalığına yakalandığını düşünürsek özellikle.

Bizim ligde reception istatistiği çok tutar mesela böyleyse, takımlar boş pastan başka bir şey yapmıyor.

Geri
Üst Alt