İşte Aboubakar Krizinin Perde Arkası!

Var bir durum ama 250 bin için kimse şampiyonluk yarışında forvetsiz kalmaz.
Verirsin 250'yi alırsın 10 milyonu.

Gscimbom mobil

Duyduğumu yazayım.

Abu 1.25e oynuyor, eğer X maça çıkarsa 2.5tan 3 yıllık sözleşme imzalayacaklarına dair bir madde var.

X maça da az kalmış durumda, burada yönetim fedakarlık istiyor, Abou kabul etmiyor falan filan.
Net bilmeden bir şey söylemek doğru değil ama senin yazdığının doğru olduğunu varsayarak BJK’ye şunu sormak lazım.

Adamı sakat olmaz ve oynarsan üç senelik sözleşme ve 2.5 milyon Euro maaş veririm diye kandırıp sonra adam oynayınca bunu veremeyiz indirim yap demek ne kadar ahlaklı bir davranış?

Herkes biliyor ki, en başta bu adama gel şimdi 1.25’e oyna, sakatlık sorunun olmazsa 1.5 milyondan üç senelik sözleşme veririz dense adam gelmezdi.

Adamı kandırıp, zor duruma sokup ucuza iş bitirmeye çalışmak bence çok ahlaksızca bir yaklaşım, eğer doğruysa…

Tamam da hali hazırda o sözleşmeyi bırakıp 1.2ye oynadı bu sene ve sakat değilse 50 milyon euroluk adam.

Sağlamsam 2.5 isterim demesinde bence sakınca yok.

Sağlamlığından emin olmadığı hiç bir topçuya Bjk 2.5 veremez, vermemeli. Sağlam topçuya bile veremez Bjk o parayı. 2-2.5 alıyor diye Burak’ı yolladılar yanlış bilmiyorsam. Gerçi Burak da 36 orası da var.

Net bilmeden bir şey söylemek doğru değil ama senin yazdığının doğru olduğunu varsayarak BJK’ye şunu sormak lazım.

Adamı sakat olmaz ve oynarsan üç senelik sözleşme ve 2.5 milyon Euro maaş veririm diye kandırıp sonra adam oynayınca bunu veremeyiz indirim yap demek ne kadar ahlaklı bir davranış?

Herkes biliyor ki, en başta bu adama gel şimdi 1.25’e oyna, sakatlık sorunun olmazsa 1.5 milyondan üç senelik sözleşme veririz dense adam gelmezdi.

Adamı kandırıp, zor duruma sokup ucuza iş bitirmeye çalışmak bence çok ahlaksızca bir yaklaşım, eğer doğruysa…
Herkes kendine yakışanı yapar işte. Biz sakat linderoth a eksiksiz parasını vermiş kulubuz. Anlatmaya bile gerek yok

800.000€ aliyor diye biliyordum .
1.5 Mio istiyor Maddelerle 2,5 oluyor, diye oynamiyor dediler!

bunlar Özil varken İrfan'ı almış adamlar ya bu sezon forvet eksikliğini farkettiler ya 5 tane forvet dizerler bu sezonda
Daha bu sezon başında 5 tane forveti dizdiler zaten. Thiam valencia cisse samatta ve ademi. Fakat hepsini toplasan 1 adam etmiyor :D
Her seferinde daha yeteneksiz birilerini bulmayı başarıyorlar.

250bin Euro değil aldığı paranın 2 katını istiyor. Beşiktaş muhabirleri bu şekilde söyledi. Tabi menejeri de payının 2 katını istiyor. Ben kulüp başkanı olsam direk kovarım.

250bin Euro değil aldığı paranın 2 katını istiyor. Beşiktaş muhabirleri bu şekilde söyledi. Tabi menejeri de payının 2 katını istiyor. Ben kulüp başkanı olsam direk kovarım.
Bence yalan söylüyor BJK muhabirleri. O kadar istemiyordur muhtemelen, BJK çingenelik yaptığı için anlaşamadılar. 1.5 alıyorsa 2 istiyordur. Verilebilir takıma uyumlu 4-5 sene katkı verecek bi adam, diz sakatlığı da yaşamadı herif. Gomis gibi olacak. Ahlar vahlar içinde Arabistan’da izlerler bizim gibi.

Biz bile artik 2.5m euro veremeyiz.Bu kadar sakatligi olan adam 2.5 euro etmez.Baska yerde 1m euroya oynar en fazla.

Geri
Üst Alt