- 13 Mart 2009
- 10.040
- 2.629
- 458
hep bize şaapmışlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim maçlarda makul seviyede leyhte hata göremedim ben. Makul olmayan seviyede aleyte düdük var ama.
TS maçı en az 1 puan, Başakşehir maçı 1 puan , Kayseri maçı 2 puan kaybettik.
Başakşehir maçında kaybettiğimiz puan yüzünden rakibimiz doğrudan +2 de aldı.
Daha dün böyle konu talep etmistim. Haberi yazana helal olsun.
Arkadas saka gibi. Daha Fenerbahce maci yok aralarinda.
Sacma sapan fouller caldi hakem.
Daha yönetim hala en ufak bir aciklama yapamiyor. Rezil herifler.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Ne su götürmesi.Bizim maclarda bursa maci haric yapilan hatalar su goturur . sorun yarista oldugumuz takimlarin lehine yapilanlar .
bjk ve fb lehinde yapilan lehte hatalar dogal olarak bizim aleyhimizde yapilan hatalardir .. ornegin aydinusu ts macimiz icin cok yerin dibine sokmam , ama fb karabuk macindaki niyeti, yonetim seklini gorunce suclarim elbette
8 puan gitmıs yavsak hakemler yüzünden.bjk 10-12 puan kazandı..fener de 5-6 puan kazandı hakemler sayesinde net.
8 puan gitmıs yavsak hakemler yüzünden.bjk 10-12 puan kazandı..fener de 5-6 puan kazandı hakemler sayesinde net.
Bu konu unutulmasin, mutlaka gündeme gelmeli sürekli.
Hatta bi ara Fenerbahce yönetimi basin toplantisi yaparak hakem hatalarini göstermisti tek tek. Hata fln da yoktu, hepsi kendilerin uydurmasi Sivasspor maci haric.
Yönetim adam olsaydi bu pozisyonlar hakkinda basin toplantisi yapardi. Bu ülke'de bunlar böyle isliyor, yapmak gerekirdi.
sUlke'de degil, ulkede. Ogren sunu.
s
Bunlara girecek isek ulke ve ogren nedir onu da yazsaydin keske. Bos yapiyorsun.