İşte Galatasaray'ın Resmi Başkan Adayları!

Ben bir tane daha aday bekliyorum zaten son başvuru tarihi 8 ekim galiba.

Yarsuvat kulübü Adnana madnana birakmamak için bir sezon emanetcilik yapacak. Simdilik en iyi seçenek gibi gözüküyor. Önümüzdeki sezon nakit sorunu olursa, ffp'yi geçemezsek simdiki yönetim sorumludur. Seçilecek yönetimden mucizeler beklenmesin. Aysal kaçtigina göre zor durumdayiz demektir.

Son düzenleme:
Rezalet otesi. Olacak is degil. Duygun Yarsuvat kim? Nasıl bir agarlıgı vardır? Unal Aysal enerji sektorunde Morattiyi tanıyor diye gitti sneijderi getirdi. Ayrıca Duygun Beyin nasıl bir lobisi vardır? Turkiyede futbol demek lobi demek. 77 yasında hukuk dekanı mı Galatasaray baskanı olacak. Guldurmeyin.

Bizi inanıılmaz kara gunler beklıyor. Ben onumuzdeki 4-5 seneyi tamamen bos gecirecegimizi dusunuyorum. Gecen sene duraklama donemindeydik 1 sene surdu. Gerileme donemine girmeden cokus donemine geciyoruz. Bence hersey bitti. Umitli olmamı gerektirecek hicbir done yok suan.

Seneye transfer butcemiz 6 m. euro falan olur en fazla. Ona gore de bir takım kurarız

Bu sene sampiyon olduk olduk olmadık ondan sonra cok bekleriz. Bu sene sansımız var kadromuz kotu degil ve bu kadroyu onumuzdeki 4-5 sene goremeyecegiz.
Biz sampiyon olamıyacaksakta fener olmasın. Biz 4. yıldızı takmadan 5. yıldızı taktırırlar fenere . Bundan da adım gibi eminim.

Son düzenleme:
Aysal'ın enkazını kimse toparlayamaz. Galatasaray'ı içeriden çökertti resmen.

Kulüp iflasını açıklayıp kayyuma devredilince anlarsın.

Terimciler birakin simdi. Mali tablolar ortada. Hersey ortada. Adam aldiğinin kat kat fazlasini birakti.

Aysal o kadar kötü, bu yüzden mi fb medyasi, fb, hükümet, tüm GS düsmanlari adamin gitmesini istiyor.

Terimciler birakin simdi. Mali tablolar ortada. Hersey ortada. Adam aldiğinin kat kat fazlasini birakti.

Aysal o kadar kötü, bu yüzden mi fb medyasi, fb, hükümet, tüm GS düsmanlari adamin gitmesini istiyor.

Terimci değilim aksine o herife zerre saygım yoktur. Hangi mali tablolar ortada gösterirsen yanlış düşündüğümü kabul ederim.

Aysal'ın enkazını kimse toparlayamaz. Galatasaray'ı içeriden çökertti resmen.

Ünal Aysal´in bilakis mi Galatasaray kulübüne sokuldugunu söylüyorsun ? Bir bildigin mi var, yoksa öyle oldugunu mu düsünüyorsun ? Eger bilgin varsa, onu kulübün icine kim soktu ? Merak ettim simdi.

Aysali destekleyipte, aday olmayinca, kacti deyip, sallayanlarin amaci ne?

Yahu sahip ciktiniz mi? Cikmadiniz. Kacti demeye hakkiniz yok. Elalem kimlere sahip cikiyor, adamlar ölüyor ugruna. Terimi kovdu, Aysal istifa diyenler simdi Aysal kacti, devam etmeli diyor. Alin simdi Teriminizin hayrini görün.

Rezalet otesi. Olacak is degil. Duygun Yarsuvat kim? Nasıl bir agarlıgı vardır? Unal Aysal enerji sektorunde Morattiyi tanıyor diye gitti sneijderi getirdi. Ayrıca Duygun Beyin nasıl bir lobisi vardır? Turkiyede futbol demek lobi demek. 77 yasında hukuk dekanı mı Galatasaray baskanı olacak. Guldurmeyin.

Bizi inanıılmaz kara gunler beklıyor. Ben onumuzdeki 4-5 seneyi tamamen bos gecirecegimizi dusunuyorum. Gecen sene duraklama donemindeydik 1 sene surdu. Gerileme donemine girmeden cokus donemine geciyoruz. Bence hersey bitti. Umitli olmamı gerektirecek hicbir done yok suan.

Seneye transfer butcemiz 6 m. euro falan olur en fazla. Ona gore de bir takım kurarız

Bu sene sampiyon olduk olduk olmadık ondan sonra cok bekleriz. Bu sene sansımız var kadromuz kotu degil ve bu kadroyu onumuzdeki 4-5 sene goremeyecegiz.
Biz sampiyon olamıyacaksakta fener olmasın. Biz 4. yıldızı takmadan 5. yıldızı taktırırlar fenere . Bundan da adım gibi eminim.

Eger Fenerbahce´nin basinda sportif yapiyi devamli egosu yüzünden sabote eden bir Baskan olmasaydi su an 5. Yildizi takma hedefi ile basliyorlardi sezona. Galatasaray hele hele bu olanaklar ile her türlü üstün olur Fenerbahce´den. Ancak FFP´den ceza yeme oranimiz cok yüksek, yani sampiyon oldugumuz halde avrupaya gidememe olasiligi mevcut.

Aday başvuruları bittimi kesinlikle.Başkan artık bu ikiliden birimi olacak.Eyvahlar olsun

Aysali destekleyipte, aday olmayinca, kacti deyip, sallayanlarin amaci ne?

Yahu sahip ciktiniz mi? Cikmadiniz. Kacti demeye hakkiniz yok. Elalem kimlere sahip cikiyor, adamlar ölüyor ugruna. Terimi kovdu, Aysal istifa diyenler simdi Aysal kacti, devam etmeli diyor. Alin simdi Teriminizin hayrini görün.

Mali tablolar gelmedi? Kulübün ceza alıp Avrupa'ya gidememe ihtimali de var. Olaya hatır gönül işi olarak bakmamak lazım, eğer beceremiyorsa bıraksın gitsin yerine daha iyileri gelsin.

Terimci değilim aksine o herife zerre saygım yoktur. Hangi mali tablolar ortada gösterirsen yanlış düşündüğümü kabul ederim.

https://cdn.galatasaray.org/files/sportif/08092014.pdf

Aysalin hatalari var. TDlere transfer yaptirilmaz. En büyük hatasi. Terim sürecini kötü yönetti. Tuzaga düstü. Taraftar bölündü.

Her sene 27-28 milyon euroluk trübün gelirinden mahrumuz. Bu sene kullanmaya basladik. Turkiye sartlarinda büyük rakam. Geldiğinde sartlar berbatti. Enkaz bir kadrodan düsük gelirlere, yillik 100 milyon dolar gidere kadar. 3.5 senede sirf 80 milyon dolardan fazla finansman gideri ödenmis.

Polat aldiğinda görevi GSnin borcu 184 milyon tlydi. Biraktiğinda 328 milyon dolar+100 milyon dolarlik gelecek 3-5 yillik gelirler. Bu durumdayken Aysal gelmeseydi, GS icin hersey bitmisti. Bende elestiriyorum. Transferde cok fazla hata yaptik. Daha efektif bir gider yönetimi olmaliydi. Ama yaptiğinida takdir ediyorum.

Geri
Üst Alt