İşyerinde Bir Kız Var

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
Arkadaşlar bilenler bilir 9 aydır bir cafe işletmekteyim.
8 kişilik bir personel ekibim var çok şükür iyi de para kazanıyorum. işi kurarken çektiğim kredileri zorlanmadan ödüyorum üstünede iyi para bırakıyor bana fakat son zamanlarda kafamı kurcalayan derin bir mevzu var.

Buse isimli garsonluk yapan bir arkadaşımız var. Ailesiyle ciddi sıkıntılar yaşayan sık sık izin alan sorunlu ama iyi niyetli bir personel.
Ne zaman izin istese sağlık sorunu oluyor, ailesi rahatsızlanıyor hiç maaşından kesmeden iznini veriyorum.

Geçen haftalarda cuma günü saat 18:40 civarıydı, kıza seslendim busecim bir kasaya bakar mısın dedim. yüzü donuk tepki yok noldu dedim.
abi babamı hastaneye kaldırmışlar dedi. erhana dedim siz işleri idare edin biz acil çıkıyoruz.
buse ile atladık benim arabaya kız zangır zangır titriyor. dedim neredeymiş ? şehir hastanesine kaldırmışlar deyince kırmızı ışıkları falan çat çat yapıştırıp geçtim.

hastaneye varınca koştur koştur gittik adam inliyor yatakta. noldu dedik tansiyon düşmüş bir iğne yapalım durumunu takip edelim dedi.
doktor öyley deyince adamın iniltisi geçti bizde kızla koridorda beklemeye başladık.
kız titriyor hafif serindi çünkü hava iyi misin dedim iki elimle omuzlarını kavrayıp. bak baban iyi olacak dedim.

sağol çok iyi birisin dedi. kız öyle deyince telefon çalmaya başladı (arayan yengeniz) mahsus açmadım iki kere çaldı ardından sessize aldım.
benim meraklı karı 2 dk sonra tekrar aradı.
kıza baktım masum masum aç istersen merak etmiştir dedi.
Hayır baban iyi olacak diyerek telefonu reddettim. ben öyle deyince kızın yüzü öyle bir gülümsedi ki anlatamam.
öyle olunca karı aradıkça ben çat çat reddetmeye başladım.

neyse biz beklerken babası yanımıza gelip, ben iyiyim çocuklar demez mi?
Geçmiş olsun dedim kızda babacım diyerek sımsıkı sarıldı.
Adamda kısa kollu cepli gömlek vardı. Ceplerini yokladı gömleğin cebinden sigara kutusu çıkardı ama içine baktı boştu. Buruşturup hayymym diyerek yere fırlattı. Buyrun amcanın diyerek paketi uzattım. İki dal alıp siz gidin ben kahvehaneye gideceğim deyip yolun karşısındaki dükkana geçti.

Bizde arabaya bindik. Kızda yanıma oturup bana sarılıp yanağımı öptü. Çok teşekkür ederim dedii. Saate geç oldu seni eve bırakayım bende kasayı kapatır çıkarım dedim.
Olmaz öyle şey yardıma geleceğim dedi.
Gittik dükkana son bir personel kalmış sende git evine Erhan dedim.

Kızla başbaşa kaldık. Sende bir kahve yap dedim ama makineleri temizlemişler, 3 ü 1 arada yap uğraşma dedim. Tabi ki efendim dedi.

sonra bir masaya geçip kahve ve sigara ile kendime gelmeye çalışıyorum bir yandan da karnım gurulduyordu. Kız elini karnıma koydu hastanede üşütmüş olmalısın dedi.

Cevap vermemi beklemeden kız, bu hayattan nefret ediyorum dedi hep sorun hep problem bıktım dedi. Banada sigara versene dedi. Bende normalde asla böyle konuları dert etmem ama korumacı olmak adına asla buse şuan psikolojin iyi değil sigaraya başlamak için yanlış zaman gibi anlamsız bir cümle kurdum.

İyi o zaman seninkini içerim deyip benim sigarayı tüttürmez mi. Rujunu da yeni tazelemiş olmalı sigara izmariti kızarmıştı. yeter diye bağırdım ve elindeki sigarayı kaptığım gibi ağzıma götürdüm.

Kız da aaa sigaranı içtim iğrenmedin mi dedi. O an kızın bana yürüdüğünü teşhis edince bir an durup bu işin oluruna baktım.

Keşke evli olmasaydım yoksa hayatım bambaşka olabilirdi dedim. Kız elimi sıkıp mutlu bir evliliğin var sakın böyle düşünme deyip yanağımı öptü bende öpecekken kalkıp geç oldu ben çıkayım dedi.

Sonraki günlere kız kendini hep benden geri çekmeye başladı. Tabi izin istediği günlere aramız tekrar iyi oluyor fakat işe geri döndüğünde tekrar suratsız buseye dönüşüyordu.

Günlerdir bu konuya kafa patlatıyorum ama bir türlü konuyu kapatmıyorum. Keşke o gün babası içn hastaneye gitmeseydim diyorum ha aşık mıyım diye sorarsanız bilmiyorum.

Doruk’cum tespitim; kız sana o gece bariz yürümüş. Anında senden karşılık bulunca “bu azgın gibi, en iyisi biraz peşimde koşturayım” diyerekten geri çekmiş kendini. Şuan kezbanlık yapıyor. Kaçan kovalanır hesabı

1-2 hafta sen de soğuk yap, sonra kendi gelip iş çıkışı geçersiniz masanın altına :ka21:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Doruk Ata TANRIVERDİ 'nin konuları
1665161069069.webp
bunlardan fazlasına ihtiyaç duyuyor. 😄

Doruk’cum tespitim; kız sana o gece bariz yürümüş. Anında senden karşılık bulunca “bu azgın gibi, en iyisi biraz peşimde koşturayım” diyerekten geri çekmiş kendini. Şuan kezbanlık yapıyor. Kaçan kovalanır hesabı

1-2 hafta sen de soğuk yap, sonra kendi gelip iş çıkışı geçersiniz masanın altına :ka21:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Umarım öyle olur eğer bu kadar emek verip elim boş dönersem kendimi enayi gibi hissedeceğim.

Eşini nasıl affettin peki?
Hayri araya girip barıştırdı bizi

Geri
Üst Alt