SON DAKİKA İşte Galatasaray'ın Derbi 11'i!

Dzemalli nin ne kötülüğünü gördünüzde mal olup çıktı. Milli maçta gol atmış.

Banko 11 oynamasi gereken adam kadroda yok. Tamam antrenmanda gözüne girememis olabilir ama Yekta, Umut gibi futbol düsmanlardan cok mu kötü bu cocuk? Bruma'yi harciyoruz resmen yeteneksizler icin.
Bu adami anlamak mümkün degil

Bruma gözünü seviyim git bu takımdan. Yazık senin yeteneğindeki adamlar bu takımdan daha iyi kadrolara sahip takimlarda her maç 11 oynuyor. Kaç kurtar kendini

Kimsenin suphesi olmasın Prandelliye ragmen kazanacagız

Şu durumda bile Burak ilk 11 de çıkıyorsa demek ki ayağı filan kırılmadıkça mahkumuz 'Qhral' a!..''Antrenman eksiği var, hazır değil...'' filan diyerek Burak ı kadroya almasa kimse de bir şey demezdi...

Mancini ye de Prandelli ye de ''Aman ha Burak - Selçuk çok önemli oyuncular, kadrodan kesipte başına iş alma!'' gibisinden akıl veren birileri var diye tahmin ediyorum da o bakımdan...

Yani kendi sahanda sıkecileri durdurmaya yonelik bir kadro cıkartıyorsan bu taraftar seni kabul etmez. Bu ne arkadas Bruma niye 11 de yok iyi kotu telles niye yok? Arenada 3 fenerbahce macını canlı izledim sikecilerin ayakları titriyor yemisim ben orta saha ustunlugunu. Fenerbahce ne zaman orta saha ustunlugunu almıs arenada ?

Cıkacaksın bam bam bam oynayacaksın arenada. Prandelli ye ragmen kazanıcaz ama prandelli ile olmayacak.

12 m. euro verdigimiz brumanın su ana kadar 3 fenerbahce derbisinin 2 sinde ilk 18e bile girememesi kepazeliktir.

Maalesef burak,veysel gibi yetersiz kere yetersiz adamlarla hele ki fenerbahçenin şu kadrosunu gördükten sonra mücadele etmemiz çok zor.Burak gibi bir adamla hala iyi futbol oynamamızı bekleyenlere artık şaşıramıyorum bile.Kötü futbol garanti,kazanırsak süper kupa maçındaki gibi bir futbolla yani anadolu takımı tarzında kazanacağız.

Galatasaray Prandelli'ye 4 gömlek fazla geldi. Artık bunu görmemek için kör olmak lazım. Bu maçı farklı da kazansak hatta üstüne yetmedi Dortmund'u da yensek görüşüm değişmez bu saatten sonra :red: Mümkün olan en hızlı tren ile İtalya'ya yollanmalı...

Yabancı kontenjanını Dzemaili gibi sıradan bir futbolcuyla kullanan,kadroya takımın en patlayıcı ve yetenekli oyuncusu Brumayı almayan,Burak,Veysel,Selçuk gibi yeteneksizleri hemde bu kadar formsuz ve dökülürken oynatan futbol zekası fakirine Prandelli denir.

Prandelli'nin facia bir seçim olduğunu ilk haftalarda anlamıştık zaten. Başkan olsam 5 dakika tutmam şu adamı Florya'da.

Fb ideal herkesin beklediği en doğru kadroyla sahaya çıkıyor. Biz niye her derbide saçma sapan kadrolarla taktiklerle oynuyoruz. Başımızda ismail kartal bile olsa böyle saçmalamazdı. Burası deneme tahtasımı. Yeter artık kanser olduk be. Berbat futbol oynayacapımız garanti

Geri
Üst Alt