İtalya‘da Şok Yaratan Olay!

Bu ırk davasının sonu hiç iyi bitmeyecek gibi geliyor.Bize de sıçradı ufaktan ilerde kaos olursa şaşırmayacağım dünya da

Futbolda yarattıkları etki 5'de 1'i. Genel yaşamlarında da ciddi ırkçılık yaptıkları oluyormuş. Sıkıntılı millet.

Ben bu ırkçılığı gerçekten idrak edemiyorum .

biz de siyahiler çok sevilir bir kültür farklılığı olarak görülür ama kendi içimizden mezhep ırk farklılıklarına karşı bizim de var sanki bir ırkçılığımız Alevilere Kürtlere Ermenilere

biz de siyahiler çok sevilir bir kültür farklılığı olarak görülür ama kendi içimizden mezhep ırk farklılıklarına karşı bizim de var sanki bir ırkçılığımız Alevilere Kürtlere Ermenilere
maalesef var, bir kız ile konuşuyordum kız bana dedi ki, bizimkiler Alevileri sevmiyor. Tabi ben de bir alevi olarak ister istemez üzüldüm

Bir gün yüzyüze bu mevzuyu konuşursak aslında günlük hayatta kullandığımız çoğu kalıplaşmış cümlenin aslında sadece ayrımcılık yaptığını anlatırım. Toplum çok vahim bir çizgide, çok üzülüyorum.

İnsanları farklı görmeye başladım artık ya. Beyin taşımayan, vijdani olmayan sadece vücudu insana benzeyen o kadar çok yaratık varki. Ben artık ayrım yapmakta güçlük çekiyorum. O giyindikeri insan elbisesine saklanıp numara yapıyorlar. Tribün gibi bir yer veya en ufak bir firsat bulduklarında ise o elbisenin içinden tüm pisliklerini dışarı atiyolar. O an gerçek yüzlerini görüyosun ama yapacağını yapmış oluyor zaten. Genç bir insan belli ki duygu sahibi. O kendisine ırkçılık yapan insanlara ne kötülüğü dokundu ki. Hicbirsey... Yazıklar olsun...

Bir kaç İtalyan haberlere baktım

"Ölüm Nedeni belli değil...." yazıyor.
Resmen örtbas etme operasyonu.
Kodumun little Mussolinis.

Malesef böyle Racist kafalı "hayvanlar" halen var - sırf İtalya ya özel bir şey değil bu. Lakin son zaman da Italya'da bu akım fazlazıkca çoğaldı.

Ekonomi elden gidince, laylaylom havaları elden gider, her ülke de.

biz de siyahiler çok sevilir

Unutmadık unutmayacağız.

olay-yaratacak-muz-savunmasi--280067.webp

Geri
Üst Alt