İşte Galatasaray'ın Antalyaspor Maçı 11'i!

Yasin formuyla oynamayı hakediyor, kesilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Selcuk haric guzel kadro.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla dogru mu bilemem ama isin icinde gamaspor/ Gokmen Ozdemir varsa bos haber diyemem.

Ayrica Sinan bu sansi iyi degerlendirmeli... Gerci her turlu kesilecek bu kadroda Poldi varken.

guzel bir 11 oldugunun altini cizelim

Chedjou'yu keseceğini düşünmüyordum açıkçası eğer keserse helal olsun. Şu ana kadar maç eksiği olan kimseyi direk oynatmamıştı hoca. Bu bağlamda Semih'i düşünmesi o bölge için arayışta olduğunu gösterir ki bu çok iyi haber. Devre arası stoper bölgesine net bir takviye isteyecektir :ka21:

umarım ilk yarı 5-0 ı buluruz da 2.yarı 5 3 biter kazanırız yoksa 3 puan hayal malum riekerink beyin oyuncu değişikliği hakkından haberi yok

Chedjou yedek kalmaz bence

Mr.President Aurélien Bayard Chedjou Fongang nerede? Ne biçim kadro bu ! Komutansız asker cenk edebilir mi ?!

yasin kesilmemeli adam formda sinan şuan oynamayı hak etmiyor
55-60 dan sonra yasin çıksın duruma göre podolski josue linnes sinan girebilir
linnes i önde oynatıp takıma monte edebiliriz

cok iyi bir on bir

Ikinci yari Poldi ve hazirsa De Jong girerler

şu ana kadar 44 bin kişinin maçı izleyeceği kesinleşmiş ben fark bekliyorum bu maçta eren şino tolga ve oyuna sonradan giren poldi golleri atar

Chedjou oynamasin da kim oynarsa oynasin modundayim artik. Semih de olur isterse Hamit de olur umrumda degil yeterki o herifi görmeyeyim bir daha, sinir hastasi etti hepimizi.

Semih kadar kötü defans oyuncusu değil sadece Beşiktaş maçını satmış kaça veya neye sattıysa.

Chedjou ve Podolski oynarlar yine.

Muslera - Cavanda-Chedjou-Hakan-Carole -Tolga-Selçuk - Podolski-Sneijder-Bruma - Eren

Riekerink fikir değiştirmiş.Chedjou hamlesi çok yanlış bir hamle olur.

ÖZEL: Galatasaray'da göreve geldiği günden beri sahaya süreceği ilk 11'i maçlardan 2 gün önce yapılan taktik antrenmanlarda deneyen Hollandalı hoca, Cuma günü yapılan antrenmanda as takımda "Muslera, Cavanda, Semih Kaya, Hakan Balta, Carole, Tolga Ciğerci, Selçuk İnan, Sinan Gümüş, Sneijder, Bruma, Eren Derdiyok" isimlerine yer vermişti. Biz de bu haberi Riekerink'in kafasındaki Antalyaspor 11'i olarak okurlarımıza duyurmuştuk. Ancak Riekerink ilk kez farklı bir davranış sergileyerek bugünkü antrenmanda kadroyu değiştirdi.

HOCA İLK KEZ FİKİR DEĞİŞTİRDİ

Riekerink, bugünkü taktik antrenmanda as takıma Semih ve Sinan Gümüş yerine Chedjou ve Yasin'i dahil etti. Cavanda ise as kadroda kaldı. Yani Beşiktaş maçı 11'inden yalnızca Sabri - Cavanda değişikliği yaşandı. Galatasaray'ın son antrenmana göre Antalyaspor maçına Muslera, Cavanda, Chedjou, Hakan Balta, Carole, Selçuk İnan, Tolga Ciğerci, Yasin, Sneijder, Bruma ve Eren Derdiyok ilk 11'iyle çıkması bekleniyor.

iyi oynat chedjou yu ödüllendir haketti.

hocaya kızmaya gerek yok chedjou da semih te ikiside birbirinin aynısı 2side asistci sagolsun her mac geregini yapıyorlar

Geri
Üst Alt