Izet Hajrovic’in Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayirli olsun. sol beki de alirsak muthis olacak muthis

bunun arsenal alt yapısında birde stoper kardeşi varmış :) inşallah türk olarak oynatabiliriz kendisinide yazada kardeşi iyiyse gelir

hayırlı olsun.

hiç izlemedim iyi adamdır inşallah

Tek artisi yerli olmasi. Yerl statüsünde oynamasaydi adi bile gecmezdi.

Yerli olursa cok iyi, olmazsa iyi hamle

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler bize düşen artık bu tarz yerli yapabileceğimiz oyuncular bulmaktır.

Boş transfer gibi. Umarım 4 Milyon Euro falan değil ,1.5 falan verilmiştir maksimum.

Yönetim erken davrandi bu sefer. Kesinlikle cok memnunum. Umarim yerli statüsü garantilenmistir yoksa sorun olur. Yakinda bir de Alex Telles eklenir. Yabanci konusu yine biraz sikintili oluyor malesef.

Muslera, Chedjou, Eboue, Riera, Melo, Sneijder, Bruma, Alex, Drogba, Amrabat. (10 oldu). Seneye birde 5+0+3 var.

- Amrabat gitmeli. Kendisi icin de iyisi budur.

- Sene sonu Eboue ve Riera ile yollar ayrilmali.

- Drogba bir ihtimal gidici.

Neyse, Hajrovic ile sag kanat akar diye umuyorum. Keske sol'da Alex/Bruma ikilisini görebilseydik. Ikisi de genc, ikisi de ayni dili konusuyor. Gördügüm kadariyla Alex de iyi hücum ediyor. Ah ah yabanci sinirlamasi ah.

Türk olacak büyük ihtimal yoksa alınmazdı.12numara denen çakma fenerin resmi sitesi bile şimdiden ağlamaya başladıysa izlemeden iyi oyuncu olduğunu anlarsın zaten :yuppi:

Hayirli olsun. Kontenjan yemez ise tadindan yenmez.

Sag Acikda bence banko oynayabilir. Bruma solda, sagda malesef oyuncu yok.

Bunun biraderi de transfer etmek lazım.Hem stoper hem de Arsenal altyapısından çıkma.Maliyeti de fazla olmaz,iyi bir gözlem sonucunda kadroya dahil edilebilir.

sol taraftan wes, sag taraftan izet bobalayacak sutlarla:cool-78:

Boş transfer gibi. Umarım 4 Milyon Euro falan değil ,1.5 falan verilmiştir maksimum.

Yiğit Gökoğlan

Furkan Özçal

Sercan Yıldırım

Aydın Yılmaz

Nordin Amrabat

Bu transferleri direk fatih terim istedi diye yapıldı.

Hangisinin hayrını gördük?

Hepsine verdiğimiz para 10 milyonu geçti.

Bırak izleyelim adamı boş mu dolu mu ozaman görelim.

İşiniz gücünüz ünal aysal yönetimini karalamaya çalışmak.

Konuyu gerekli şekilde düzenledim portala da aldım.Yeni girenler de görmüş olur ;)

7848.jpg
7848.jpg
7848.jpg

Alpay bu yorumuna katılmıyorum.Yerli ise çok güzel bir hamle.Ayrıca izlediğimiz kadarıyla etkili bir ayağı var.En kötü 4 milyon da verdik diyelim boşa gitmez emin ol.Çünkü biz kimlere ne paralar verdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt