Uğur Kaan Yalçın
Aslan Üye
- 1 Ekim 2013
- 9.574
- 997
- 1.628
Artık kendisini pek sevmesemde bu renklere ve armaya başarılar yaşatmıştır. Doğum günü kutlu olsun. Ama Terim ile Oktay Mahmuti yi benzetmeye çalışmayın komik olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birde arda turan başlığı açın bakalım ne olacak
Ben maalesef seninle aynı fikirde değilim Özgür.
Galatasaray' a yapılmış hizmetler konusunda Fatih Terim ve Emre Belözoğlu' nu karşılaştırarak ironi yapmaya çalışmak tam da alması gereken tepkiyi aldı.
Ben Fatih hocayı sevmiyor da değilim seviyor da değilim. Ama "seveceksiniz ulan" baskını komik buluyorum. Bu genelde sevmeyebilirsiniz ama saygı duyun gibi cumlelere gizleniyor. Ama muadili bir isime karşı saygı duyalim çağrısı infial yaratıyor.
Demek ki saygı, sevgi, başarılar, yapilanlarla değil, genel geçer görüşe göre şekilleniyor.
-Tapatalk-
Saygı, sevgi ve başarı tamamen işin içerisinde Fenerbahçe olup olmamasına göre şekilleniyor bence. Terim'i Emre'den farklı kılan tek etken görünen o ki Fener'e gitmemiş olması. Az önce kilitlenen konuyu göz önüne alırsak bunu daha net görebiliriz.
Saygı, sevgi ve başarı tamamen işin içerisinde Fenerbahçe olup olmamasına göre şekilleniyor bence. Terim'i Emre'den farklı kılan tek etken görünen o ki Fener'e gitmemiş olması. Az önce kilitlenen konuyu göz önüne alırsak bunu daha net görebiliriz.
Tek etken değil bence.Mesela Mehmet Topal için açılsa Emre kadar tepki almazdı.Emre'nin Fener'e gitmesi bir yana yaptığı çirkeflikler bizi deli ediyor.
Yani Emre çirkeflik yapmasa bu kadar nefret edilmeyecek miydi? O yüzden mi adama "Emre B. paraya muhtaç" diye besteler yapıldı? Ayrıca Mehmet Topal kim ya, sanki bizimle özdeşleşmiş bir adam gibi kıyaslama yapıp durmayın şunla. Mehmet Topal sıradan vasat bir futbolcuydu bizde. Ne çok sevmemiz için, ne de nefret etmemiz için bir sebebimiz olmadı. Bu örnek bildiğin elmayla armut. Alakası bile olamaz yani. Emre'nin durumu her zaman farklı olmuştur bunu kabul etmek lazım.
emre fenere gitmiyor olsa burda bir sürü seveni olurdu. Mehmet topal demesinler. onun bir popülerligi bulunmuyor. sessiz bir herif. çoguda topçulugunu begenmiyor.
Bence bazı konularda üyelerin düşüncesini tam olarak anlayamıyosunuz. Söylediğiniz gibi forumu proveke etmeye çalışanlar illaki vardır. Ama bunu genele yaymak doğru değil. Benim neler hissettiğimi birazdan anlıcaksınız. Çünkü benim yaşadığım duyguları siz yaşamadığınız sürece bunu anlamanız gerçekten zor...
Topal örneğini değiştirip Tanju desem.Ona başlık açılsa yine Emre kadar tepki almazdı.Emre uç bir örnek.Her şeyiyle sinir ediyor.
Abdullah bey, bir forum üyesi olarak bu konunun kilitlenmesini talep ediyorum. Hayır zaten doğum günü kutlaması transfer forumunda bulunması başlı başına bir hata, bilmem farkında olmadan bilmem göz yumularak burda olmasına saatlerdir ses çıkarılmamış.
Ayrıca siz Emre Belezoğlu'dan ne kadar tiksiniyorsanız, ben de o kadar Fatih Terim'den nefret ediyorum!
1-Galatasaray'a takımda kalacakmış gibi transferleri yaptırıp, Fiorentina'ya bir haber bile vermeden imza attı. Terketti dahası ALDATTI!!!!
2-İkinci gelişinde Galatasarayın maddi olarak inanılmaz bir borç yüküne sokup Galatasarayın şimdisinden ve geleceğinden çaldı.
