İsyan Ettiren Durum: Hatalar Hep Galatasaray'a mı?

Her hafta tiyatro izliyoruz başka birşey değil. Hata bir olur iki olur bu kadar bariz hatalar üstelik hep rakiplerin lehine bizim aleyhimize.. Olacak iş değil. Emirler veriliyordur yukardan.. feneride ortak edelim yarışa böyle olmaz falan felan.

Bu haberi yapan arkadasa helal olsun. Dursun Ozbek ve yonetiminin yapamadigini yapmis. Levent (Sen kimsin) Nazifoglu cikip Eren'e Lewandowski benzetmesi yapacagina hakemlerle ilgilense keske.

Bizim dursun ciksa konussa umursayacak olan olmayacagi icin komik duruma dusmemek icin aslinda kendince akilli davranip susuyor .
Kesinlikle zaten bu tip mevkilerde karizmatik insan olmalı bence.Özhan başkan bile düdük astırdı bu adam o koltuğa hakaret.Ha en azından hocan karizmatik olur,oda yok bence.

Benim bir tek anlayamadigim , yerine oturmayan bir sey var kafamda . Diyoruz ki , lig tv TFF filan elele kah dekoder satmak , kah isi kizistirmak icin altta kalani yarisa sokuyor .

Peki boyle kabul edelim.

Ama 4 macin 3 unu kaybetmis ve sirat koprusunde olan GS nin Bursa macinda bu kadar net hatalarin halen aleyhine yapilmasiyla mesajin en basinda yazdigim durum celismiyor mu ?

Cunku bu macta da 3 puan gitse o verilmeyen penalti ,atilan ofsayt gol ile , o zaman lig tv veya tff nin yine isine gelmemesi lazim bunun duz mantikla ..

Ekleme : Hatta Bursa maci oncesinde cogu arkadasin mesajlarinda hakem hatalari lehimize bir mac bekliyorum yazmisti . Tam tersi oldu

Benim bir tek anlayamadigim , yerine oturmayan bir sey var kafamda . Diyoruz ki , lig tv TFF filan elele kah dekoder satmak , kah isi kizistirmak icin altta kalani yarisa sokuyor .

Peki boyle kabul edelim.

Ama 4 macin 3 unu kaybetmis ve sirat koprusunde olan GS nin Bursa macinda bu kadar net hatalarin halen aleyhine yapilmasiyla mesajin en basinda yazdigim durum celismiyor mu ?

Cunku bu macta da 3 puan gitse o verilmeyen penalti ,atilan ofsayt gol ile , o zaman lig tv veya tff nin yine isine gelmemesi lazim bunun duz mantikla ..

Ekleme : Hatta Bursa maci oncesinde cogu arkadasin mesajlarinda hakem hatalari lehimize bir mac bekliyorum yazmisti . Tam tersi oldu
Bu olay bizim için geçerli değil.Bizi genelde feda ediyor lig tv ve tff.
Daha önceki yıllara bakarsak ya şampiyonuz yada yarışta yokuz.

Yonetimi capsiz, hocayi ezik, oyunculari ruhsuz, taraftari umursamaz goruyorlar, bu durumun degismesi icin hicbir sebep yok

Galatasaray arayı açmasın.

Tek dertleri bu. Beşiktaş 3. yıldızı taksın veya Fener 4.yıldızı taksın ki rekabet kızışsın.

Biz bu sene şampiyon olursak ilk defa 2 şampiyonluk öne geçmiş olacağız uzun süre sonra.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Galatasaray arayı açmasın.

Tek dertleri bu. Beşiktaş 3. yıldızı taksın veya Fener 4.yıldızı taksın ki rekabet kızışsın.

Biz bu sene şampiyon olursak ilk defa 2 şampiyonluk öne geçmiş olacağız uzun süre sonra.

Uzun süre sonra değil.Tarihimizde ilk kez.

2000'e kadar Fener'e hiç üstünlük kuramamıştık şampiyonluk sayısında.2000'de ilk kez üstünlük kurup 14-13 öne geçtik.1 sene sonra eşitlendi,2002'de 15-14 oldu tekrar öne geçtik.2002-2011 arası Fb daha dominanttı,onlar bu farkı 2004'te kapayıp 2005'te tekrar öne geçtiler.Biz de eşitlemeye çalıştık durduk 2011'e kadar.2011'den sonra tekrar roller değişti,18-17'yi 2 sene üst üste şampiyon olarak 19-18 yaptık.2014'te tekrar eşitlense de 2015'te 20-19 oldu yeniden öne geçtik.Tarihimiz boyunca 4 kez öne geçmişiz yani şampiyonluk sayısında,hepsi de 2000'den sonra.2 şampiyonluk öne geçtiğimiz hiç olmadı kısaca.

Daha dün böyle konu talep etmistim. Haberi yazana helal olsun.

Arkadas saka gibi. Daha Fenerbahce maci yok aralarinda.
Sacma sapan fouller caldi hakem.

