Izet Hajrovic’in Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demezdim asla. Fatih Terim'in de anlayamadığım bir çok transferi oldu.

Amrabat- 8.6 Milyon Euro ?

Dany'i aldırması -3.3 Milyon Euro

Furkan Özçal- ?

Sercan Yıldırım -3.5 Milyon Euro -gerçi ihtiyacımız vardı, mecburduk gibi o sene için

Ama ben 2 sene önce ki aklı bekliyorum transfer de

Eboue- 3.5 Milyon Euro

Elmander-bedelsiz

Selçuk-bedelsiz

Ujfalusi-2 Milyon Euro

Engin Baytar-1.1 Milyon USD

Muslera- 6.75 Milyon Euro+ Cana'dan kurtulma

yıllar sonra alt yapıdan oyuncu çıkarılması

yine devam eden

Burak Yılmaz- 5 Milyon Euro

Umut Bulut -kiralık+2.7 Milyon Euro

Sneijder- 7.5 Milyon Euro

Melo- 7.5 Milyon Euro (cumulative)

Drogba'yı ise sayamayacağım çünkü 35 yaşında adam bu sene 8 Milyon Euro cash kazanıyor bizden- çok fazla cidden.

Muslera gibi bir adam 6.75 iken, Melo 3 senede 7.5'a mal olmuşken, Eboue gibi piyasası olan bir adamı 27 yaşında 3.5 Milyon Euro'ya alabilmişken, beğenmesenizde golcülüğü tartışılmaz ve geçen sene şampiyonluğa en büyük katkıyı yapan 2 isimden biri olan Burak 5 Milyon Euro, Selçuk 0 maliyetle alınıyorken ben işte bunu tartışıyorum.

Yok ya takılıyorum bende, ciddiye alma :D

Transferde son 2 yılda doğrular kadar saçmalıklar da yaptık ama en azından Polat dönemine göre daha iyiydik o kesin. Bakalım bu sefer ki genç oyunculara yatırım politikası da hoşuma gidiyor ama saha da izlemeden de bilemeyiz tabi. Yani bugün Barış Özbek dersin, yarın belki de Robben diyeceksin belli olmaz bu işler. Ön yargılı olmamak lazım. Bekleyip görelim.

Lyon-Grasshoppers maçının ilk yarım saatine baktım Hajravic çok durağan oynuyo geri kalan 60 dkda neler yapmış bi bakalım:)

o maçi bende izledim. mahalle maçi gibi. izzetin bölgeye top gitmiyor. öbür taraftan oynuyorlar. duran toplarda etkiliydi.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=iCjd_O8C8K0[/media]

1.25 te baseli golünü atiyor. 4.29 da 2 herifi geçip golü atamiyor:)

nasil calim atamiyo nigg herifin iki adam calimlayip 90a taktigi goller var

Ben bildigimi yaziyorum. Arda gibi, Keita gibi oyuncu gecemiyor. Ornek gosteridigim iki oyuncunun ozellikleri farkli olmasina karsin rakibi ekarte edip, dengelerini bozabiliyorlardi.

Hajrovic'den beklenen ne tam cozemedim ? Hayal kirikligina ugrayabiliriz, zira beklentiler cok yuksek. Amrabat ile kiyaslamak yanlis olur. Zira Hajrovic'de beyin denen sey mevcut.

Hajrovic cok iyi bir yedek olabilir mesala ama bence asla bir 11 oyuncusu olamaz. 14 oyuncu denilir ya ha iste Hajrovic de bazen bu 14 denilen oyuncularin arasina girer.

Edit; Okuduguma gore yerli statusunde oynayamayacakmis.. O halde neden transfer ettigimizi anlamakta gucluk cekiyorum. Eger bu haber dogruysa ver yerli TFF statude herhangi bir degisiklige gitmezse Mancinin farkli planlari var. Hajrovic kotu mu ? degil. Fakat 1. sinif bir oyunucu da degi l.Shaqiri gibi bir potansiyeli asla sahip degil. Lazio'da oynanan bosnali Lulic var veya su diger Italyan kanat Candreva. En fazla o ayarda bir oyuncu olabilir.

Caner Erkin ile de kiyaslayabiliriz. Mucadele gucu yuksek, hirsli ve inatci bir oyuncu. Bu sezon harikalar yaratan Caner'den bahsetmiyorum yanliz :D

Bizde de herkes scout herkes uzman....Bilgisi olmadan fikri olan tek topluluğuz..

Tüm Videolarını izledim, bence bu elemana yatırım yapılır. Bir Türk pasaportu olursa tadından yenmez.

TÜRK PASAPORTU İÇİN UĞRAŞMAMANIN MANTIĞI NEDİR ? SEZON SONUNDA YADA ŞİMDİ NE FARKEDİYOR YANİ ? AHMAKÇA BİR HAREKET..

hayırlı olsun camiamıza

Türk statüsünde oynatma olayını da çözersek çok iyi olur aksi takdirde yabancı kısıtlamaları yüzünden zor şans bulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt