İsyan Ettiren Durum: Hatalar Hep Galatasaray'a mı?

Bizim maçlarda makul seviyede leyhte hata göremedim ben. Makul olmayan seviyede aleyte düdük var ama.

TS maçı en az 1 puan, Başakşehir maçı 1 puan , Kayseri maçı 2 puan kaybettik.

Başakşehir maçında kaybettiğimiz puan yüzünden rakibimiz doğrudan +2 de aldı.

basaksehir macina katilmiyorum , ts ve kayseri evet

antalya macindan da belki 2 belki 3 puan fazla aldik . belki karabuk macinda da mac bittikten sonra gol attik . ben bunlari kalkip da bizim lehimize daha cok hata oldu demek icin soylemiyorum , illa ki lehte aleyhte olmustur

ama eger fbjk lehinde bu kadar goz gore gore olmasaydi mantikli makul karsilardik bizim maclari

Daha dün böyle konu talep etmistim. Haberi yazana helal olsun.

Arkadas saka gibi. Daha Fenerbahce maci yok aralarinda.
Sacma sapan fouller caldi hakem.

Daha yönetim hala en ufak bir aciklama yapamiyor. Rezil herifler.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Heriflerin tek derdi arazileri peşkeş çekmek renktaş yav
Araziler otel fırt cırt hakkında konuştuğunun milyonda birini Futbol takımı için konuşmuyor sözde yöneticilerimiz

Arazi satışları onaylandıktan sonra birtane yöneticide çıkıp futbol konuşmadı yav yazıklar olsun

Bizim maclarda bursa maci haric yapilan hatalar su goturur . sorun yarista oldugumuz takimlarin lehine yapilanlar .

bjk ve fb lehinde yapilan lehte hatalar dogal olarak bizim aleyhimizde yapilan hatalardir .. ornegin aydinusu ts macimiz icin cok yerin dibine sokmam , ama fb karabuk macindaki niyeti, yonetim seklini gorunce suclarim elbette
Ne su götürmesi.

Trabzon maçında poldinin pozisyonu net penaltıydı ve o maç 1 gol atsak en 3 tane daha atardık çünkü trabzon bu sezon ilk golü yedimi çöküşe geçiyor.

Başakşehir maçında ince ince dograndik hemen hemen her pozisyon alehimize sonuçlandı.
Emre en kötü 2 sarı kart ile atilmaliyken rahat rahat oyunda kaldı ve kaldığı her dakika hakem üzerinde baskıya neden oldu.

Fener maçında kötü oynamamıza rağmen berabere bitecek maçı hakemin tutumları sebebiyle kaybettik.
Carole sırf hakemden korktu diye göstere göstere golü yedirdi.

Şikeci kuş familyasinin lehine saymaya bile gerek duymuyorum azıcık adalet olsaydı ikisi de en 6 puan eksik alırlardı.
Çünkü gündeme bile gelmiyor.

SARI KIRMIZI!

Hakem değil ki bunların alayi tetikçi. Hepsi birer küçük aziz yıldırım..

Fırat Aydinus
Barış Şimşek
Mete Kalkavan

:(

fener ve basaksehir maclarina katiyen katilmiyorum , rezil bir oyunla oynadigimiz ve sonuca etki eden hatalarin olduguna inanmadigim maclar bunlar , bu da benim fikrim

bizim ts macinda ve kayseri macinda hakkimiz yendi , kayseri maglup durumdayken ofsayttan gol atti . ts macinda ise poldinin cekilmesi engellemeydi , fauldu kesin , ama onu yiyince 3 olurdu demek garip cunku son dakikalardaydi

bunlar hep yorumdur .. diger yandan fb ve bjk lehine yapilanlar yorum filan degil , ayan beyan

8 puan gitmıs yavsak hakemler yüzünden.bjk 10-12 puan kazandı..fener de 5-6 puan kazandı hakemler sayesinde net.

Yönetimin yüzüne carpacaksin bu haberi sizin görevinizi baskalari yapiyor diye

Yazıyı forumdan biri yazdı sanmıştım. Baya bildiğin gazete haberiymiş. Daha ömrü hayatımda herhangi bir medya organında bizim için yazılan bu tarz bir yazı görmemiştim. Yazan arkadaşı tebrik etmek gerek büyük risk almış. Zira bir daha yazı yazdırmayabilirler kendisine.

Son düzenleme:
Ali beyi forumumuza davet edelim yakında işsiz kalır zaten fenerli olmadığı icin

sent by note 7 #fireinthehole

Bu konu unutulmasin, mutlaka gündeme gelmeli sürekli.

Hatta bi ara Fenerbahce yönetimi basin toplantisi yaparak hakem hatalarini göstermisti tek tek. Hata fln da yoktu, hepsi kendilerin uydurmasi Sivasspor maci haric.

Yönetim adam olsaydi bu pozisyonlar hakkinda basin toplantisi yapardi. Bu ülke'de bunlar böyle isliyor, yapmak gerekirdi.

Bu konu unutulmasin, mutlaka gündeme gelmeli sürekli.

Hatta bi ara Fenerbahce yönetimi basin toplantisi yaparak hakem hatalarini göstermisti tek tek. Hata fln da yoktu, hepsi kendilerin uydurmasi Sivasspor maci haric.

Yönetim adam olsaydi bu pozisyonlar hakkinda basin toplantisi yapardi. Bu ülke'de bunlar böyle isliyor, yapmak gerekirdi.

Ulke'de degil, ulkede. Ogren sunu.

Geri
Üst Alt