Daha yönetim hala en ufak bir aciklama yapamiyor. Rezil herifler.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Normalde bazen bizim de objektif bakamadığımız zamanlar oluyor kendi takımımız söz konusu olduğunda ama bu seneki kadar açık açık doğrandığımızı görmemiştim. Bunun tek nedeni yönetimin zayıf olması ve başkalarına korku verememesi. Güçlü olmazsan, güçlü görüntüsü vermezsen seni ezerler. Burası Türkiye. Güçlü olacaksın. Kenetlenmiş olacaksın. O zaman senden korkarlar.
Aynen. Normalde klişe olarak hakem yüzünden yenildik denilir.

Ama cidden bu sezon gibi bir sezon hatirlamiyorum. Inanilmaz sekilde ilerliyor, yönetimden ses yok.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Hakemlerin bu sekilde olmasina ya tek tek ya da beraberce su sebepler etken olabilir

- Iclerinden boyle geliyor ve cogu fenerli bjk li . Bu pek olasi degil ,cunku aydinusu (ki en beterleri o) sahsen tanirim , adamin fb kelimesini birak harflerine tahammulu yok , asiri onyargili bir adam , biri fenerbahceliyim ben diye bir lafa girse dinlemez , o olcude ...

- Ikinci olasilik , telkin ediliyor talimatla mac yonettiriliyor , bu da cok mantikli gelmiyor , cunku zaman zaman ayni hakemin surekli bir takim lehine hatalar yapip onun yarista oldugu takimla kavgali oldugunu goruyoruz , bu tff nin isine asla gelmez

- Tehdit var kluplerden , aziz gibilerden .. bu olabilir cunku cok duyduk , sirf basina yansiyanlar hakem odasi basma filan ise , yansimayan neler vardir , turgay demirelin tehdit edildigini cok net biliyorum mesela

- Benim icin en baskin sebep bu .. para . hakemler eskiden sadece mac aldikca para kazanirlardi , simdi buna ek olarak profesyonel hakemlikten de kazaniyorlar . bu yuzden maci kotu yoneten hakemler kizaga cekilseler de para kazaniyorlar . bu rahatliga sebep oldu

futbolcularda biraz pasif kalıyor bu konuda.kendi evimizde bile saha içinde psikolojik baskı yiyen biz oluyoruz,sağ olsun kaptanımız çok iyi çocuk

Uzun süre sonra değil.Tarihimizde ilk kez.

2000'e kadar Fener'e hiç üstünlük kuramamıştık şampiyonluk sayısında.2000'de ilk kez üstünlük kurup 14-13 öne geçtik.1 sene sonra eşitlendi,2002'de 15-14 oldu tekrar öne geçtik.2002-2011 arası Fb daha dominanttı,onlar bu farkı 2004'te kapayıp 2005'te tekrar öne geçtiler.Biz de eşitlemeye çalıştık durduk 2011'e kadar.2011'den sonra tekrar roller değişti,18-17'yi 2 sene üst üste şampiyon olarak 19-18 yaptık.2014'te tekrar eşitlense de 2015'te 20-19 oldu yeniden öne geçtik.Tarihimiz boyunca 4 kez öne geçmişiz yani şampiyonluk sayısında,hepsi de 2000'den sonra.2 şampiyonluk öne geçtiğimiz hiç olmadı kısaca.
Yazarken de zaten düşündüm zaten ya 2000 de geçmişizdir ya da hiç diye. Bilmeden yazdım daha çok (yanlış) tahmin ederek.

Feneri çok pis itekliyorlar son haftalarda, dün hakemlik duruma gerek kalmadı bile çünkü Rize 4.lig takımı gibi oynayarak maçı güzelce hediye etti Fenere her zaman yaptıkları gibi.

Bu hakem olayı çok canımı sıkıyor bu sezon.

Ayrica yaptığımız temiz mudahalelere surekli faul calinip ucuz kartlar gormemiz durumuda var.Bjk ve fblilerin bi hakemi dovmedigi kaldi ama ne kart veriliyor onlara ne faul

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sinan gumuse fb macinda cikan sari kart , emre belezogluna hem de kendi sahamizda cikmayan kart

guzel bir kiyas mesela

Ayrica yaptığımız temiz mudahalelere surekli faul calinip ucuz kartlar gormemiz durumuda var.Bjk ve fblilerin bi hakemi dovmedigi kaldi ama ne kart veriliyor onlara ne faul

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen mesela Fener maçında De Jong'un kaç tane temiz hareketine foul çaldı Cüneyt.

buradaki yorumlar cok dogru aslinda ,su an bir fb ye bir bjk ye lehte hatalar yapilarak hem birbirlerine konusmalari engelleniyor , hem de basaksehir ve bize dolayli yoldan zarar veriliyor

bizim ve basaksehirin kendi maclarimizda genelde lehte aleyhte hatalar makul seviyede tutuluyor ki fazla konusamayalim diye , ama bu esnada kaymagi once bjk , son haftalarda da fb yiyor

Bizim maçlarda makul seviyede leyhte hata göremedim ben. Makul olmayan seviyede aleyte düdük var ama.

TS maçı en az 1 puan, Başakşehir maçı 1 puan , Kayseri maçı 2 puan kaybettik.

Başakşehir maçında kaybettiğimiz puan yüzünden rakibimiz doğrudan +2 de aldı.

Geri
Üst Alt