Yiğithan Gülen
Parçalı Üye
- 21 Mayıs 2012
- 4.333
- 2.060
- 1.773
Jordi denen amca çok tatlı duruyor umarım hepsi başarılı olur zira en suçsuz olanlar onlar önemli olan arma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her şey mizah değil karşı argüman geliştiremiyorsan mesajlarımı alıntılama. Şu ekibe bile laf atılıyorsa söz bitmiş demektir.realiteden uzak 1 post
Her şey mizah değil karşı argüman geliştiremiyorsan mesajlarımı alıntılama. Şu ekibe bile laf atılıyorsa söz bitmiş demektir.
Her şey mizah değil karşı argüman geliştiremiyorsan mesajlarımı alıntılama. Şu ekibe bile laf atılıyorsa söz bitmiş demektir.
2 gün şutlayalım mı?Her şey mizah değil karşı argüman geliştiremiyorsan mesajlarımı alıntılama. Şu ekibe bile laf atılıyorsa söz bitmiş demektir.
Şu ekibe laf atilmasi komik olur ama ovulmeside komik olur hic birini tanimiyoruz cunki Yeni Hocamizi bile.Her şey mizah değil karşı argüman geliştiremiyorsan mesajlarımı alıntılama. Şu ekibe bile laf atılıyorsa söz bitmiş demektir.
Umarım eski futbolcu olmazBen asıl Türk yardımcısı kim olacak onu merak ediyorum.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şahsen arzulamam serkansız bir Gsc tat kaçırır.2 gün şutlayalım mı?
Şansımıza geriye gidecek kalecimiz yok şu ankaleci antrenorunun gecmisini begenmedim ya. Barcelona kaleci yetistirse kendiene hayri olur ordan burdan toplamazdi.
Bu konuda yine amator kadik gibi.
Calistiriciysa neysede yetistiriciyse failkaleci antrenorunun gecmisini begenmedim ya. Barcelona kaleci yetistirse kendiene hayri olur ordan burdan toplamazdi.
Bu konuda yine amator kadik gibi.
Taç antrenörü yok mu yav