GSC Portal İşte Vaatler ve Tazminat Gerçeği

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
sakal.jpg

GALATASARAY’da, Trabzonspor yenilgisi Prandelli’yi yeniden ‘hedef adam’ haline getirdi.

Detaylar GSC Portal'da...

Unal Aysal'da bugun aciklama yapmis zaten, isteseler Prandelli ile guzelce yollari ayirabilirler hemen diye, biz Mancini ile 5 dakika da anlasip yollarimiz ayirdik demis. Ben burada agir bir madde filan goremedim. O 4 takim olayi da sacma zaten. Sanki adamin kontratinda her sene farkli bir G.Saray takimi calistiracaksin maddesi var. Albayrak ne deyecegini sasirinca kendine hakim olamiyor. Zaten bir yonetici cikip bir Televizyon kanalina oyle sacma sapan kontrolsuz aciklamalar yapmaz, yapiyorsa G.Saray'da yoneticilik yapmamasi lazim. Keske azicik Ali Durust'u ornek alsalar su konuda.

Inanilmaz madde neymis ben onu anlamadim. Adamin bu yil ki alacaklarini vereceksin ve gondereceksin iste bu kadar basit. Ne yani adam 5 kurus almadan mi gidecek? Herkesi Mancini sandi bunlar.

Diyelimki alt yapı projesinden bahsetti Aysal, bunun neyi inanılmaz vaat oluyor? 4 takım konusu saçmalıktır o kadarda değil.

-Tapatalk-

Bazı yerlerde 5-7 milyon Euro civarı ödememiz gerektiği söyleniyordu kovmak için. Sadece 2 milyon Euro için mi bu kadar kıvranıyoruz?

Albayrak in sacmaladigi belliydi zaten, herkes Mancini gibi durust ve onurlu degildir. Adam belliki kovulurken eli bos gitmek istemiyor, bizimkiler de tabiki bildigin cimrilik pesinde..

Sadece kendisinin alacağı yok. Ekibininde alacakları var.

GT-I9300 Tapatalk

Dün tazminat yok diyenler bugün 1 yıllık alacağını ver gider diyorlar..

Dün tazminat yok diyenler bugün 1 yıllık alacağını ver gider diyorlar..

2. senesini odemeyecegiz anlaminda soyluyordu onu soyleyenler, yoksa adamin bu sene ki alacaklarini vereceksin zaten, mecbursun. Adamla sezona basla, 3 ay sonra canin sikilinca adami gonder, bir de ustune para vermiyim de. Yok oyle bir dunya.

Burak selçuk ve hamit'in yıllık ücretlerindeki garanti parayı kalan yıllar için 2m€ olarak sabitleyelim burdan artan parayla prandelli ekibinide kovar yeni hocada alırız.

2. senesini odemeyecegiz anlaminda soyluyordu onu soyleyenler, yoksa adamin bu sene ki alacaklarini vereceksin zaten, mecbursun. Adamla sezona basla, 3 ay sonra canin sikilinca adami gonder, bir de ustune para vermiyim de. Yok oyle bir dunya.

Ya Salih burada defalarca sordum o tazminat olmuyor mu? Adam 2 ayda işten çıkıyor 1 senelik parasına alıyor. Şimdi tekrar soruyorum 2. ve 3. senesini ödemeyeceğimiz de emin miyiz? Böyle bir madde mi var 1. sezon alacakları ödenip yol ayrılabilir diye? yoksa Prandelli'ye mi kalmış durumda? Ben inanmıyorum Prandelli ile anlaşmadan böyle bir şey olacağına..

Ya Salih burada defalarca sordum o tazminat olmuyor mu? Adam 2 ayda işten çıkıyor 1 senelik parasına alıyor. Şimdi tekrar soruyorum 2. ve 3. senesini ödemeyeceğimiz de emin miyiz? Böyle bir madde mi var 1. sezon alacakları ödenip yol ayrılabilir diye? yoksa Prandelli'ye mi kalmış durumda? Ben inanmıyorum Prandelli ile anlaşmadan böyle bir şey olacağına..

Evet sadece bu sene ki alacaklarini oduyoruz, cunku her sene sonunda iki tarafinda yollari ayirma hakki var isterlerse diye biliyorum. Bu ilk sozlesme yapildiginda aciklanmisti.

İs bitiren yönetim yok kardesim. Adam gibi bir yönetim olsa, secildikleri gün Prandelli'yi kovup bostaki Ersun'u kapardı.

Bu kadar capsız yönetimler ile devam edecegimize, satalım kulübü gitsin.

prandelli neden gitsin ki?

adam kendini basarisiz görmüyor.

adam diyor ki: "beni buraya 4. yildiz icin getirdiler."

avrupa adamin hedefinde degil, sadece lig icin getirildim ve onu kovaliyorum diyor.

eee ligdeki durumuna bakiyorsun, adam 2. ve liderin sadece 1 puan gerisinde :red:

hedefine ulasma imkani hala var yani.

siz olsaniz bu durumda istifa eder misiniz?

elimiz değmişken basketboldaki durumada bir kılıf uydursaydık

Prandelli ye yasin , cemali ve pandevin bonservisini verelim alsın kucağına hep beraber İtalya'ya donsunler.

haha inanilmaz vaat dedikleri seye bak hepsi sözlügü vaat ve galatasarayi baglamaz, ya düz hesap adama ve ekibine verilecek para 2 milyon euro bitti neyi uzatiyorlar ? adam bedavaya mi gidecek saniyor albayrak? komik komik aciklamalar yapmasin elimiz kolumuz bagli adami gönderemiyoruz tazminati cok diye, adam gibi cikin söyleyin 2miyon euro verecek gücümüz yok ondan katlaniyoruz prandelliye . albayrak senin de galatasarayligini gördük , sirf reklam olsun diye senelerdir yönetime girmek istiyormusun

Diyelimki alt yapı projesinden bahsetti Aysal, bunun neyi inanılmaz vaat oluyor? 4 takım konusu saçmalıktır o kadarda değil.

-Tapatalk-
selam evet 3 müş :crushed:

Eski başkanımız beni çok önemli ve yenilikçi bir proje ile ikna etti. Bu projeye göre; Avrupa’da, biri İtalya’dan, biri Almanya’dan ve biri İngiltere’den olmak üzere, üç kulüp satın alınacak ve bu kulüpler, Galatasaray ile birlikte benim kontrolümde olacaktı.

Geri
Üst Alt