İşte CAS'ın Fenerbahçe Hakkındaki Gerekçeli Kararı

Bu arada bir hatırlatma;

Fener neredeyse tüm itirazlarını " Biz yapmadık" bağlamında değil;

- Aslında xxx makamı bu kararı veremez.

- Adı geçen şahıslar şu an hayatta değil

gibi konularda yaptı. Yani şu an hepsini hatırlayamadığım saçma sapan savunmalar.

Hiç biri şike yapmadıklarını ispatlayan ve şike yaptığını çürütecek savunmalar değildi.

Aha işte maniplasyona başladılar.

Aman hisseler düşmesin paniği

ADAMSPOR.COM ‏@adamspor 19 May

Mahmut Uslu: CAS gerekçeli kararı kulübe ulaştı. Güzel haberler var. Şimdi daha rahatız. Avrupa'ya katılacağız gibi duruyor ( TRTSpor )

UEFA eğer feneri küme dusurmezse bundan sonraki şike olaylarına nasıl ceza verebilecek?

Ayrıca tarihin en büyük şike organizasyonuna 2 yıl ceza vermişler yani tavan cezayı 2 yıl belirlemişler buda diğer takımlara örnek olur.

Türkiyenin en büyük ve en başarılı spor kulubuyuz.

En fazla taraftar bizde var ama gel gör ki medyada ki etkimiz sıfır.

Bu olay bizim başımıza gelseydi şu an da

Haber sitelerinde son dakika Alevli toplar felan vardı ve Fenerbahçe çoktan açıklama yapmıştı.

Medyaya laf söylemeden önce kendimize bakalım mesela burada 17 bin taraftar var ama ne yazık ki 3 5 kişiyle çırpınıp durduk, bir şeyler yapalım sesimizi bir yerlere duyuralım diye. Gerisi goygoy peşindeydi o yüzden bu işe kafa yoranlar bile bir süre sonra isteklerini kaybetti, ilgilenmemeye başladı ama ne zaman böyle bizim için olumlu sayılan haberler türedi hemen herkes ''ben demedim mi abi işte kesin düşeecekler hah şimdi 17 temmuzu bekleyelim'' demeye başladı. Açık söyleyeyim bu iş bizim başımıza gelse sadece 12 numara bile twitlerle bizi küme düşürürdü.

Cisim yaklaşıyor ama öyle böyle değil. Çok acayip bir cisim yaklaşıyor.

Şu gerekçeli karar doğru ise ve gereğini uygulayacaklar ise...

:melo::melo::melo::melo: (lig başına bir tane)

Bu manipülasyonlara bizden yetkili olan biri dur diyemeyecek mi? Yetti artık. Herkes mi enayi?

17 temmuz bunların sonu olacak bu gerekceli karar bu savimizi daha da güçlendiriyor.

-Tapatalk-

17 temmuz bunların sonu olacak bu gerekceli karar bu savimizi daha da güçlendiriyor.

-Tapatalk-

17 temmuz da soruşturma başlayacak benim bildiğim. 1gunde karar çıkmaz sanırım. Yanlış mıyım? Yanlış değilsem arkadaşları uyaralım. Çünkü bir çok kişi bunu bekliyor. 17 temmuzda hemen düşmez bunlar. Adamlar oturup bakacak ne ne değil diye.

17 temmuz da soruşturma başlayacak benim bildiğim. 1gunde karar çıkmaz sanırım. Yanlış mıyım? Yanlış değilsem arkadaşları uyaralım. Çünkü bir çok kişi bunu bekliyor. 17 temmuzda hemen düşmez bunlar. Adamlar oturup bakacak ne ne değil diye.

Aynen 17 temmuz'da Ts'nin yaptığı bu şikayetin ilk toplantısı yapılacak. Neden 17 Temmuz diyen olursa da UEFA'nın bir sonraki ilk resmi toplantısı bu konu olacak. Her şey ortada yani yeniden dava açılmayacak. Bizimkileri alacak karşısına benim kurallarım böyle böyle diyecek durumu anlatacak. En fazla 1 aya hallolur..

Zaten soruşturma TFF ye açıldı , bir nevi görevini kötüye kullanmaktan denilebilir , CAS gerekçelisinden anlaşılıyorki UEFA 'ya bu saatten sonra K.O.Ç 'un kendisini bile bağışlasan kabul görmez ,

Çünkü koltuk tatlı ...

Aynen 17 temmuz'da Ts'nin yaptığı bu şikayetin ilk toplantısı yapılacak. Neden 17 Temmuz diyen olursa da UEFA'nın bir sonraki ilk resmi toplantısı bu konu olacak. Her şey ortada yani yeniden dava açılmayacak. Bizimkileri alacak karşısına benim kurallarım böyle böyle diyecek durumu anlatacak. En fazla 1 aya hallolur..

bir çok kişi gelip düşmez bunlar diye ağlayacak yine burada desene :) kimse olayın detayını bilmiyor ki. 17 temmuzda karar çıkacak diye beklemesin kimse :) süreç başlıyor bu tarihteç

bir çok kişi gelip düşmez bunlar diye ağlayacak yine burada desene :) kimse olayın detayını bilmiyor ki. 17 temmuzda karar çıkacak diye beklemesin kimse :) süreç başlıyor bu tarihteç

Astana'daki UEFA Kongresi'nden bir gün sonra ''Eee hani UEFA yetkiyi aldı, niye hala düşürmediler'' diyeni gördü bu gözler.Ben görmezden geliyorum valla hatta yazdıkları onca şeyden sonra artık rezil olmamak için düşmesini istemeyenler bile var.Çok acayip bir milletiz ama sona yaklaştık. Yeni sezonda ya Fener olmayacak ya da ben :asd:

Calciopoli olayinda tüm tapeleri okudum. Juventus sike sürecinde Turkiyede olanin yüzde 5ini yapsa, İtalyada amatör kümeye düserdi.

Şu Mahmut Usluyu yolda görsem tekme tokat dalarim şu herifin fenerde ne iş yaptiği belli değil.Şampiyonlar ligine gidecez diyipte Uefa bize davet yollayipta nasil gitmeyi planliyor buu ussurman.Soyadi bile utaniyor bu mahmuttann usluya yazik lan utan lan utan.

Şu CAS'ın gerekçeli kararlarından sonra da küme düşürme olmazsa bir daha olmaz. Yani şikeciler bu yaz düştü düştü... Aksi halde geçmiş olsun şike aklanmadı ama cezasız kaldı demektir...

Geri
Üst Alt