Izet Hajrovic’in Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzzet hakkında güzel bir video :)

Uzaktan şutları ölümcül olan futbolcuları her zaman sevmişimdir

[media]https://www.youtube.com/watch?v=3L_A2YmrSS4[/media]

Bosnia-and-Herzegovina-Turkey.jpg

Ne kadar olumsuz adamlarsiniz ya sana sorsak muhammet demiri alirsin zaten buyuk yetenek olarak

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Prekazi'nin Polat döneminde önerdiği Jovanovic, ve 4-5 ay önce yanılmıyorsam benim getirdiğim adam Melo'dan 3 gömlek üstündü açıklaması yapması.

Taffarel'in az kalsın Muslera yerine Lauro diye bir kaleci getirecek olması

Geçmişte hakkında kayıp Milyon- vergi davası olan Tulun'un transfer de aktif rol alıyor oluşu ve onu frenleyen Terim'in kulüpten gönderilmesi

Prekazi'nin aktif rol oynamaya başlayacağının gündeme gelmesi ve o getirdiği ve övdüğü adamın şu an ki piyasa da ki durumu

Transfer maliyetlerinin (yansıyan) ederinden çok yüksek olduğuna inanmam -7+4.5=11.5 Milyon Euro= 34.5 Milyon TL

İzlediğim videolardan çıkardığım sonuç

Skibbe'nin bizim için kayıp olacak ama adamın hayali bu, çok da mühim değil tarzı açıklaması (gerçi burada bizim Anadolu kulüplerinde ki tüccar zihniyete alışmanın ön yargısı var)

Bütün bunlar birleşince korkuyorum, korkmaktan öte güvenmiyorum.

İzet eğer Türk olursa Türk futbolu için devrim olur . Türk kulüpleri artık Bosna'dan falan oyuncu getirtir onları Türk yapmaya başlar :) Biz de hazır Dzeko fazla forma şansı bulamıyorken onunla ilgilenelim muhakkak amcası dayısı halası kesin Türkdür :)

Lyon-Grasshoppers maçının ilk yarım saatine baktım Hajravic çok durağan oynuyo geri kalan 60 dkda neler yapmış bi bakalım:)

sağ kanattan içeri kat edip sol ayağıyla şut çeken sabri'yi hayal edin...

heh şimdi ettiyseniz hajrovic transferi için ne kadar harcarsınız?...;)

bunuda cözemedim.

Türk pasaportunu alir ise, zaten olay bitmis olur. Ama mesela türk pasaportu verilmeden bi "Türklügü bi baglantidan dolay" bi özel izin ile kontenjan yemeden oynayabilir?

Yani bu ikinci olanakin imkani var mi?

oluyor işte... tamamen kafatasçı zihniyet bence... hatta suriyeli olsa daha da kolay... bunun örnekleri çok... sadece galatasaray için bunu yaparlar mı orası meçhul...

Ne kadar olumsuz adamlarsiniz ya sana sorsak muhammet demiri alirsin zaten buyuk yetenek olarak

Büyük yetenek değil ederi de 1-1.5 Milyon Euro'dan fazla olmaz. Ama 5-6 isterler. Satmaya kalksak Burak'a da 3-4 fiyat biçerler şu an.Türkiye pazarı bu. Ha Muhammet Demir mi Hajrovic mi?

Bilmiyorum. Hajrovic'i izleyen yoktur herhalde. Ben de izlemedim. Ama İsviçre Ligi'nden son 2-3 yılda sadece etki yaratacak potansiyelde 2 adam çıktı (Shaqiri ve Salah), Hajrovic bana göre bu sınıfta kesin değil. Bir kere tekniği o seviye de hiç değil.

Kısaca Avrupa Ligi'nde son 32-16 bandında giden takımların seviyesinde bir adam bu adam. O da burada gelişebilirse 1-2 sene sonra.

Biz CL'de şampiyonluk veya onu zorlama hedefi koymuşken yüreğimizde bu seviyeye yetmez. Maliyeti de az değil demektir o.

Muhammet Demir benzetmenize gelince, o adam da sakat, en müzmininden. Toparlar mı belki? Ama 4-5 hayatta etmez. Ona da vermeye kalkarlarsa onu da eleştiririm.

Ama size SORUYORUM?

GALATASARAY SON 10 YILDA TÜRKİYE LİGİNDEN HERHANGİ BİR TAKIMDAN YERLİ BİR OYUNCU'YA 7-8 MİLYON VE+ BİR BEDELLE TRANSFER YAPTI MI ?

