İşte Domenec Torrent'in Ekibi!

Galatasaray'da Yeni Kaleci Antrenörü Belli Oldu​

Galatasaray'da Domènec Torrent'in ekibinde yer alacak kaleci antrenörü belli oldu. Aslan'da Barcelona altyapısında uzun yıllar görev yapan Ricard Segarra çalışacak.

Salim MANAV - AJANSSPOR
Fatih Terim ile yolların ayrılmasından sonra hoca sorununu Domènec Torrent ile çözüme kavuşturan Galatasaray'da İspanyol hocanın ekibi belli oluyor.
Terim'in yardımcıları ile de yollarını ayıran G.Saray'da Torrent'in ekibine girecek kaleci antrenörü belli oldu.

Ricard Segarra ile anlaşma sağlandı​

Sarı kırmızılılar, kaleci antrenörlüğü görevi için Ricard Segarra ile anlaşma sağladı.
18 yıl boyunca Barcelona'nın altyapısında çeşitli yaş gruplarını çalıştıran 52 yaşındaki antrenör bugün Florya'da olacak.

oynayacagimiz futbolu hayal edemiyorum bile

Jordi Guerrero(53):
Flamengo'da Domenec Torrent'in
Qindao FC'de Oscar Cespedes'in
Sevilla'da Pablo Machin'in yardımcılığını yapmış.

Jordi Gris(49):
Flamengo ve NYFC'de Torrent'in yardımcılığını yapmış, ayrıca Chennai City(Hindistan)'nin genç takımlar direktörü olarak çalışmış. Bunun haricinde Barcelona B'de Torrent ile birlikte görev almış.

Ricard Segarra(52):
Barcelona U18 takımında 10 sene kaleci antrenörlüğü yapmış. Bu yaz U19'un kaleci antrenörü olmuş. A takımda ilk defa çalışacak.

Julian Jimenez(50):
Flamengo'da Torrent ile birlikte çalışmış. Şu an Huesca'da halen görevli olarak gözüküyor.
FMde iyi mi bu herifin profili, Segarra

@Abdullah Avcı @Can Eroğlu

image.jpg

Top tutma 15
Sut bloke 15
Oyun kurdurtma 16
Diziplin 15
Motivasyon 11
Sonuc odakligi 12
Oyuncu potansiyel görmesi 16
Mental 15
Altyapi/ genc oyuncu ile calisma 20

Fena degil

FMde iyi mi bu herifin profili, Segarra

@Abdullah Avcı @Can Eroğlu
qh7wjm7.png

Oyunculara bir anda duran top kullanma skilli ekleyemez ne bileyim kafa vurmayı bilmeyen bir adamı Sergio Ramos a dönüştüremez ama şu adam duran top olayına bir el atmasını bekliyorum

İşin açıkçası duran topları etkili kullanabilen bir takım STSL seviyesinde oynadığı her maçı %51 kazanır, o kadar saçma sapan bir oyun oynanıyor ki ligimizde

FM'den baktım, segarra hariç alayı çöp.

Bir ekip

☆☆☆☆

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt