Melih Açıkgöz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
DV2HNUxW0AApt_w.jpg

mariano kesik yemiş doğal olarak. ama linneste fofana tarafından rencide edilmişti. bakalım

eldekilerin en iyisi. güzel kadro

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mariano takımın en güvenilir adamlarındandı ne oldu bir anda.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok sükür Carrasso.
Linnes her ne kadar defansif yönü zayif olsa bile formayi hak etti.
Bravo Fatih hoca.

Son düzenleme:
mariano 'nun bir derdi var sanırım

Belhanda kesik yedi sağlam döndü

Serdar kesik yedi sağlam döndü

Gomis yeri geldi Eren 'in arkasında bekledi sağlam döndü

İnşallah Mariano 'da sapasağlam dönecektir ...

[FONT=&quot]Antalyaspor'un ilk 11'i: Ferhat, Sangare, Celutska, Diego, Musa, Charles, Hakan, Maicon, Danilo, Sakıb, Deniz.[/FONT]

:DD mariano kesiği yemiş bravo hocam. Formsuz adamı keseceksin Fatih hocanın bu adalet anlayışını seviyorum.

Mariano çok formsuz. Toparlanması lazım. Linnes yanıyor son haftalarda, oynaması daha makul.

Böyle bir kesik bekliyordum açıkçası. İkinci yarıya berbat başladı Mariano.

İyi Eray macerasına girmemiş en azından, Mariano bence en iyi 3 oyuncumuzdan biri ama formsuz olduğu bir gerçek bakalım Linnes formsuz Mariano kadar efektif olacak mı bu maçta bile

Hobaa, Mariano yedekte. İç saha maçlarında çok aktif oynuyordu aslında, son zamanlarda deplasmanlarda kaybolmaya başlamıştı, bu hafta da kesilmeyebilirdi. Yine de hoca Linnes'e hakkını vermek istemiş olabilir.

Onun dışında orta ikiliden biri Tolga olmalıydı, bana kalırsa Tolga'nın adı ilk yazılıp, ikinci oyuncu Selçuk veya Donk olmalıydı Fernando gelene kadar.

Genel hatlarıyla takımı iyi buldum herşeye rağmen. Özellikle ofansif gücümüzü maksimumda tutmak adına ileri dörtlüyü bugünkü isimleri kullanarak oturtmalıyız. Yasin, Sinan, Eren kulübeden dahil olan isimler olmalı.

hoca donku neden oynatıyor anlamıs degilim adam sivas macında resmen sabote ettı takımı

Donk seciminin en mantikli aciklamasi, son mac orta sahanin cok iyi islemis olmasi.
Tabii bu mac nasil olur bekleyip görmek lazim.
Bence kabul edilebilir bir secim.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt