İşte Muhtemel 11'imiz!

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
macgunu.jpg

B. Dortmund karşısında muhtemel 11'imiz şu şekilde

Detaylar GSC Portal'da...

Burak denen futbol yeteneksizi bir an önce bu takımdan şutlanmalıdır Sneijder gibi bir adama yazık oluyor adam gibi forvet almak bu kadar zor olmamalı

way-cell ve burak dünyanın en kötü iki topcusu bu iki adamı temizledik mi takımdan selcuk da düzelir takım da top oynar

xelçuk gene en güzel yerden maçı izleyecek

Hamit oynuyor, bu kezde Olcan yok. Ne ise en azından 3'lü ön libero cıkmıyoruz. Hamit insallah iyi bir performans gösterirde, Dzemali'den kurtuluruz.

Selçuk ve Burak oynuyor ise sahaya 9 kişi çıkıyoruz demektir

gsc forumu burak-selçuk düşmanı kuşlar sardı. moderasyon temizleyin şu kuşları. ben burda maç günü futbolcularımızı aşşağılayan kuşların dengesiz yorumlarını okumak zorunda mıyım ? zamanında sneijdere de aynısını yaptılar, gitsinler antuda burağa selçuğa sövsünler daha çok yancı bulurlar

eğer ki kaynak amk değil ise inanmam bu 11'e, en azından inanmak istemem.

Çok mu zor lan şu kadroyu çıkarmak ileri zekalı herif..Muslera-Tarık-Ched-Semih-Telles Melo-Hamit Bruma-Olcan-Sno -pandev.. Soruyorum sizlere ey dostlar çok mu şey istiyorum 1 kez hatta maçın 5 dk.sı şöyle oynasak ölür müyüz ? İleride Pandevi geçtim Buraka da razıyım veya orta da Selçuk oynası ama 1 kez Olcan-Sno-Bruma 3'lüsünü aynı anda izleyelim..

Çok mu zor lan şu kadroyu çıkarmak ileri zekalı herif..Muslera-Tarık-Ched-Semih-Telles Melo-Hamit Bruma-Olcan-Sno -pandev.. Soruyorum sizlere ey dostlar çok mu şey istiyorum 1 kez hatta maçın 5 dk.sı şöyle oynasak ölür müyüz ? İleride Pandevi geçtim Buraka da razıyım veya orta da Selçuk oynası ama 1 kez Olcan-Sno-Bruma 3'lüsünü aynı anda izleyelim..

Böyle çıkarsak merkez delik deşik olur..Dortmund kanatları sadece beklere bırakıyor , Gegenpressing karşısında 2 orta darmadağın olur...Merkez olabildiğince kalabalık tutulmalı ama doğru oyuncularda...

Yok 2 rezil yine oynayacaksa istersek 13 kişi çıkalım değişen bir şey olmaz...

Böyle çıkarsak merkez delik deşik olur..Dortmund kanatları sadece beklere bırakıyor , Gegenpressing karşısında 2 orta darmadağın olur...Merkez olabildiğince kalabalık tutulmalı ama doğru oyuncularda...

Yok 2 rezil yine oynayacaksa istersek 13 kişi çıkalım değişen bir şey olmaz...

Kardeş illa bu maçı da demiyorum herhangi bir maçta da olur ? Ama adam Balıkesire bile bu kadroyu süremiyor.. Ayrıca Sno cm şeklinde oynarsa bu kadro delik deşik olmaz..Bizi bitiren bu mantık hep defansif olalım delik deşik oluruz diyoruz Dortmund Köln maçını izledim adamlar gayet de normal oyununu oynadı yendi..Defans yapmak bizim neyimize Arsenal maçında Sno ön libero başladı Melo son adam 5-3-2 oynadık da ne oldu fark yedik Allahtan adamlar 10 kişi kaldı da kuratdık paçayı..Bu takım savunma özürlü maalesef tek çıkar yol yaslanmak yerine iyi oynayıp rakibin üstümüze saldırmasını önlemek..

Kardeş illa bu maçı da demiyorum herhangi bir maçta da olur ? Ama adam Balıkesire bile bu kadroyu süremiyor.. Ayrıca Sno cm şeklinde oynarsa bu kadro delik deşik olmaz..Bizi bitiren bu mantık hep defansif olalım delik deşik oluruz diyoruz Dortmund Köln maçını izledim adamlar gayet de normal oyununu oynadı yendi..Defans yapmak bizim neyimize Arsenal maçında Sno ön libero başladı Melo son adam 5-3-2 oynadık da ne oldu fark yedik Allahtan adamlar 10 kişi kaldı da kuratdık paçayı..Bu takım savunma özürlü maalesef tek çıkar yol yaslanmak yerine iyi oynayıp rakibin üstümüze saldırmasını önlemek..

Arsenal maçı muhtemelen kariyerinin en kötü hatasıydı...Arsenal 10 kişi kalmasa kargaların rekorunu kırabilirlerdi Allah korudu bizi o maçta...

Taktiği onu bunu şunu geçtim , o bizden çok daha iyi biliyor futbolu...Ama o malum 2 rezil trabzonlu kanka olduktan sonra ne olacak , hiçbir taktiğin bir anlamı kalmıyor...

Ben dediğim gibi 4-3-1-2 çıkıp merkez kalabalık olmalı diyorum ama eğer 2 rezil oynarsa bu taktiğin dizilişin sistemin ne önemi var ?

4-2-3-1 ise güzel.

Sent from my iPhone using Tapatalk

fena kadro degil

Geri
Üst Alt