İşte Kara Deliğin Sesi

Dünya düzdür, adaleti yoktur.
Donanımhaber'de efsane bir konusu vardı, benim okuduğum dönemde en son tartışanlardan birisi ispatlarsan İskender ısmarlayacağım diyordu. Konu 700 sayfaya dayanmış 😄

valla karadeliğin sesini bilmem anlamam ama duyamadığımız bazı seslerden en korkunç olanı benim aklımda Dünya nın kendi iç sesi ve dönmesinin sesi.

Vardı bununla ilgili belgesel kanallarında bir şey - duyabilsek kafamız direkt kulak falan patlıyor :D

Ben insanlık adına NASA / Uzay keşfi kafalarını çok severim . Tüm günlük dertleri vıdıvıdıları unutturur bana toz parçasından bile ufak olduğumuzu hatırlatarak. Kara delikte en esrarengiz olay. O interstellardaki görüntüler falan mest etmiştir herkesi - düşün yani uzay mekiğindesin , dışarı baktığında kara delik görüyorsun. Görsel şölen.

Sırf keşiften öte ama en olmasını istediğim şey dünya dışında koloni kurulabilmesi bir yere - bu teori üzerine zilyon tane film oyun vs var hatta sıradan geliyor belki şimdi ama realitede olmaya başladığını bir düşünsene - abov ki ne abov

Donanımhaber'de efsane bir konusu vardı, benim okuduğum dönemde en son tartışanlardan birisi ispatlarsan İskender ısmarlayacağım diyordu. Konu 700 sayfaya dayanmış 😄

Geri
Üst Alt