İşte Galatasaray'ın UEFA'ya Teklifi!

Dursun Galatasarayin mal varligini hortumlamak adina atilmis bir adim, ne demek bu sartlari yerine getiremesem iki yil ceza ver? sen söz verecegim o rakami nasil yakaliyacaksin efendi? is den bir kac personali cikarakmi? bileklik sacmali ile mi? hangi projeden bahsediyor bu adam? oyuncularindan indirim istemiyorsan cok pis kokular geliyor burnuma, öyle bir duruma getirecek ki külübü son care olarak mal varliklari ortaya atilip bunlarin satisini veya degerlerndirme yetkisini isteyip ordan büyük paralar koparma pesinde.

O yetkiyi aldı zaten.

Dursun Galatasarayin mal varligini hortumlamak adina atilmis bir adim, ne demek bu sartlari yerine getiremesem iki yil ceza ver? sen söz verecegim o rakami nasil yakaliyacaksin efendi? is den bir kac personali cikarakmi? bileklik sacmali ile mi? hangi projeden bahsediyor bu adam? oyuncularindan indirim istemiyorsan cok pis kokular geliyor burnuma, öyle bir duruma getirecek ki külübü son care olarak mal varliklari ortaya atilip bunlarin satisini veya degerlerndirme yetkisini isteyip ordan büyük paralar koparma pesinde.

Mal varlıkların satışı için olan yetkiyi dursun seçilir seçilmez zaten aldı.Büyük ihtimal şuana dek komisyon miktarları işlerine gelmemiştir.Ondan beklemededir.

Dursun yapsa yapsa ancak ahlaksiz teklif yapar bunlara.
Gelin otelimde kalin bir hafta,hersey ama HERSEY bedava diye.
Otellerinde neler oldugunu az cok biliyoruz zaten.

Ceza alacağımızı sanmıyorum.Bir kere 1+1 adamların istediği en yüksek ceza ve her zaman en yüksek sınrdan isterler.Adamlar evrakta sahtekarlık+şikeden 2 yıl ceza alıyor,diğeri şikenin kitabını yazmış ve onlar da 2 yıl ceza alıyor.Biz de borcumuzdan dolayı mı yıl ceza alacağız?Herkes yazıyor,bunların derdi ceza gelmeyince reklam yapmak "bak işte cezayı kaldırdık"
kesinlikle katılıyorum bende seninle aynı düşüncedeyim abi

Sanirim öyle kolay degil. Yanilmiyorsam cezan turnuva'ya katilma hakki kazandigin zaman gecerli oluyor.

Yani turnuvaya dolayli yoldan katilmayi basaramadiysan ceza erteleniyor sanirim. Tabi pek emin olmamak ile birlikte söylüyorum bunu.

uefaya katılıyoz ya işte,ceza uefaya gitmemeye işler?

Sanirim öyle kolay degil. Yanilmiyorsam cezan turnuva'ya katilma hakki kazandigin zaman gecerli oluyor.

Yani turnuvaya dolayli yoldan katilmayi basaramadiysan ceza erteleniyor sanirim. Tabi pek emin olmamak ile birlikte söylüyorum bunu.

iyi de bu sene biz uefa kupasına gitmeye hak kazanırız zaten.. orası bence cepte, fazla paniğe gerek yok..

hazır katılacağımız kupa uefa kupası iken cezamızı çekelim bitsin daha iyi.. arkadaş bence onu demek istedi..

Geri
Üst Alt