- 12 Temmuz 2009
- 60.766
- 24.128
- 2.968
futbolcu olmadigi belli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alakam yok da bana duyduğun hayranlık ve kuyruk acının tüm mecralara taşması beni mutlu kılıyor
Hayata karışmanı ve eksiklerini tamamlamanı salık veririm çalış da elin ekmek tutsun Galatasaray forumunda bu konuları açan hep sensin alakasız olarak sanki bir tartışma ve gereklilik varmış gibi
Galiba gerçek hayatta sözünü dinleyen yok da burada farklı sakilerle mahlasımdan ötürü rahatsız olanların desteğini kendi küçük aklınca kazanıp kendini mi gerçekleştiriyorsun
Seni muhatap almıyorum da move on be 2.5 senedir ne ağrına gitmiş ben hayatımı yaşıyorum çok şükür bir sıkıntım yok herkes gibi sen de yaşa burada algı kasınca hakikatler değişmez yani bu kısır döngüden bilgili, alfa, mühim ve başarılı bir şahsiyet olarak çıkamazsın git gerçek hayatta bir rahatsızlığın varsa karşıtlık göster ya da zayıflıklarınla yüzleşhadi baş baş
Şizofren olmasan semptomlarını sergilemez ve 2.5 senedir peşimde olmazsınBu saçmalıklara cevap vereceğimi beklemiyorsun herhalde şizofren![]()
Şizofren olmasan semptomlarını sergilemez ve 2.5 senedir peşimde olmazsınkendince retorik kasarak buradaki sanal dünyanda kendini tatmin etmezsin seninle sene başından beri muhatap olmuyorum önce özür diledin sonra da stalklamaya devam ettin çünkü bana öykünüyorsun ve kıskanıyorsun.
Madem öyle neden cevap veriyorsun değişik? Neden beni ima ederek 2018'de kendi açtığın başlıktan prim kasmaya çalışıyorsun? Hayatını yaşa
Başarısızsan çabala; tahsilin yetersizse git sınava gir; fakirsen çalış zengin ol; sevilmiyorsan çevre yapbunları musallat olarak gerçekleştiremezsin. Ne yapayım bunlar bende var da sende yoksa??? Kusura bakma da mecbur bıraktın ne benim tahsilime, başardıklarıma, çevreme denk değilsin; üzgünüm... Şimdi hadi ya umursamıyormuş gibi kendini kandıracak şekilde retorik cevap ver yahut kes sesini işine bak... Seni muhatap alan yok çünkü kimse aptal değil beni kastettiğin belli ki ortada seninle bir diyaloğumuz ya da konularla alakalı en ufak bir postu bile yok kimsenin... Sonra da umrun değilmiş gibi davranman semptom değil de ne... Eğer tersiyse de durum sus... Zira sen cahil bir adamsın bu konularda da kendini farklı görebilir, göstermeye çalışabilirsin de benden ötede... Hadi canım hadi az biraz gururun varsa uzakta dur muhatap olma daha ne diyeyim ki
![]()
Sen küstün mü dedim??? Lütfen peşimi bırak sen kimsin ki rezil olayım takan yok ki seni... Senin de umrun değilse yazma. Sen özür diledin ben konuşmuyorum dedim. Hayal dünyasından kurtul. Valla övgüleri sen düzüyordun hatırlaÖncelikle ben sana küsmedim de, darılmadım da. Sen ise benimle girdiğin münakaşada sadece kaybetmedin üstüne rezil de oldun. Fakat bu durumu hiç yaşamamış gibi davranarak sana şizofren dememi haklı çıkarıyorsun![]()
Diğer yandan taşıdığın kişiliklerden biri de bana öfke duyduğu için cehpe almış. Hangisi olduğunu bilmiyorum ama kalpi öpücük gönderen değildir diye sanıyorum
Kendine dizdiği şu övgülere bak.. Nişantaşı çocuğu kısmını da eklersek tam Burhan Altıntop.![]()
Sen küstün mü dedim??? Lütfen peşimi bırak sen kimsin ki rezil olayım takan yok ki seni... Senin de umrun değilse yazma. Sen özür diledin ben konuşmuyorum dedim. Hayal dünyasından kurtul. Valla övgüleri sen düzüyordun hatırlaben şu ana kadar senin gururunu kırmamak için bekledim. Valla benim 10-12 sene önce binlerce sayfam neşredilmiş; sıfırdan zengin olmuşum; burslu okuduğum okula millet servet yatırıyor ki Türkiyenin en iyi ilk 5inde; senin çevirdiğin sayfa kadar kitap okumuşluğum var; oturduğum kalktığım adamlarla aynı ortamda bulunamazsın ben herkese saygı duyarken senin kendince bana kin kusman illallah ettirdi...
