İşte CAS'ın Fenerbahçe Hakkındaki Gerekçeli Kararı

benim için can alıcı nokta

CAS, Fenerbahçe’nin dürüstlük kuralına aykırı davrandığını da açıkladı. CAS, Fenerbahçe’nin CAS’ta açtığı ilk davada UEFA’nın mektubunun içeriğine itiraz ettiğini, ikinci davada ise söz konusu mektubu delil gösterdiğini hatırlattı. CAS, Fenerbahçe’nin daha önce itiraz ettiği bir mektuba daha sonra dayanmasının dürüstlük kuralına aykırı olduğunu belirtti. CAS, Fenerbahçe’nin önce UEFA’nın disiplin soruşturması açamayacağını belirttikten sonra UEFA’nın bu yetkisini kabul edip, UEFA’nın bir mektup göndererek soruşturma açmaktan feragat ettiğini ileri sürmesini çelişkili buldu.

fb ne kadar mal ya

Herşeyi bir kenara bıraktım diyelim ki bu dalgayı da atlattılar.... Bu Fenerliler nasıl gönül rahatlığı ile ne bileyim mesela kazandıkları maça sevinecekler, veya kazandıkları bir şampiyonluğa.

Bu onların yakasına kene gibi yapışacak ve hiç bırakmayacak.

Fenerliler diyor ki; " Galatasaraylılar Türk Futboluna ihanet ediyor" yahu siz ne yapıyorsunuz peki. Bizim ki ihanet ise sizin ki nedir.

Bazıları da diyor ki ; " Aklanacağız" 3 Senedir TFF dışında hiç bir makam sizin lehinize karar çıkarmamış. TFF ninde durumu ve tavrı ortada.

Bu mu sizin güvenceniz.

Uzun lafın kısası ;

Aziz hala uyku ilacını vermeye devam ediyor. Ve bir zamanlar söylediğim sözün gerçekliğine inanıyorum.

Bu Fenerium ürünlerinde insanları mallaştıran bazı maddeler kullanılıyor. Giyen kullanan itaatkar birer kul köle oluyor.

Alman medyasına yüklenmek gerek çözerse bu işi onlar çözecek !

Su metni anlayan adami direk hukuk fakültesine alsinlar.. Basim döndü okurken

13 Temmuzda olumlu ya da olumsuz bu iş kapanır artık, sicagi sicagina vermediler cezayi 3 yil geçti halen tedbirli kararlar ve menler üzerinden karar yorumlaniyor şahsa verilecek cezanin pek önemi yok

Şahıslar konusu UEFA'da önemli çünkü sıfatları Fener yöneticileri olmak ve kulübü direkt olarak bağlıyorlar. Hani konu kapandı , yok işte ceza verecek adam 3 yıl bekler mi diyenler var ya onlar için hatırlatma yaptım daha şike yapanların kendilerine bile ceza çıkmadı. Yavaş ilerliyor ama sağlam ilerliyor ve hala kapanan bir dosya yok.

Ülke içerisinde yaşanan hiç bir şey beni ilgilendirmiyor zaten düşecekler diye 2 yıldır yazmamın sebebi de bu kararın dışardan gelecek olmasıdır ama bazı goygoy severler ya da ömürleri boyunca boş işlerle uğraşmaktan mıdır bilinmez bu tür önemli konuları algılamakta sıkıntı çeken şahıslar heralde bizim TFF'nin bu kararı vereceğini söylediğimizi düşünüyorlar çünkü tek dedikleri şey bu hükümet, bu Tff varken bunlara bir şey olmaz. Bu 2 kurum Avrupa tokatlarının hangisine engel oldular ki UEFA düşür dediğinde karşı gelebilecekler. Her şeyi çok yakında göreceğiz, az kaldı.

Türkiyenin en büyük ve en başarılı spor kulubuyuz.

En fazla taraftar bizde var ama gel gör ki medyada ki etkimiz sıfır.

Bu olay bizim başımıza gelseydi şu an da

Haber sitelerinde son dakika Alevli toplar felan vardı ve Fenerbahçe çoktan açıklama yapmıştı.

CAS: "6022 sayılı Kanun ile bağlı değilim. UEFA Disiplin Talimatını uygulayacağım."

