Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
Jurassic Park.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasil bir enkaz birakti? Anlatta bilelim.Aysal'ın enkazını kimse toparlayamaz. Galatasaray'ı içeriden çökertti resmen.
Nasil bir enkaz birakti? Anlatta bilelim.
Kulüp iflasını açıklayıp kayyuma devredilince anlarsın.
Terimciler birakin simdi. Mali tablolar ortada. Hersey ortada. Adam aldiğinin kat kat fazlasini birakti.
Aysal o kadar kötü, bu yüzden mi fb medyasi, fb, hükümet, tüm GS düsmanlari adamin gitmesini istiyor.
Aysal'ın enkazını kimse toparlayamaz. Galatasaray'ı içeriden çökertti resmen.
Rezalet otesi. Olacak is degil. Duygun Yarsuvat kim? Nasıl bir agarlıgı vardır? Unal Aysal enerji sektorunde Morattiyi tanıyor diye gitti sneijderi getirdi. Ayrıca Duygun Beyin nasıl bir lobisi vardır? Turkiyede futbol demek lobi demek. 77 yasında hukuk dekanı mı Galatasaray baskanı olacak. Guldurmeyin.
Bizi inanıılmaz kara gunler beklıyor. Ben onumuzdeki 4-5 seneyi tamamen bos gecirecegimizi dusunuyorum. Gecen sene duraklama donemindeydik 1 sene surdu. Gerileme donemine girmeden cokus donemine geciyoruz. Bence hersey bitti. Umitli olmamı gerektirecek hicbir done yok suan.
Seneye transfer butcemiz 6 m. euro falan olur en fazla. Ona gore de bir takım kurarız
Bu sene sampiyon olduk olduk olmadık ondan sonra cok bekleriz. Bu sene sansımız var kadromuz kotu degil ve bu kadroyu onumuzdeki 4-5 sene goremeyecegiz.
Biz sampiyon olamıyacaksakta fener olmasın. Biz 4. yıldızı takmadan 5. yıldızı taktırırlar fenere . Bundan da adım gibi eminim.
Aysali destekleyipte, aday olmayinca, kacti deyip, sallayanlarin amaci ne?
Yahu sahip ciktiniz mi? Cikmadiniz. Kacti demeye hakkiniz yok. Elalem kimlere sahip cikiyor, adamlar ölüyor ugruna. Terimi kovdu, Aysal istifa diyenler simdi Aysal kacti, devam etmeli diyor. Alin simdi Teriminizin hayrini görün.
Zamanı gelince öğrenirsin.Ünal Aysal´in bilakis mi Galatasaray kulübüne sokuldugunu söylüyorsun ? Bir bildigin mi var, yoksa öyle oldugunu mu düsünüyorsun ? Eger bilgin varsa, onu kulübün icine kim soktu ? Merak ettim simdi.
Terimci değilim aksine o herife zerre saygım yoktur. Hangi mali tablolar ortada gösterirsen yanlış düşündüğümü kabul ederim.