Burak-5 Milyon Euro- ki gol kralıydı hayır. 11 sene önce de bir garip Bülent Akın saçması gelmişti ki sorma.

PEKİ BU SÜRE ZARFINDA EDERİNDEN FAZLA FİYATA OLDUĞUNA İNANDIĞINIZ KAÇ YABANCI TRANSFERİ YAPTI BU KULÜP?

Hemen sayayım

Misimovic- 8.5 Milyon Euro- en fazla 5'ti çünkü satış listesinde idi, alırken.

Stancu - 6 Milyon Euro-nasıl bir kazık yediğimiz belli değil. En fazla 2 Milyon Euro idi bedeli.Çin işi Sezgin işi.

Elano - 9 Milyon Euro-satış listesinde idi. En fazla 6-6.5 olmalıydı ederi

Büyük yetenek değil ederi de 1-1.5 Milyon Euro'dan fazla olmaz. Ama 5-6 isterler. Satmaya kalksak Burak'a da 3-4 fiyat biçerler şu an.Türkiye pazarı bu. Ha Muhammet Demir mi Hajrovic mi?

Bilmiyorum. Hajrovic'i izleyen yoktur herhalde. Ben de izlemedim. Ama İsviçre Ligi'nden son 2-3 yılda sadece etki yaratacak potansiyelde 2 adam çıktı (Shaqiri ve Salah), Hajrovic bana göre bu sınıfta kesin değil. Bir kere tekniği o seviye de hiç değil.

Kısaca Avrupa Ligi'nde son 32-16 bandında giden takımların seviyesinde bir adam bu adam. O da burada gelişebilirse 1-2 sene sonra.

Biz CL'de şampiyonluk veya onu zorlama hedefi koymuşken yüreğimizde bu seviyeye yetmez. Maliyeti de az değil demektir o.

Muhammet Demir benzetmenize gelince, o adam da sakat, en müzmininden. Toparlar mı belki? Ama 4-5 hayatta etmez. Ona da vermeye kalkarlarsa onu da eleştiririm.

Ama size SORUYORUM?

GALATASARAY SON 10 YILDA TÜRKİYE LİGİNDEN HERHANGİ BİR TAKIMDAN YERLİ BİR OYUNCU'YA 7-8 MİLYON VE+ BİR BEDELLE TRANSFER YAPTI MI ?

Burak-5 Milyon Euro- ki gol kralıydı hayır. 11 sene önce de bir garip Bülent Akın saçması gelmişti ki sorma.

PEKİ BU SÜRE ZARFINDA EDERİNDEN FAZLA FİYATA OLDUĞUNA İNANDIĞINIZ KAÇ YABANCI TRANSFERİ YAPTI BU KULÜP?

Hemen sayayım

Stancu - 6 Milyon Euro-nasıl bir kazık yediğimiz belli değil. En fazla 2 Milyon Euro idi bedeli.Çin işi Sezgin işi.

Galatasaray'ın türk takımlarına karşı uyguladığı transfer politikasını sonuna kadar savunuyorum diğer büyük klüplerde bu duruşu sergelese ederi 1-1.5m euro edecek adamlara 7-8m euro fiyat biçmezler 2 sene 4 büyüklere adam satmasınlar bak nasıl çekiyolar fiyatları aşağı.

Ama size SORUYORUM?

Hemen sayayım

Niye sunlari soylemiyosun melo bize gelmeden 2 sene once 40 milyon euroya juventusa transfer oldu biz iki sene kiralamayla beraber 7.5 a sahibi olduk,drogba bedelsiz,Sneijder 8 m € evet chedjou falan kazik ama bunu her kulup yer bale 100 m € luk oyuncu mu Allah askina adamlar verdi iste ben izledigim bi videoda macin ozetini vermis hajrovici gayet yetenekli buldum teknigi gayet iyi ayrica batis ozbek falan deme yani hic.Ben kewell a benzettim tarzini ama tabiki kewell kadar zeki ve kaliteli degil ama olabilir o potansiyel var eger Turk statusunde oynayacaksa kacmaz bence serdar gurlere 3m € verecegine 4 ver bunu al

