İşte CAS'ın Fenerbahçe Hakkındaki Gerekçeli Kararı

O2G4pz.png

İbrahim Akın ve hocasıyla olan görüşmesi :D

eğitimde nerde olduğumuzun ispatıdır imam hatip lisesinde bile kusursuz bir ingilizce eğitimi veriliyor :005:

forumda yasaklı olan radikal.com.tr de bu haber var ahmet bey mecburen kilid

Maksat bu haber değil ; maksat gerekçeli karar... O da kendi sitemden yüklenerek paylaşıldı Refik kardeşim. Ama bir arkadaş ne yazık ki bahsettiğin gazeteden alıntı yapmış :(

Neler yazıyor öyle bunların küme düşmesi olasılığı hâlâ yüksek gibi.

Benim burada yeniden yargılama hiçbir şeyi etkilemez diye diye dilimde tüy bitti neyse siz şaşırın ben bölmeyeyim .

14 ve 15. Maddeler herşeyi anlatıyor.Verilen bir ceza var,var ama ne hikmetse açıklanmıyor.Parayı veren sınuçta vatandaş ama vatandaş hiç bir şeyden haber edilmiyor.Acaba yapı kredi sponsorluğu bunları hangi lige düşmekten kurtardı.

sporx yani tahir kum olu taklidi yapiyor veya izin almaya calisiyor babasindan yayinlamak icin.

Ezikler başlarına neler geleceğini bildikleri için böyle sağa sola saldırıyorlar.Yoksa durduk yere cl ye gitmek,İsviçre federal mahkemesine başvurmak,Trabzonu Uefa ya şikayet ermek,sizce akıllı bir beynin ürünümü?

- TFF yetkililerinin maçlarla ilgili raporları sınırlı etkiye sahiptir. Sahaya bakılarak şike anlaşılamaz.

- Fenerbahçe, UEFA’da adil yargılanmıştır. Fenerbahçe’nin iddia ettiği usul hataları, CAS tarafından düzeltilebilir.

- Fenerbahçe’nin yöneticileri 4 maçın sonucunu etkilemeye çalışmışlardır.

;) ;) ;)

fb düstükten sonra aziz sag kalsa ne olur ölse ne olur bunlar beni ilgilendirmiyor serefsizler ceza alsin yeter

Cas suçlu bulmuş ama bir ceza verme yetkisi yok, sadece şikenin var olduğunu ve Uefa'nın cezasının yetersiz olduğunu söylüyor, ayrıca bu süreçte Fenerbahçe'nin yaptığı yanlış yönlendirmeleri açıkça ortaya koyuyor. Siyasi baskıyla, lobi faaliyetleriyle, medya baskısıyla pislikler örtbas edilip geçiştiriliyor ama dünya döndükçe hep her yerde şike ve Fenerbahçe adı aynı cümleler içinde geçecek bundan kurtuluşunuz yok.

CAS bunu yazıyorsa muhtemel olacaklardan biri UEFA da yeniden yargılama olabilir. TFF zor durumda kalır. UEFA baskısı şimdi olandan çok daha fazla olur.

Böyle salla gitsinler olmaz artık.

Bu kadar teyit varken artık kimsenin kaçış noktası kalmaz. Öyle " Ama o bunu dedi şunu dedi"ler biter.

FIFA UEFA yı sıkıştırır UEFA da TFF yi. TFF de istemeye istemeye Feneri.........

O zat benim çok umrumda değil, Fener'i kurtaramayacaklar. kendisi de UEFA'dan ömür boyu men yiyecek daha o karar çıkmadı neyi bekliyorlarsa. Fifa gelse de toplu men etse .

13 Temmuzda olumlu ya da olumsuz bu iş kapanır artık, sicagi sicagina vermediler cezayi 3 yil geçti halen tedbirli kararlar ve menler üzerinden karar yorumlaniyor şahsa verilecek cezanin pek önemi yok

Geri
Üst Alt