SON DAKİKA İşte Galatasaray'ın Derbi 11'i!

rezil selçuk burak kötü dzemaili ve veysel derken direk 7 kişi maça başlıyoruz ondan sonra vay efendim takım niye kötü Allah kahretsin böyle sistemi bugün yenersek fb çok kötü olduğu için yeneriz yoksa beraberliğe fit olun

etmediğim küfür kalmadı şu anda inanılmaz sinirliyim brumanın 18 de bile olmaması ayrı bir skandal

Yine rezil tercihler. Gideceksin Prandelli sana rağmen kazanacağız bu maçı.

Takım 4-2-3-1 ile Erciyes'i yenince, hoca tekrar Arsenal sistemine gecti. Prandelli kesinlikle aziz'İn ajanı, baska acıklaması yok.

Ne diyeceğimi bileniyorum ya beklenen

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu moruk bu salak sistemden vazgecmicek. defolup gitmeli artık.

Birileri şu prandelli ve burak yılmaz a ağız dolusu küfür etsin, dövsün bi şeyler yapsın da içimiz soğusun en azından...

Son maç ilk 11 başlayan yasin bu maç 18 de yok,mancini den hiçbir farkı yok bu adamın her hafta farklı kadro,kimin nerede oynadığı belli değil

Mancini bundan iyiydi.

Hocam gerçkten bnde destekçinim senin ama bu olmadı ..bu ne ya ...Burakda oynuyor Hey allahım

Yasin gibi birine 2.5 veriyoruz. Yedegimize almiyoruz. 1 tane kanat oyuncusu yok. Bir Olcan var o da forvet mi oynuyor belli degil. Paralari boşuna harca. Menajerlerin cebini doldur. Sonra paramiz yok.

Veyselin dzemailinin ne işi var bu kadroda ya

Sent from my iPhone using Tapatalk

İtalyan şaşırmışın

tapatalk

Allah seni bildigi gibi yapsin rezil herif.

Bu maci alsan da almasan da benim icin rezil bir hocasin.

Geldigin güne lanet olsun!

Burak dışında iyi kadro...Selçuk-Hamit yerine olsaydı iyi olurdu ama Hamit'in 90 dakika kaldıracak hali olmayabilir...

Arena avantajını iyi kullanmalıyız , Mancini bunu mükemmel yapıyordu ama Prandelli o kadar hücumcu başlamıyor maçlara...

Geri
Üst Alt