Niye sunlari soylemiyosun melo bize gelmeden 2 sene once 40 milyon euroya juventusa transfer oldu biz iki sene kiralamayla beraber 7.5 a sahibi olduk,drogba bedelsiz,Sneijder 8 m € evet chedjou falan kazik ama bunu her kulup yer bale 100 m € luk oyuncu mu Allah askina adamlar verdi iste ben izledigim bi videoda macin ozetini vermis hajrovici gayet yetenekli buldum teknigi gayet iyi ayrica batis ozbek falan deme yani hic.Ben kewell a benzettim tarzini ama tabiki kewell kadar zeki ve kaliteli degil ama olabilir o potansiyel var eger Turk statusunde oynayacaksa kacmaz bence serdar gurlere 3m € verecegine 4 ver bunu al

Anlayamadığım da o işte.

1.Melo o kadar az bir fiyata mal olacakken abuk subuk Wellington denen bir bebe için 6-7 Milyon Euro gözden çıkarıldı sene başı. NEDEN.Gelse yarısı kadar bile oynayamazdı bu adamın. O adamın da değeri en fazla 2 Milyon Euro idi. Ama başkan ve 1-2 isim sürekli acı çektirdi yine bize 2-3 hafta boyunca.

Izet Hajrovic ile 5 yıllığına anlaşma sağladı. 21 yaşındaki genç futbolcu için kulübü Grasshopper'a 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceği, oyuncunun kendisine ise yıllık 1.3 milyon Euro verileceği öğrenildi. Resmi imzaların önümüzdeki günlerde atılması bekleniyor.

Anlayamadığım da o işte.

1.Melo o kadar az bir fiyata mal olacakken abuk subuk Wellington denen bir bebe için 6-7 Milyon Euro gözden çıkarıldı sene başı. NEDEN.Gelse yarısı kadar bile oynayamazdı bu adamın. O adamın da değeri en fazla 2 Milyon Euro idi. Ama başkan ve 1-2 isim sürekli acı çektirdi yine bize 2-3 hafta boyunca.

Her şey yaptım olucak demekle yada taraftar istiyor o zaman olsun demekle olmuyor bu sizinde başınıza gelmiştir hayatta.

Bizim bilmediğmiz şeyler vardı hep var olucak yoksa bizim aklımıza gelen onlarında geliyordur.

Anlayamadığım da o işte.

Haklisin o konuda renktas bizim profesyonel bi ekibimiz yok bu islere niye tulun bakiyo ki hocaya bagli bi ekip olsun sagda solda hocanin iatedigi adamlara baksalar bile yeter bu kadar yanilmayiz.Mesela suna ayar oluyorum 1 sene liginde iyi oynamis bi adama gidip para saciyoruz chedjuya o kadar para vercegine al omer topragi ama nerde kazik yemeyi seviyoruz

Fatih Terim alsaydı yerli Messi derdin, kabul et şimdi :D

Demezdim asla. Fatih Terim'in de anlayamadığım bir çok transferi oldu.

Amrabat- 8.6 Milyon Euro ?

Dany'i aldırması -3.3 Milyon Euro

Furkan Özçal- ?

Sercan Yıldırım -3.5 Milyon Euro -gerçi ihtiyacımız vardı, mecburduk gibi o sene için

Ama ben 2 sene önce ki aklı bekliyorum transfer de

Eboue- 3.5 Milyon Euro

Elmander-bedelsiz

Selçuk-bedelsiz

Ujfalusi-2 Milyon Euro

Engin Baytar-1.1 Milyon USD

Muslera- 6.75 Milyon Euro+ Cana'dan kurtulma

yıllar sonra alt yapıdan oyuncu çıkarılması

yine devam eden

Burak Yılmaz- 5 Milyon Euro

Umut Bulut -kiralık+2.7 Milyon Euro

Sneijder- 7.5 Milyon Euro

Melo- 7.5 Milyon Euro (cumulative)

Drogba'yı ise sayamayacağım çünkü 35 yaşında adam bu sene 8 Milyon Euro cash kazanıyor bizden- çok fazla cidden.

Muslera gibi bir adam 6.75 iken, Melo 3 senede 7.5'a mal olmuşken, Eboue gibi piyasası olan bir adamı 27 yaşında 3.5 Milyon Euro'ya alabilmişken, beğenmesenizde golcülüğü tartışılmaz ve geçen sene şampiyonluğa en büyük katkıyı yapan 2 isimden biri olan Burak 5 Milyon Euro, Selçuk 0 maliyetle alınıyorken ben işte bunu tartışıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt