İşte Parçalı ve Siyah Formamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İşte Parçalı ve Siyah Formamız

Bilmem kaç yıldır siyah forma diye bir yerlerimi yırtarken çıkara çıkara bunu çikardılarsa ciddi manada ağlarım .

La bir sene de güzel forma yapın :(

Bide şu var.Forma kötü çıkınca sanki alma mücburiyetin varmış gibi.Sanki sadece bu forumda var bu olay.Ulan 25 yaşındayım.Saysam 7-8 tane formam var.Diğer ürünleri hiç saymıyorum zaten.Sanki her sene alma zorunluluğumuz var.Bu sene almayınca GS li olmuyoruz sanki.2-3 tane de zibidi çıkıyo forumda.Ben alırım ben hepsini alırım diye prim yapmak için kelime oyunları yapıyo.Hay allahım

yeniformalargs.jpg

Bu ne şimdi ya ?Nerden buluyonuz bunlar aga umudumuzu kırıyonuz.

drogba, forlan, cambiasso'nun gelecegi olsa bile, en gec bu formalari gördükten sonra vazgecerler :o

Dua ediyorum doğru olmasın ama kataloglarla birebir aynı duruyo formalar, valla şakası yok yarın aynı bu formaları görebiliriz, hayatta da almam.Sparta Praga yaptıkları formalara bir bakın bir de bizim siyaha, o siyahı bizim semt takımı bile giymez be, çıkar armayı pazarda 5 e anca gider.

Yahu durumu iyi olan adam alsın işte.

Almak istemeyen de antrenman malzemelerinden, tişörtlerden falan alsın.Olmaz mı? :o Olur tabi.

Parcali forma guzel olmus ancak ters olmasi kotu siz neden sevmiyorsunuz?

Formalar berbat açıkçası. Nike haftalardır reklam yaptı ve sonuç bu mu ?

Ruh der ki ; formalar berbat.

bişey merak ediyorum ... kulüp renkleri dışında farklı bir renk olayı noldu? fenerin 5 tane falan forması var bizim 3 tane mi sadece ??

Kusura bakmayın da bu kafayla gidersek bizi daha dandik formalar bekliyor önümüzdeki sezonlarda.``Al dursun`` nedir allasen?Sabancının torunu muyum ben 100 lira formaya vereceğim sırf dolapta dursun diye?Bir tepki koymak gerekiyor artık ortaya.

Sinirlenme renkdaş.Böyle diyen adamları iyi bilirim.Sırf forumda prim yapmak için konuşurlar.Ya da cidden babası zengindir.Babasının parasına acımaz basar 100 lirayı.

Hazırlık maçındaki beyaz forma fena değildi.

Herkese selamlar. Haddim değil ama çok kötü olmuşlar. Ama bence endişelenmeyin arkadaşlar rahat olun. Forma önemlidir. Kötü oldumu heyecan da kaçıyor. Yanılmıyorsam Başkanınız her fırsatta ben futboldan anlamam ama benim işim ekonomi ve şirket yönetmektir iyi anlarım diyordu. Böyle birisinin tanıtımdan önce böyle hata yapacağını sanmıyorum. Saygılar

Arkadaşım önümüzdeki sezon ve sonraki sezon formalarını adnan polat seçti ünal aysal değil.bu sene geçti artık ama ondan sonraki sene adnan polatın seçtiği formaları değştirir bence.onun iğrenç zevkiyle forma yaptırmaz.

Bunlardan sadece parçalı alınır gerisini salla. Parçalı da ''parçalı'' olduğu için alınır. :o

804a5f8f.jpg

yapacaktin sunu, patlatacaktin satislari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt