GSC Portal İşte Galatasaray’ın Yeni Golcüsü

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
g-saray-da-sorun-ustune-sorun-1141559.jpeg

İşte devre arasında takıma katılması istenilen isim...

Detaylar GSC Portal'da...

Bu adam Emenike tarzı biriydi.Bize daha komple bir forvet lazım bence.

Heyecan verici oyuncu ama tutma ihtimali %14

Bize böyle adamlar değil, iki defansı sırtına alıp koşması gereken bir oyuncu lazım

Butcemize uygun, ha tam olarak istedigimiz adammi, orasi soru isareti. Ama 4-5 milyon euro luk adamlara bakiyorlarsa olabilir. En azindan topla oynama beceresi var. Ust duzey mi: degil tabi.

Ben yinede sezon sonunu beklerdim, soyle, sezon sonu bonservisi kendi elinde olan adamlara bakabiliriz, Luiz Adriano gibi mesela.
Belki yabanci kurali da degisir. 6-7 ocak ta FT bir aciklama yapacakmis diyorlar bu konu hakkinda. Ozaman Niasse icin 5 milyon euro havaya atilmis para olabilir. Beklemekte fayda var.

Dzemaili ve Pandev gidiyor yüksek ihtimalle. Kiralik olarak iyi olur.

Bu adam Emenike tarzı biriydi.Bize daha komple bir forvet lazım bence.

katılmıyorum. emenike ile tarzları farklı. emenike düz bir oyuncu, tıpkı burak gibi. niasse daha komple, cok yönlü bir santrafor.

zaten hocanın gekas'ı gönderip niasse'yi aldırmasının sebebide bu. gekas genelde ortada oynuyor, niasse hücumun her bölgesinde oynayabiliyor.

katılmıyorum. emenike ile tarzları farklı. emenike düz bir oyuncu, tıpkı burak gibi. niasse daha komple, cok yönlü bir santrafor.

zaten hocanın gekas'ı gönderip niasse'yi aldırmasının sebebide bu. gekas genelde ortada oynuyor, niasse hücumun her bölgesinde oynayabiliyor.

Emenike Burak'a hiç benzemiyor.Emenike'deki top sürme yeteneği Burak'ta hiç yok.(Bu seneden önceki halinden bahsediyorum,şu an bitik)

Son cümlede ise benim dediğimi doğruluyorsun.Komple santraforların çoğu sadece en uçta oynar,kanatlarda değil.

Niasse'nin gollerinin çoğu kontra atak golüydü benim hatırladığım kadarıyla,bana Emenike'nin Karabük'teki halini hatırlatıyordu.

niasse emenike den iyi ama klass biri lazım gibi forvete şartları zorlayıp doumbiayı alsakta şöyle 2 3 sene forvet transferini kapatsak olmazmı 3 4 senede harcayağına 10 15m forvete tek seferde harca adam performansla o parayı çıkarır zaten

Niasse kontra atak topçusu. No need.

I am the one who knocks!

Emenike Burak'a hiç benzemiyor.Emenike'deki top sürme yeteneği Burak'ta hiç yok.(Bu seneden önceki halinden bahsediyorum,şu an bitik)

Son cümlede ise benim dediğimi doğruluyorsun.Komple santraforların çoğu sadece en uçta oynar,kanatlarda değil.

Niasse'nin gollerinin çoğu kontra atak golüydü benim hatırladığım kadarıyla,bana Emenike'nin Karabük'teki halini hatırlatıyordu.

Komple santrafor hücumun her bölgesinde oynar. Mesela Drogba komple bir santrafordu ve dizilis olarak ortadaydı, sahada ise hücumun her yerindeydi.

Niasse hem cok yönlülügü hemde tekniği ile Emenike'den daha kaliteli bir santrafor.

Niasse'ye Sow tarzı oyuncu demek gerekir aslında.

Komple santrafor hücumun her bölgesinde oynar. Mesela Drogba komple bir santrafordu ve dizilis olarak ortadaydı, sahada ise hücumun her yerindeydi.

Niasse hem cok yönlülügü hemde tekniği ile Emenike'den daha kaliteli bir santrafor.

Niasse'ye Sow tarzı oyuncu demek gerekir aslında.

Komple santrafor tabii ki hücumun her bölgesinde olacak.Sen her bölgede oynayabiliyor deyince sol kanat veya sağ kanatta da oynayabiliyor olarak algıladım.Bize Sow tarzı bir oyuncu da lazım değil şu an.Necati ve Elmander gibi biri lazım

Komple santrafor tabii ki hücumun her bölgesinde olacak.Sen her bölgede oynayabiliyor deyince sol kanat veya sağ kanatta da oynayabiliyor olarak algıladım.Bize Sow tarzı bir oyuncu da lazım değil şu an.Necati ve Elmander gibi biri lazım

Savunmaları dövecek bir santrafor lazım ama bu tarz adamlar genelde İngiltere'den cıkar. Mesela Adebayor, sözlesmesi sene sonu bitiyor, en öne atsak rakip savunmaları perisan eder, arkasınada at niasse-sneijder-burak'ı..her mac 3 gol garanti.

Niasse maliyeti düsük diye ilk tercih ama is yapar, bu konuda rahat olsun. Hani Niasse'den sonra en uca Elmander vari bir santraforda alınabilir, bu durumda Niasse kanattada oynar. Bence Niasse hücumda joker olacagından alınması mantıklı bir hamle olur.

Luiz Adriano, 30.6.2015 da serbest, golcu ;)

Niasse ucuz diye isteniyor ama Gs Akhisar değil ki. Tarık da es es de iyi görünüyordu. Biz aldık bitti. Üst düzey oyuncu değlmş es es de sırıtmıyormuş o kadar,niasse de öyle olur gibime geliyor.

Aslında burada önemli olan iyi bir analiz yapabilmekte. Ligin ikinci yarısına giricez ve tüm maçları önde oynamamız gerekiyor bunun içinde sanki bize Drogba, Nonda gibi top tutabilecek pas istasyonu olabilecek işte hava hakimiyeti olan bir forvet almak daha önemli olacak. Hatta bir stoperde gerekebilir.

Geri
Üst Alt