İşte Parçalı ve Siyah Formamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İşte Parçalı ve Siyah Formamız

B_8e11505097c9febfe74a99f6a7bc56a1.jpg

Ben bundan alacagim bir tane.

bence parçalı denilen forma doğru siyah forma antreman ürünü

Beklentileri düşürüp çıkana şükretmemizi istiyor olabilirler.

Reklama bak formaya bak !

Bu formaların kaynağı nedir arkadaşlar ?

Bunların gerçek olduğunu sanmıyorum ben..

bunlar bildiğin kalıp forma,tasarım değil.bu tür firmaların girişim yapabilmesi için her şeyin netleşmesi lazım.adidasla sözleşmenin fes edilmesi mayısı buldu ne bekliyordunuz.

daha açık adidasın kalıp forması gibi bunlar ama .

sen kendini kandırmaya devam et .. sözleşme fesh ile ne alakası varsa..bu tasarımlar bloglar tarafından sözleşmeler fesh edilmeden öncede yayınlanmıştı.

güzel kardeşim bloglar her sene 5214154465 tane forma tasarımı veriyorlar sitelerde. bu aynı fanatik,fotomaçın yaptığı gibi her sene 96756567 tane isim sallar biri tutar.

Cevap: İşte Parçalı Formamız

Siyah formayı yeni gördüm hayatımda gördüğüm en dandik forma. :o

Ben parçalıyı alırım basketbol ve volaybol formalarını beklerim. Errea yapacak bunlarda formaları. Basketbol neyse de voleybol formaları gayet güzel oluyor.

Umarım fake fotolardır. Yarın forma alıcam diye sevinirken, tüm şevkim gitti...

Adidasla sözleşmenin feshi mayısı bulmuş olabilir ama Nike ile çok önceden anlaşılmıştı.

Bu formaları özellikle siyah formayı amatör kümede bile giymezler rezalet resmen.

Bence antreman maçlarında kullanılan geçici formalarla devam edilsin!!

siyah forma çakma kesin beyler. amblem bile dikilirken kumaş büzdürülmüş. nike bize gerçekten bu formaları çıkaracaksa sözleşme fesh parası neyse toplayıp fesh edilsin sözleşmeleri

fesh etmek icin bagista bile bulunurum eger formalar gercek ise!

yillardir siyah forma diye yalvariyoruz, adamlarin yaptigi siyah formaya bak. siyah bez parcasi giyinsen ondan güzel durur. umarim gercek degildir bu formalar. kimse almaz. ben kesinlikle almam. tamam arma aski vs. ama bu adamlarin ürettigi her sacma formayi alirsan asla düzeltmezler tasarimlarini!

en ciddi potansiyeli sari formada görüyorum. oda daha resmini görmedigim icin. bakalim onlar nasil :o

p.s. hazirlik maclarinda giyindigimiz beyaz formalar ve antrenmandaki kirmizi formalar bunlara 1000000000 basar. bari onlari versinler :asd:

Alacagim iki forma vardi, gidin abi bizi takmayan Nike sirketine tek kurus harcamam

bu saatten sonra

Yaziklar olsun , biraz ozenin yahu

o kadar reklam yap fesh için 5 milyon euro para ver formalar 40 milyonluk hazır kalıp formaları :) Değişik adamlar tek düşüncem bunların korsancılar için fake olması eğer yarın bunlar çıkarsa başka yoruma gerek yok zaten...

Siyah antreman üstü. Hasan'ın sürekli üstünde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt