Eren Boran
Sarı Üye
- 14 Eylül 2012
- 276
- 0
- 706
'' Sonunda iyi haber. Umarım yakında Balotelli ile birlikte uzaklara gidersiniz. ''
'' Preandelli için kötü... ''
'' ahah Türkler sanırım hristiyanlığa dönmek istiyor. ''
'' Zavallı Galatasaray.... ''
'' Türkler dikkat ; Bu antrönor güzel çalıştırıcı değil herhangi bir amatör ''
'' Nedir bu Galatasaray teknisyenlerinin takım liderliği için İtalyan hoca cazibesi? Anlayamıyorum. ''
'' Prandelli sanırım sözleşmeye hazır. Onun güzel bir tarzı vardı. ''
'' Türkiye eminim bu karakterin kazanan yönlerini görüp takdir edecektir. ''
'' Türkiye Prandelli için Balotelli ve Chiellini'yi de getirmek zorunda kalabilir. ''
'' Prandelli Bravo! Belki Balotelli satın alınmasında Galatasaray'ı ikna eder. Umarım bu izin çıkar. ''
'' İyi şanslar. Kesinlikle 4 yıl orada kalmaya sabır edemez. ''
'' Biz talip olabilirdik. ( Palermo Taraftarı ) ''
'' Orada büyük başarılar yaşayacağına inanıyorum. Türkiye'de kalması herkes için en iyisidir. ''
'' ama.. Ben Milan'da görmek isterdim. ''
'' Çok merak ediyorum bu Türkler sezon başına 4.5 milyon sözleşme önermek için ne içiyorsunuz ? ''
'' Beceriksiz için üç yıl boyunca yılda dört buçuk milyon. Ona vermek isteyenler için tebrikler. ''
'' Eğer doğruysa, sezon başına 4.5m .. Prandelli çok şanslı. ''
'' Yıllık 4 milyon ???? Şaka mı yoksa gerçek mi???? ''
'' Bu vasat koç için bile 4 yıl boyunca 4.5 mil.. Kime bu teklifi götürürsen Galatasaray ile anlaşır zaten. ''
'' Bu 'onun' için doğru bir yer. Vasat bir antrenör için vasat lig. ''
'' Kısa sürede gidecektir. ''
'' Dünya kupasında yaşanan utançtan sonra hala onu burada savunan birilerini görmek.... ''
'' Orada neler yapacak çok merak ediyorum. ''
'' Ben Bonucci için 15 milyonluk bir teklif yapacağını umuyorum. Lütfen, Sezar! ''
'' Galatasaray onun için doğru yer olmadığını düşünüyorum ancak o Prandelli için iyi şanslar diliyorum. ''
'' Seneye sevgili juve ile karşılaşırsa daha farklı çok başka sonuçlar çıkacağına eminim ''
'' Prandelli dünyada ki en beyefendi kişi. Orada büyük şanslar yakalamak isteyecektir. Bazı teknik seçimleri yüzünden eleştirilebilir. ''
Kaynak : [url]https://www.gazzetta.it/...x-ct-801115619815.shtml[/URL]
----
Sitede uzunca yazılan yorumlar da vardı. Fakat çeviri konusunda işin içinden çıkamadım. O nedenle kısa yorum yapan kullanıcıların yazdıklarını google translate yardımıyla çevirip düzenledim.
Çoğu İtalyan taraftar dünya kupasında alınan sonuçlar nedeniyle kızgın olsa gerek.
'' Preandelli için kötü... ''
'' ahah Türkler sanırım hristiyanlığa dönmek istiyor. ''
'' Zavallı Galatasaray.... ''
'' Türkler dikkat ; Bu antrönor güzel çalıştırıcı değil herhangi bir amatör ''
'' Nedir bu Galatasaray teknisyenlerinin takım liderliği için İtalyan hoca cazibesi? Anlayamıyorum. ''
'' Prandelli sanırım sözleşmeye hazır. Onun güzel bir tarzı vardı. ''
'' Türkiye eminim bu karakterin kazanan yönlerini görüp takdir edecektir. ''
'' Türkiye Prandelli için Balotelli ve Chiellini'yi de getirmek zorunda kalabilir. ''
'' Prandelli Bravo! Belki Balotelli satın alınmasında Galatasaray'ı ikna eder. Umarım bu izin çıkar. ''
'' İyi şanslar. Kesinlikle 4 yıl orada kalmaya sabır edemez. ''
'' Biz talip olabilirdik. ( Palermo Taraftarı ) ''
'' Orada büyük başarılar yaşayacağına inanıyorum. Türkiye'de kalması herkes için en iyisidir. ''
'' ama.. Ben Milan'da görmek isterdim. ''
'' Çok merak ediyorum bu Türkler sezon başına 4.5 milyon sözleşme önermek için ne içiyorsunuz ? ''
'' Beceriksiz için üç yıl boyunca yılda dört buçuk milyon. Ona vermek isteyenler için tebrikler. ''
'' Eğer doğruysa, sezon başına 4.5m .. Prandelli çok şanslı. ''
'' Yıllık 4 milyon ???? Şaka mı yoksa gerçek mi???? ''
'' Bu vasat koç için bile 4 yıl boyunca 4.5 mil.. Kime bu teklifi götürürsen Galatasaray ile anlaşır zaten. ''
'' Bu 'onun' için doğru bir yer. Vasat bir antrenör için vasat lig. ''
'' Kısa sürede gidecektir. ''
'' Dünya kupasında yaşanan utançtan sonra hala onu burada savunan birilerini görmek.... ''
'' Orada neler yapacak çok merak ediyorum. ''
'' Ben Bonucci için 15 milyonluk bir teklif yapacağını umuyorum. Lütfen, Sezar! ''
'' Galatasaray onun için doğru yer olmadığını düşünüyorum ancak o Prandelli için iyi şanslar diliyorum. ''
'' Seneye sevgili juve ile karşılaşırsa daha farklı çok başka sonuçlar çıkacağına eminim ''
'' Prandelli dünyada ki en beyefendi kişi. Orada büyük şanslar yakalamak isteyecektir. Bazı teknik seçimleri yüzünden eleştirilebilir. ''
Kaynak : [url]https://www.gazzetta.it/...x-ct-801115619815.shtml[/URL]
----
Sitede uzunca yazılan yorumlar da vardı. Fakat çeviri konusunda işin içinden çıkamadım. O nedenle kısa yorum yapan kullanıcıların yazdıklarını google translate yardımıyla çevirip düzenledim.
Çoğu İtalyan taraftar dünya kupasında alınan sonuçlar nedeniyle kızgın olsa gerek.