3-En kral fenerbahçeli M.Ali Aydınlar'ın bile fenerbahçeyi korumak için çırpınırken ceza vermek için ve hatta küme düşürmekten başka çaresinin olmadığını düşünürken bir densiz çıktı ve dedi ki ŞİKE YOKTUR, SAHAYA YANSIMAMIŞTIR! Bu adam federasyona başkan oldu. Sayın imparatorumuz ister kabullenin ister kabullenmeyin maaşlı bir çalışansa, parasını veren patronunun Galatasaray başkanının telefonunu gururu için açmazken, görüşmeye tüpçünün evine tüpçünün ayağına kahvaltı masasına gitmekte bir sakınca görmedi!
4-Galatasarayımızın Saraoğlunda anasının ak sütü gibi kazandığı kupayı vermemek için birtaraflarını yırtan sayın şahsiyet Galatasaraya şampiyonluk töreni yaptırtmazken! Sayın İmparator tüpçüyle öpüşe öpüşe imza töreni yapıyor!
Ayrıca lütfen sorularıma yanıt verin
a) Terim'in takım üzerinde emekleri var saygı göstermekgerekir diyorsunuz, Emre'nin emeklerine konu gelince neden bırakın saygı duymayı konuyu kilitliyorsunuz?
b)Emre'nin İnter'e kaçmasıyla, Terim'in Fiorentina'ya kaçmasının ne farkı var?
c)Emre'nin emekleriyle Fatih Terim'in emeklerinin ne farkı var 3-5 kupa sayısı mı?
d)Emre küfürbaz, kavgacı da Fatih Terim Osman tamburacanın bıyıklarına kaymadı mı? Mersin maçında kaç kişinin üzerine yürümedi mi? Orayı çekme burayı çek!
e)Emre'nin fener'e gitmesiyle, İmparatorunşikeci feneri paklayan kupamızı vermeyen tüpçüye gitmesinin ne farkı var?
f)Emre Galatasaray'da para için oynadı da, Fatih Terim bedava mı çalıştı? Bildiğim kadarıyla Emre Adnan Polat'ın yardım kampanyasında 300bin lira mı dolar mı ne yardım yaparken Fatih Terim gereksiz transferlerle Galatasarayı borç yükü altına sokmuştu demi?
Ya sıkıldım ve hatta bıktım artık. Ha şunu da söyleyeyim burda ben Emre'yi savunmuyorum tam tersi tiksiniyorum. Ama anlatmak istediğim Terim'in Emre'den de pek farklı olmadığı. Tamam Emre kadar göstere göstere karaktersizlik yapmakta kimse sollayamaz ama 2 kere Galatasarayı satmış şahsa ben adam demem! Asıl korkum da bu. Emre öldürsen bir daha Galatasaraya gelemez ama o şahsiyet niyetini açıktan oynamadığı için 4.kez Galatasaraya gelecek!
Ayrıca sizden bir isteğim var, adminseniz yükünüz ağır, konuları kendi düşüncelerinize göre yargılayıp kafanıza göre kafanıza yatanı savunup, kafanıza göre yatmayanı kilitleyemezsiniz. Site benim dilediğimi yaparım derseniz saygı duyarım.
Yani Emre çirkeflik yapmasa bu kadar nefret edilmeyecek miydi? O yüzden mi adama "Emre B. paraya muhtaç" diye besteler yapıldı? Ayrıca Mehmet Topal kim ya, sanki bizimle özdeşleşmiş bir adam gibi kıyaslama yapıp durmayın şunla. Mehmet Topal sıradan vasat bir futbolcuydu bizde. Ne çok sevmemiz için, ne de nefret etmemiz için bir sebebimiz olmadı. Bu örnek bildiğin elmayla armut. Alakası bile olamaz yani. Emre'nin durumu her zaman farklı olmuştur bunu kabul etmek lazım.
E gene elmayla armut. Tanju dediğin dönem ta 80'lerin sonu 90'ların başı. Böyle Fener'den Galatasaray'a, veya Galatasaray'dan Fener'e geçen sürüyle topçu var o zaman. Ama hiç biri son gittiği takımla anılmaz, çünkü o dönemin şartları bugünden çok farklı. Selçuk Yula'nın bile Galatasaray da oynadığını bilir misin mesela? Ama adam net anti-Galatasaraylıydı, fenerliler de bayılırdı. O yüzden o dönemi şimdiyle karşılaştırmak yanlış.