İşte Parçalı ve Siyah Formamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İşte Parçalı ve Siyah Formamız

Gibi :asd:

Çünkü mümkün değil bu adamlar Adidas'a fesh parası ödedi.

Böyle dandik işlere kalkışmazlar.Zaten resimlerdeki formaların kalıplarına baksanıza bi.

1970'lerin formalarını anımsatıyor :asd:

Belkide formayı Ujfalusi'nin bedenine göre yapmışlardır. :asd:

Banada böyle lesh forma yapmazlar gibi geliyor umarım doğru değildir.

annem daha iyisini dikerdi.

Annemi sponsor alsın takım. :D

zmxdkz.jpg

24ni5tt.jpg

tumblr_log130QEPx1qeg8at.jpg

beyler bunlar korsan. ülker reklam yazısı bu sene üstte değil altta olacak!!!

Arkadaşlar eğer kulübe katkı isteniyorsa bir hesap açalım ben formaya vereceğim parayı o hesaba yatırırım hem para nike a gitmez direkt kulübe gider..Ama eğer formalar buysa ben almam...Nike akıllanana kadar forma almam anahtarlık alırım kalem pil alırım ama bunları almam..Kimse 20 milyon taraftarı olan koskoca GALATASARAY 'a sıradan takım muamelesi yapamaz!!!

Yaa bunlar değildir ya hemen ümitsiziğe kapılmayın.Yarından sonra söveriz.

Bu formaları almam arkadaş ben... Gider GStore'dan başka şeyler alır katkımı yaparım ama bendeki adidasın kırmızı forması bunlara 1905 basar...

aynen! eger bunlar cikarsa kimse forma almasin. protesto edelim. yeter ya...adam gibi forma üretmek bukadar zor mu?

düz siyah, sari, kirmizi, beyaz yap bundan iyi.

parcali üretmekte bukadar zor olmamali...

Al dursun, ne zarari var?

Üstünde Galatasaray armasi olan hersey alinir.

Kusura bakmayın da bu kafayla gidersek bizi daha dandik formalar bekliyor önümüzdeki sezonlarda.``Al dursun`` nedir allasen?Sabancının torunu muyum ben 100 lira formaya vereceğim sırf dolapta dursun diye?Bir tepki koymak gerekiyor artık ortaya.

Formalar`in satis "sicakligi" bu aylarda olur. Al dursun, ne zarari var?

Üstünde Galatasaray armasi olan hersey alinir.

Bu formalar satarsa adamlar dandik yapmaktan vazgeçmez ki.Bu enayiler zaten alıyor bu dandik formaları biz niye özel tasarım yapalım ki derler.Sen de hep böyle formalar giymeye mahkum kalırsın.

Piiiiiiiiiiiii bunlar ne böyle ?!

Herkese selamlar. Haddim değil ama çok kötü olmuşlar. Ama bence endişelenmeyin arkadaşlar rahat olun. Forma önemlidir. Kötü oldumu heyecan da kaçıyor. Yanılmıyorsam Başkanınız her fırsatta ben futboldan anlamam ama benim işim ekonomi ve şirket yönetmektir iyi anlarım diyordu. Böyle birisinin tanıtımdan önce böyle hata yapacağını sanmıyorum. Saygılar

En son mercan Yekta yazılı forma aldım. Formalar buysa gider basketbol forması yanına da birilerine hediyelik aksesuar alacağım. bu formaları almayacağım

fenerin formasında gayet üstte ülker-değil mi lan-

Ben bu sene isterse CR7 gelsin böyle forma almam,işporta forması terk bunlar. :asd:

Arkadaşlar eğer kulübe katkı isteniyorsa bir hesap açalım ben formaya vereceğim parayı o hesaba yatırırım hem para nike a gitmez direkt kulübe gider..Ama eğer formalar buysa ben almam...Nike akıllanana kadar forma almam anahtarlık alırım kalem pil alırım ama bunları almam..Kimse 20 milyon taraftarı olan koskoca GALATASARAY 'a sıradan takım muamelesi yapamaz!!!

güzel bir mail konusu olur yönetime bu şekilde bir mail atılabilir her sene forma çıkarma işini sadece taraftardan para toplamak olarak görüyorsanız bir hesap açın direk oraya atalım nike ve ya x üreticisine gitmesin taraftarı mutlu etmek olarak bakıyorsanız lütfen bir daha karşımıza böle formalarla çıkmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt