İtalyan Taraftarların 'Transfer' Hakkında Düşünceleri

Eren Boran

Sarı Üye
'' Sonunda iyi haber. Umarım yakında Balotelli ile birlikte uzaklara gidersiniz. ''

'' Preandelli için kötü... ''

'' ahah Türkler sanırım hristiyanlığa dönmek istiyor. ''

'' Zavallı Galatasaray.... ''

'' Türkler dikkat ; Bu antrönor güzel çalıştırıcı değil herhangi bir amatör ''

'' Nedir bu Galatasaray teknisyenlerinin takım liderliği için İtalyan hoca cazibesi? Anlayamıyorum. ''

'' Prandelli sanırım sözleşmeye hazır. Onun güzel bir tarzı vardı. ''

'' Türkiye eminim bu karakterin kazanan yönlerini görüp takdir edecektir. ''

'' Türkiye Prandelli için Balotelli ve Chiellini'yi de getirmek zorunda kalabilir. ''

'' Prandelli Bravo! Belki Balotelli satın alınmasında Galatasaray'ı ikna eder. Umarım bu izin çıkar. ''

'' İyi şanslar. Kesinlikle 4 yıl orada kalmaya sabır edemez. ''

'' Biz talip olabilirdik. ( Palermo Taraftarı ) ''

'' Orada büyük başarılar yaşayacağına inanıyorum. Türkiye'de kalması herkes için en iyisidir. ''

'' ama.. Ben Milan'da görmek isterdim. ''

'' Çok merak ediyorum bu Türkler sezon başına 4.5 milyon sözleşme önermek için ne içiyorsunuz ? ''

'' Beceriksiz için üç yıl boyunca yılda dört buçuk milyon. Ona vermek isteyenler için tebrikler. ''

'' Eğer doğruysa, sezon başına 4.5m .. Prandelli çok şanslı. ''

'' Yıllık 4 milyon ???? Şaka mı yoksa gerçek mi???? ''

'' Bu vasat koç için bile 4 yıl boyunca 4.5 mil.. Kime bu teklifi götürürsen Galatasaray ile anlaşır zaten. ''

'' Bu 'onun' için doğru bir yer. Vasat bir antrenör için vasat lig. ''

'' Kısa sürede gidecektir. ''

'' Dünya kupasında yaşanan utançtan sonra hala onu burada savunan birilerini görmek.... ''

'' Orada neler yapacak çok merak ediyorum. ''

'' Ben Bonucci için 15 milyonluk bir teklif yapacağını umuyorum. Lütfen, Sezar! ''

'' Galatasaray onun için doğru yer olmadığını düşünüyorum ancak o Prandelli için iyi şanslar diliyorum. ''

'' Seneye sevgili juve ile karşılaşırsa daha farklı çok başka sonuçlar çıkacağına eminim ''

'' Prandelli dünyada ki en beyefendi kişi. Orada büyük şanslar yakalamak isteyecektir. Bazı teknik seçimleri yüzünden eleştirilebilir. ''

Kaynak :
[url]https://www.gazzetta.it/...x-ct-801115619815.shtml[/URL]

----

Sitede uzunca yazılan yorumlar da vardı. Fakat çeviri konusunda işin içinden çıkamadım. O nedenle kısa yorum yapan kullanıcıların yazdıklarını google translate yardımıyla çevirip düzenledim.

Çoğu İtalyan taraftar dünya kupasında alınan sonuçlar nedeniyle kızgın olsa gerek.

Fatih Terim de forumda hepimiz sallarız bakma sen onlara

Yalnız dk hezimetinin hemen ardından iyi yorumlar görmek hayalcilik olur şu an onun siniriyle yazılmıştır çoğu yorum buna dikkat etmek gerekir

102738.jpg

Bittik biz bittik.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle Mancini cok daha iyi bir hocaydi, neden sabredemedik ki?

Buyrun arkadaşlar bugün façe'de geçen eğitici konversayşınım.

[attachment=11494:Adsız.jpg]

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    142,3 KB · Görüntüleme: 546
foruma sürekli olumsuz yorumlar taşımak çok saçma. arkadaşın kötü bir niyetinin olduğunu düşünmüyorum ama böyle bir şeyi taşımasına da anlam veremiyorum. nerede olumsuz görüş, yazı hemen buraya kopyalanıyor.

Üsr düzey değil bencede. Ama amatör seviyelide asla değil.

Bu italia ve bildiği kültürel insani ortam için geçerli.

Türkiyede ne yapa bilir ? Ne çabuk türk insanın yapısını öğrene bilir?

Bunlar, özelikle türkiye ligi gibi amatör ruhlu seviyeli futbolcu dünyasında ,mecburidir başarı için.

Bol şans ve destek tabiki. Umarım tutar

yıllık acıklanana kadar o konuda yorum yapmayacam ama bu soylenene bakmayın..favorılerden bırı olan ıtalya elenmıs tabıkı boyle soyleyecekler..

Son dünya kupasında başarısız olduğu için yorumların olumsuz olması normal. 2 sene önce final oynattığı zamanki yorumları da bulmak lazım. :)

italyanların dünya kupasından dolayı bir kızgınlığı olduğu apaçık ortada

Geri
Üst Alt