- 6 Nisan 2010
- 7.481
- 374
- 358

GALATASARAY’da, Trabzonspor yenilgisi Prandelli’yi yeniden ‘hedef adam’ haline getirdi.
Detaylar GSC Portal'da...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün tazminat yok diyenler bugün 1 yıllık alacağını ver gider diyorlar..
2. senesini odemeyecegiz anlaminda soyluyordu onu soyleyenler, yoksa adamin bu sene ki alacaklarini vereceksin zaten, mecbursun. Adamla sezona basla, 3 ay sonra canin sikilinca adami gonder, bir de ustune para vermiyim de. Yok oyle bir dunya.
Ya Salih burada defalarca sordum o tazminat olmuyor mu? Adam 2 ayda işten çıkıyor 1 senelik parasına alıyor. Şimdi tekrar soruyorum 2. ve 3. senesini ödemeyeceğimiz de emin miyiz? Böyle bir madde mi var 1. sezon alacakları ödenip yol ayrılabilir diye? yoksa Prandelli'ye mi kalmış durumda? Ben inanmıyorum Prandelli ile anlaşmadan böyle bir şey olacağına..
Evet sadece bu sene ki alacaklarini oduyoruz, cunku her sene sonunda iki tarafinda yollari ayirma hakki var isterlerse diye biliyorum. Bu ilk sozlesme yapildiginda aciklanmisti.
selam evet 3 müşDiyelimki alt yapı projesinden bahsetti Aysal, bunun neyi inanılmaz vaat oluyor? 4 takım konusu saçmalıktır o kadarda değil.
-Tapatalk-
Eski başkanımız beni çok önemli ve yenilikçi bir proje ile ikna etti. Bu projeye göre; Avrupa’da, biri İtalya’dan, biri Almanya’dan ve biri İngiltere’den olmak üzere, üç kulüp satın alınacak ve bu kulüpler, Galatasaray ile birlikte benim kontrolümde olacaktı.