İyi Bir Takım Kurmanın yolu

Orhan Terzi

Ulubatlı Souness
> topu control etmeyi ve yerden pas atmayi bilen herifleri bir araya getirmekten geciyor. chelsea real madrid, atletico, l'pool, benfica vb. her mevkideki adam topu kontrol ediyor m8s, goruyormusunuz. her halukarda kaptirmadiklari gibi, manevra kabiliyetleri yuksek. pas atarken topun alnina vurabiliolar ki havanlanmiyor, bizde bu isi yapan tek adam w'schneider. takimin geri kalanini bir goz onune getiriniz ,yilmaz ayagina top gelince ne yapiyor en fazla kardes. gulselam ne yapiyor. peki ya yekta ne yapiyor? HA?

yani adam top ayagindayken telas etmeyecek kesinlikle , gerekirse 2 3 kisinin arasina dal ama bil o topla ne yapacagini. shredder gibi, david luiz gibi, yahud d'villa gibi. u see this be mevki'less shit.

bu baglamda 3 major transfer yapacagimizi varsayar isek ,tercihlerimizi bu yonde kullanalim (kullan daha dogrusu el'manc) oyle degil mi

so;

alinacak adamlardaki ozellikler;

- tob control

- topu havalandirmadan pas kabiliyeti

- saha gorusu

- soguk kanlilik

- seri oyuna yatkinlik

olmali ve bunu lutfen robert manciniye iletiniz benden gunah gitti.

doğru tespitlerin olduğu esenlik dolu bir konu

serverın hakkını verdiği için bay satoya tşk :rose:

top havadan gelince umutun burakın ayaklarına iyi bakın

napcağını bilmiyor ayaklar

necati + elmander + engin + emre out

burak + umurt + yekta + ceyhun in

sonuc = shitGwnts

~no doubt~

top havadan gelince umutun burakın ayaklarına iyi bakın

napcağını bilmiyor ayaklar

heh heh heh w. good

1788049.JPG

Ben outside baktım ama bulamadım, demek ki cidden inside'mış.

Buna teknik diyoruz zaten literaturde.Hic kontratak takimi degiliz onu cozsek iyi olur hizli cikip catir catir 2,3 pasla kaleye vardigimizi hatirlamiyorum belki kolay maclarda ama asil onemli olan Avrupada bunu yapmak.

Yani bunları yapamayanın topçu olamaması gerek zaten ama ben de anlamıyorum nasıl oluyorlar

Drogba'nın yerine bir Sağlam forvet alabilsek hiç yoktan iyidir. Geri kalanını da zorunlu olarak Almanyadaki Türklerle kapatmaya çalışacagız.

David Villa, Bruma, Sneijder, Gökhan Töre, Selçuk ve Melo gibi bir 6 lazım ön tarafa. Arkaya da Alex gibi, topla ne yaptığını bilen ve etrafını yöneten baba bir stoper.

Bir de Onur ile Caner'i alabilirsek elimiz iyice rahatlar lig için.

Chedjou, Dany, Amrabat, Hajrovic falan bunlar yollanmalı. Drogba ve Burdisso kontratları gereği gidiciler. Ontivero ve Eboue kalıyor geriye, onları da +2 olarak değerlendirebiliriz veya Ontivero'yu kiraya gönderebiliriz.

Gitmesi elzem olan yerlilerden Umut'u gönderemesek bile kenarda oturtabiliriz, ama Burak'ı oturtamayız. Huzursuzluk çıkarır. Bu yüzden aciliyetle kendisine bir takım bulunmalı.

Geri
Üst Alt