CAS (Gençlerbirliği maçı için): "6222 sayılı Kanunun yürürlüğe girmesinden önce meydana gelen şike olayları da cezalandırılabilir."

CAS: "UEFA´daki duruşmalarda adil yargılanma hakkın ihlal edildi ise‚ ben sıfırdan yargılama yapacağım. İddia edilen eksikler tamamlanır."

CAS : "UEFA´nın 2013 talimat değişikliği var olan uygulamayı teyittir. UEFA‚ ulusal liglerdeki şikeleri cezalandırabilir."

CAS: "Şike için verilen para resmi kanallarla‚ banka aracılığıyla transfer edilmez. Bu para transferleri genelde nakit yapılır"

CAS: "250.000 USD´nin sporcu vergileri için verildiği iddiası ikan edici değildir. Sporcuların vergilerinin TL ile ödenmesi gerekir."

CAS: "İlhan Ekşiğoğlunun 250.000 USD´yi söz konusu inşaat projesi ve diğer amatör spor dalları için aldığını gösteren delil sunulmadı."

Türkiyenin en büyük ve en başarılı spor kulubuyuz.

En fazla taraftar bizde var ama gel gör ki medyada ki etkimiz sıfır.

Bu olay bizim başımıza gelseydi şu an da

Haber sitelerinde son dakika Alevli toplar felan vardı ve Fenerbahçe çoktan açıklama yapmıştı.

Burada bile olayı küçümeseyen taraftarımız var, gerisini düşün artık

Arkadaslar, buyrun anladigim dilden ozeti.

Sadece son maddeyi anlamadim, ceza olculu ne demek, orjinalini okuyan veya anlayan bir arkadas yazarsa sevinirim.

1- Kim ne diyor diye bakmadik, herseyi kendimiz tek tek inceledik

2- Uefa DK 5 maci degerlendirdi, temyiz 8 mac degerlendirdi, ben DKya bakarim, maclardan biri supheli o yuzden 4 maci inceledim. Incelemedigim 4 macta sike var mi yok mu bakmadim

3- TFF Uefa’yi baglamaz kardesim, tff aklasa bile uefa ceza verebilir

4- Ben cezami cektim tekrar ceza veremezsiniz diyemezsin, ilk verilen ceza tedbir amacli, asil cezayi uefa isterse verir

5- Burasi Turkiye bana cezayi sadece TFF verir diye birsey yok, isterse uefa sorusturup ceza verebilir

6- Avrupa kupasina katilim formunu doldurmus olmandan dolayi ilave ceza yemezsin korkma

7- Uefa TFF’ye mektup gonderip uyarabilir, bu seni ilgilendirmez, ayrica once mektuba itiraz ettin, baktin yemiyor bak bu mektupta sorusturma acmiycam demis diye itiraz ettin, ne ayaksin sen?

8- Kisiler icin ek rapor istediyse bu, kisiler dogru yargilansin diyedir, kulup hakkinda karar verilmesini etkilemez

9- Gayet de adil yargilandin kardesim hic aglama, katilim formunu imzalayarak hizli yargilamayi kabul ettin, hersey Turkce konuya hakimsin, usul hatalari varsa bunlar karari etkilemez ben prosedurleri hallederim

10-Sizin Yargitay ne karar verirse versin beni ilgilendirmez

11-Para transferi yok diyorsun, yok bir de olsaydi, sikenin rusvetin para transferi olmaz zaten, cocuk mu kandiriyorsun

12-Sike sahaya yansimak zorunda degil, yapildiysa yapilmistir laga luga yapmayin

13-Turkiye’deki kanunlar da beni baglamaz, 6222’den once sike varsa ona da ceza verilebilir

14-Inceledigim 4 macta sike yapmissiniz

15-SADECE BU MADDEYI ANLAMADIM, OLCULU CEZA NE DEMEK, BASKA CEZAYA GEREK YOK MU DEMEK?

arkadaslar isteyim okuyamiyorum. bu nedemek oluyor? iyi habermi kotu habermi bizim icin?

Ortalık karışacak belli ki.Yapı kredi sponsorluğunun boşa olmadığı belliydi zaten.

Geri
Üst Alt