İşte Aboubakar Krizinin Perde Arkası!

Duyduğumu yazayım.

Abu 1.25e oynuyor, eğer X maça çıkarsa 2.5tan 3 yıllık sözleşme imzalayacaklarına dair bir madde var.

X maça da az kalmış durumda, burada yönetim fedakarlık istiyor, Abou kabul etmiyor falan filan.
Peki ne halt yimeye böyle bir anlasma yapilmis? Anladigim kadar yöneticiler pek güvenmemis sakatlanir diye ama oyuncuyu ikna etmek icinde önüne cok iyi bir teklif sunmuslar ama ellerinde patlamis iyi bir performans göstererek. Tipik türk yöneticiler is basindaymis.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence yalan söylüyor BJK muhabirleri. O kadar istemiyordur muhtemelen, BJK çingenelik yaptığı için anlaşamadılar. 1.5 alıyorsa 2 istiyordur. Verilebilir takıma uyumlu 4-5 sene katkı verecek bi adam, diz sakatlığı da yaşamadı herif. Gomis gibi olacak. Ahlar vahlar içinde Arabistan’da izlerler bizim gibi.
250bin Euro’yu Başkan cebinden verir yine kaçırmaz şampiyonluğu benim duyduğum rakamlar daha fazla ve devreye Fenerbahçe’nin girdiği yönündedir.

250bin Euro’yu Başkan cebinden verir yine kaçırmaz şampiyonluğu benim duyduğum rakamlar daha fazla ve devreye Fenerbahçe’nin girdiği yönündedir.
BJK 3-5 kuruşun hesabını yapacak takım. Corona zamanı her takım yapıyor zaten para hesabı. Biz Mert Hakan’ı para yüzünden kaçırdık mesela. Emre de parayı seçmediği için geldi bize.

Dünya yıldızına indirim teklif etmek saçmalık. Adam seni şampiyon yapacak zaten

tumblr_ph4q1rL3Gp1qlsphio1_400.gifv

Duyduğumu yazayım.

Abu 1.25e oynuyor, eğer X maça çıkarsa 2.5tan 3 yıllık sözleşme imzalayacaklarına dair bir madde var.

X maça da az kalmış durumda, burada yönetim fedakarlık istiyor, Abou kabul etmiyor falan filan.
Evet dediğim gibi çıktı, hatta 1.5muş uzama maddesi.

Nasr'dan 6.5 milyon euro alacak.

Talisca'nın Ocakta "yakında birlikteyiz." mesajını da düşününce taşlar oturuyor.

29 maç oynadı, 30 olsa sözleşme devreye girecekti.

Geri
Üst Alt