Ali Sezgin
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 3.244
- 2.952
- 1.148
Olur da bu hocayı protesto edecek olursak yapacağımız tezaruhat ne olur "Korsana Hayır!" olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demirle düzgün konuş kafana vurabilirimSen ne anlarsin lan futboldan ekipden
Ne fena değili yav çok iyiEkli dosyayı görüntüle 147337
Top tutma 15
Sut bloke 15
Oyun kurdurtma 16
Diziplin 15
Motivasyon 11
Sonuc odakligi 12
Oyuncu potansiyel görmesi 16
Mental 15
Altyapi/ genc oyuncu ile calisma 20
Fena degil
Terimin hocalığı rezalet fmye göre zaten. Taktiksel özellikler rezalet.hocalığı terimden iyi verilere göre
Tehdit olarak raporladim bunu umarim gerekni yapilirDemirle düzgün konuş kafana vurabilirim
Tehdit olarak raporladim bunu umarim gerekni yapilir
Gerekeni yapilir derken
Supmodlar anlamisdir insallah.
Helal olsun
Galatasaray'da Yeni Kaleci Antrenörü Belli Oldu
Galatasaray'da Domènec Torrent'in ekibinde yer alacak kaleci antrenörü belli oldu. Aslan'da Barcelona altyapısında uzun yıllar görev yapan Ricard Segarra çalışacak.
Salim MANAV - AJANSSPOR
Fatih Terim ile yolların ayrılmasından sonra hoca sorununu Domènec Torrent ile çözüme kavuşturan Galatasaray'da İspanyol hocanın ekibi belli oluyor.
Terim'in yardımcıları ile de yollarını ayıran G.Saray'da Torrent'in ekibine girecek kaleci antrenörü belli oldu.
Ricard Segarra ile anlaşma sağlandı
Sarı kırmızılılar, kaleci antrenörlüğü görevi için Ricard Segarra ile anlaşma sağladı.
18 yıl boyunca Barcelona'nın altyapısında çeşitli yaş gruplarını çalıştıran 52 yaşındaki antrenör bugün Florya'da olacak.
?Fadil kosutan copunden bin kat daha iyi
Ekli dosyayı görüntüle 147337
Top tutma 15
Sut bloke 15
Oyun kurdurtma 16
Diziplin 15
Motivasyon 11
Sonuc odakligi 12
Oyuncu potansiyel görmesi 16
Mental 15
Altyapi/ genc oyuncu ile calisma 20
Fena degil
diriliş ertuğrul'da oynamış gibi duruyor, figüran falantercümanın adını bulalm bakalım neciymiş survivora fln katılmış olabilir öyle bi tipi var
Terim'in eskileri vermişler herhalde biraz bol gelmisFlorya'ya karizma gelmiş gibin.
![]()
FM konusunda detaylarıyla paylaştım adminim.