İyi ki Doğdun Eric Gerets

Bu gib8 paylasimlari fenerle mac oynayacagimiz haftalarda yapmak cok hos oluyor.

Gerets ile yolumuz ilk olarak 3-0 yenilip rovansinda 2-0 yendigimiz, o senenin Avrupa sampiyonu Pezeve'de oynarken kesismisti. Kral adamdir.
O seneki PSV Sampiyon Klupler Kupasindaki tek maglubiyetini bizden almisti. Onu da ekleyelim. :)

Bu gib8 paylasimlari fenerle mac oynayacagimiz haftalarda yapmak cok hos oluyor.

Gerets ile yolumuz ilk olarak 3-0 yenilip rovansinda 2-0 yendigimiz, o senenin Avrupa sampiyonu Pezeve'de oynarken kesismisti. Kral adamdir.
Teknik direktör olarak da PSV'nin başında 01/02 sezonunda. Son maçta PSV'yi yenip gruptan çıkmıştık.

Saygılar hocam. Daha dün gibi hatırlıyorum o günü. Alnındaki kan için savaşıp şampiyonluğu kazanan o ekibe sonsuz teşekkürler tekrardan. Hocaya da sağlıklı bir ömür diliyorum.

allah sağlık sıhhat versin. en son hasta diyorlardı umarım iyileşmiştir.

Kesinlikle en iyi yabancı teknik direktörümüzdü. Müthiş cesur bir futbol oynatıyordu.
O kadrodan max verimi almış bizi şampiyon yapmıştı.
Büyüktün hocam.

Yeri başkadır. Sağlıklı uzun bir yaşamı olur umarım.

2006 da hüngür hüngür ağlamıştım hayatımda ağladığım tek şampiyonluktur. O sezon neler yaşandığını hatırlayanlar bilir. Ancak bir dönüm noktasıdır da.

Ins sağlığına kavuşursun eric gerets...

Geri
Üst Alt