- 6 Nisan 2010
- 7.481
- 374
- 1.518
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selcuk İnan-Burak YılmazTehlikenin farkinda misiniz?
yasin özentilerin çıkıyor karşim 8. mesaj avatar kestSelcuk İnan-Burak YılmazTehlikenin farkinda misiniz?
yasin özentilerin çıkıyor karşim 8. mesaj avatar kest
Çok mu zor lan şu kadroyu çıkarmak ileri zekalı herif..Muslera-Tarık-Ched-Semih-Telles Melo-Hamit Bruma-Olcan-Sno -pandev.. Soruyorum sizlere ey dostlar çok mu şey istiyorum 1 kez hatta maçın 5 dk.sı şöyle oynasak ölür müyüz ? İleride Pandevi geçtim Buraka da razıyım veya orta da Selçuk oynası ama 1 kez Olcan-Sno-Bruma 3'lüsünü aynı anda izleyelim..
Böyle çıkarsak merkez delik deşik olur..Dortmund kanatları sadece beklere bırakıyor , Gegenpressing karşısında 2 orta darmadağın olur...Merkez olabildiğince kalabalık tutulmalı ama doğru oyuncularda...
Yok 2 rezil yine oynayacaksa istersek 13 kişi çıkalım değişen bir şey olmaz...
Kardeş illa bu maçı da demiyorum herhangi bir maçta da olur ? Ama adam Balıkesire bile bu kadroyu süremiyor.. Ayrıca Sno cm şeklinde oynarsa bu kadro delik deşik olmaz..Bizi bitiren bu mantık hep defansif olalım delik deşik oluruz diyoruz Dortmund Köln maçını izledim adamlar gayet de normal oyununu oynadı yendi..Defans yapmak bizim neyimize Arsenal maçında Sno ön libero başladı Melo son adam 5-3-2 oynadık da ne oldu fark yedik Allahtan adamlar 10 kişi kaldı da kuratdık paçayı..Bu takım savunma özürlü maalesef tek çıkar yol yaslanmak yerine iyi oynayıp rakibin üstümüze saldırmasını önlemek..