Şimdi ne oldu da 2 yıllık başlığı ki kendin açmışsın hortlatıp beni ima ediyorsun ki olayla alakam yok. Ben senin varlığını bile unutmuştum bu posta kadar. Kendince burada benimle olan yazışmalarından kendine paye çıkarman son attığım iki postu haklı çıkarmıyor muYa sen hala sanal ortamda takılmak istiyorsan takıl da benden ırak ol. Anlamayacak bir şey yok ha bu arada hani cevap vermiyordun ne oldu
Neyse neyse hadi boş ver kendi küçük dünyana dön beni de rahat bırak bu kadar da yüzsüz olma yoksaydık o kadar boş benle muhatap olmadan da kendini tatmin edebilirsin bir de böyle düşün Büyük Hilmi
parayı da eklersek tam olursun
![]()
Ya yenme dediğin ne sen cahilsin hakkaten sanki akademik kurul var okuyanlar oy kullanıyorÇok kötü yendim ki, benden kaçacak delik arıyorsun Uğur
Bana ne senin okuduğun okuldan, kazandığın paradan görgüsüz
Senin en çok övündüğün konuda ne seviyede olduğunu sadece ben değil herkes gördü. Bu konuda ben istediğim gibi yazarım, mağlup ettiğimle de dalga geçerim.
Öyle her kitap okuyana üstad deseydik, fesli deliye mürit olurduk.
Aksini savunuyorsan istediğini yaz, yine rezil ederim.
Ayrıca benim kindar olmadığımı sen çok iyi biliyorsun.
Ya boşver inanan inansın gündem etmeyin kendince tatmin olacak yer bakıyor benim mevzum bana musallat olmasın ne yapıyorsa yapsın ben ne sebeple hesabımda zar zor değişiklik yaptım adminler biliyor bu şizofren de kendisi için zannediyor ulana bugüne kadar unutmuştum benEnver Paşa'nın lise tarih dersinde anlatılan gibi olduğuna inanmak da, ne bileyim...
@Gürkan Karadeniz den korunma muskası yaptırdım üstat, dünkü koltuğu bana 1 haftalık vermen karşılığı yollayımYa boşver inanan inansın gündem etmeyin kendince tatmin olacak yer bakıyor benim mevzum bana musallat olmasın ne yapıyorsa yapsın ben ne sebeple hesabımda zar zor değişiklik yaptım adminler biliyor bu şizofren de kendisi için zannediyor ulana bugüne kadar unutmuştum ben![]()
Ya yenme dediğin ne sen cahilsin hakkaten sanki akademik kurul var okuyanlar oy kullanıyor
Mevzu buysa itiraz mı eden var bak adımı anma dedim tamam dedin bel altı vurma yav benden uzak dur sen benimle aynı kaldırımda yürüyemezsin tevazudan maraz doğuyor hakikaten
Ulan şizofrensin galiba hakikaten kaç aydır bununla mı mutlu oldun
Rezil sensin üstat de diyen mi var görgüsüz sensin işte aylar önceki konuyu hala yazıyorsun içinde mi kaldı kindar olmasan ne bu
Ya uzak dur benden git makale yaz çok istiyorsan forumlarda post atarak olmaz o işhadi canım benimle muhatap olma istediğin konuda yaz yazma diyen mi var benimle muhatap olma o kadar bir daha da yalandan yaklaşma gerçek karakterin bu çünkü... hadi şimdi gerçek dünyaya hadi marş
lisede enver pasa mi anlatiliyo yav pasanin adi bile gecmiyo neredeyse ben hic hatirlamiyorum okulda falan neredeyse tarihten silmeye çalışıyorlar bile diyebilirimEnver Paşa'nın lise tarih dersinde anlatılan gibi olduğuna inanmak da, ne bileyim...
Lisede her tarih dersinde tahtaya çıkar gözyaşlarımla paşamızı anlatırdımlisede enver pasa mi anlatiliyo yav pasanin adi bile gecmiyo neredeyse ben hic hatirlamiyorum okulda falan neredeyse tarihten silmeye çalışıyorlar bile diyebilirim
Sen kimsin ulan ne titrle ahkam kesiyorsun haddini bil sinir etme kim okusa şizofrenin kim olduğu belli oluyor zatenSon ikazlarımdan sonra azalmış olsa da, forumda yine herhangi bir konuda uydurduğunu, atıp tuttuğunu görürsem, benden aynı muameleyi görmeye devam edeceksin.
ŞİZOFREN
Batman arkham city'de mi yoksa enver pasha cegen tepesinde mi daha havaliSen kimsin ulan ne titrle ahkam kesiyorsun haddini bil sinir etme kim okusa şizofrenin kim olduğu belli oluyor zaten
Eğitimin ne? Mesleğin ne? Forumdaki vasfın ne?
Hayali münakaşa yaratma sanki seninle konuşan var da sen müdahil olmuşsun da bu seferlik mazur görüp uyarıyormuşsun da tam paralel gerçekliksen aylar önceki mevzudan gelip yazmışsın
Ne mezunusun sen? Tarih profesörü gibi ahkam kesmelerle kendince karşıtı olduğun şeyin ikrarını yapmak ne? Kibrini al da git hadsiz
Sen ne diyorsan odur yarro kardeshimBatman arkham city'de mi yoksa enver pasha cegen tepesinde mi daha havali
Bayburt kalesindeBatman arkham city'de mi yoksa enver pasha cegen tepesinde mi daha havali
Batman batmobilde enver pashayi yok eder diyorum senceSen ne diyorsan odur yarro kardeshim
DoğrudurBatman batmobilde enver pashayi yok eder diyorum sence
Batman batmobilde enver pashayi yok eder diyorum sence