- 9 Ağustos 2011
- 60.441
- 33.787
- 3.408
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam Emenike tarzı biriydi.Bize daha komple bir forvet lazım bence.
katılmıyorum. emenike ile tarzları farklı. emenike düz bir oyuncu, tıpkı burak gibi. niasse daha komple, cok yönlü bir santrafor.
zaten hocanın gekas'ı gönderip niasse'yi aldırmasının sebebide bu. gekas genelde ortada oynuyor, niasse hücumun her bölgesinde oynayabiliyor.
Emenike Burak'a hiç benzemiyor.Emenike'deki top sürme yeteneği Burak'ta hiç yok.(Bu seneden önceki halinden bahsediyorum,şu an bitik)
Son cümlede ise benim dediğimi doğruluyorsun.Komple santraforların çoğu sadece en uçta oynar,kanatlarda değil.
Niasse'nin gollerinin çoğu kontra atak golüydü benim hatırladığım kadarıyla,bana Emenike'nin Karabük'teki halini hatırlatıyordu.
Komple santrafor hücumun her bölgesinde oynar. Mesela Drogba komple bir santrafordu ve dizilis olarak ortadaydı, sahada ise hücumun her yerindeydi.
Niasse hem cok yönlülügü hemde tekniği ile Emenike'den daha kaliteli bir santrafor.
Niasse'ye Sow tarzı oyuncu demek gerekir aslında.
Komple santrafor tabii ki hücumun her bölgesinde olacak.Sen her bölgede oynayabiliyor deyince sol kanat veya sağ kanatta da oynayabiliyor olarak algıladım.Bize Sow tarzı bir oyuncu da lazım değil şu an.Necati ve Elmander gibi biri lazım
bu eleman ancak ikinci amrabat vakasi olur..kapali defanslari acacak kalitede bir anahtar degil..ha kiralik gelirse yok demem.Niasse kontra atak topçusu. No need.
I am the one who knocks!