Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Yoo ama misal sen beni tahrik etmeyeceksinIsminden enveri attığında enver konusundaki hassasiyetin gececek mi. Butun sorun bu mu ustat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoo ama misal sen beni tahrik etmeyeceksinIsminden enveri attığında enver konusundaki hassasiyetin gececek mi. Butun sorun bu mu ustat
yav ismail enver çok değişik adamsınE çocuk işte benle yaşıt
Yoo ama misal sen beni tahrik etmeyeceksin
Evet müslümanları kurtarmak önceliği zatenDegil ismini, yuzunu de degistirsen enverin aslında azili bir islam aşığı olduğu, islam birligi icin mucadele verdigi ve muslumanları kurtarma öncelikli hareket ettigi gercegini degistiremeyeceksin. Turkluk sevdasından ziyade islam sevdasından ötürü dusman batıya paşa.
Camiye girmek yasakken cumaya camiye giden biri olarak bu durumdan mutlu olman lzm aslında senin ustat. Enver olsa o da boyle yapardı
Sizden büyük olmam 80 doğumluların ciddiye alınacağı anlamına mı gelir??? Bir adamın hele ki fikir adamıysa en az 1960larda filan doğması lazım ki bana göre 1940lar son tarihyav ismail enver çok değişik adamsın
buraya gelip o zaman sizden büyüğüm büyüğünüze saygı felan böyle boş cümleler kurma
her insan ciddiye alınır bunun yaşla ilgisi yokSizden büyük olmam 80 doğumluların ciddiye alınacağı anlamına mı gelir???
Fikir adamı olmak için olmaz internet zehirdirher insan ciddiye alınır bunun yaşla ilgisi yok
caner kara bir fikir adamı değil zaten bir fikrin savunucusuFikir adamı olmak için olmaz internet zehirdir
işte dedim ya aksiyoner yani örnek teşkil etmez getir götür yapar kavga eder şiir okur filancaner kara bir fikir adamı değil zaten bir fikrin savunucusu
benim sana dediğim atsızcıların sloganı atatürkün yazdığı atsızın çizdiği yoldanişte dedim ya aksiyoner yani örnek teşkil etmez getir götür yapar kavga eder şiir okur filan
Dalkavuklar gecesini oku. Ayrıca makaleleri dergileri ortada üstat herşeye de itiraz etmeyin bariz gerçekler bunlar sırf ben dedim diye karşıt fikri söyleyenin arkasına geçince gerçekler değişmiş olmuyorbenim sana dediğim atsızcıların sloganı atatürkün yazdığı atsızın çizdiği yoldan
bunu savunuyorlar yani karşıt olarak göstermenin mantığı yok
atsız atatürkün asker dönemini seviyor siyasi döneminden nefrete yakın bir hınç duyuyor zaten
Yahu Erdoğan mı islamcı ? O işin görünen yüzü. Paşayı kimse bir tutmaz zaten bunlarla merak etme.Bugünkü islamcılar milli görüşçüler, müslüman kardeşler işte. Paşayı bunlarla bir tutmak tarihe ihanettir. Erdoğan her fırsatta ittihatçılara, turancılara kinini kusarken bu ne perhiz bu ne lahana turşusudur
hayatım atsızcılarla geçti kitaplarını da okudum emin olabilirsinDalkavuklar gecesini oku. Ayrıca makaleleri dergileri ortada üstat herşeye de itiraz etmeyin bariz gerçekler bunlar sırf ben dedim diye karşıt fikri söyleyenin arkasına geçince gerçekler değişmiş olmuyor
Katıldım sana doğru yazdın çünkü de ben örnek verdim hiç enver paşa bugünkü islamcılar gibi olsa 31 mart vakasını bastırıp abdulhamiti tahttan indirir miydi dedim topçu kışlasını yani bugünkü gezi parkını basarken şehit olmadı mı ittihatçılar abidei hürriyette kim yatıyor dedim niye gerildin ki? ben seni desteklemiştim halbukiEnver Paşa ile ilgili tarihsel bir gerçeği, olumlu bir yanını söyledim sonrasında GSC üyesi İsmail Enver'in yazdıklarını görünce insan pişman oluyor. Bazı gerçekleri inkar ederek boş savunmalarla Enver Paşa nefreti oluşturdu forumda. Resmen nefret tohumu ekti.
Tutuyorlar aç bak oku malum kişiler. Evet tüm muhalifleri erdoğanı neo osmanlıcı görmyor mu? dünya ihvancı demiyor mu? zaten erdoğan da müslüman kardeşleri ve abdulhamiti savunmuyor mu zırt pırt?Yahu Erdoğan mı islamcı ? O işin görünen yüzü. Paşayı kimse bir tutmaz zaten bunlarla merak etme.
Ee oradaki hitit kralı kimhayatım atsızcılarla geçti kitaplarını da okudum emin olabilirsin![]()