Halim Yıldırım
Parçalı Üye
- 10 Haziran 2009
- 2.522
- 1
- 288
abi kanatmı yok takımda. bruma var, hamit var, engin var. bu çocuğun onlardan ne artısı olabilir. demekki sol ekde riera ile devam edeceğiz.
Telles kantin işletmeyemi geliyo buraya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi kanatmı yok takımda. bruma var, hamit var, engin var. bu çocuğun onlardan ne artısı olabilir. demekki sol ekde riera ile devam edeceğiz.
Türk sayılacağına inanmayarak yazdım onu. Bu TFF annesi Türk olsa ama babası değil kütük babadan gider diyerek yine reddeder, ki tek sığınağımız Bayrampaşa da yaşayan kardeşi galiba.
Eğer Hajrovic-Hajro-Hajri- yani HAYRİ yerli statüsünde oynarsa, ikinci yarıda her maçta en çok eboue nin işine yarayıp, 3-5-2 de gerçek eboue yi daha agresif olarak görebiliriz. Hayrinin sağ açık da olmasının eboue ye fazladan hareket alanı sağlayacağı muhakkak..
ya tutarsalardan bir demet daha.şöle bir algı var türk se iii değilse ii değil.videolardan görüldüğü kadarıyla sadece şutu olan bir adam.amrabat la bunun videolarını izleyen biri kesinlikle amrabat der.videolarda inanılmaz yavaş gözüküyor umarım öle değildir.herşey hızda değil ama adam eksiltebilme araya koşu yapabilme kanat oyuncularında olması gereken vasıflar bence.bir adam zaten türkse ii değilse iyi değil deniyorsa zaten çokta ii bir futbolcu değildir.umarım yanılırım ama videolardan görülen kadarıyla çokda ümit var değilim.
Ben bu adamı bilmiyorum. Orta saha olarak yazıyor. Tam nerenin adamı ? Sol ayaklı ve sağ kanatta da oynayabiliyormuş. Yerli statüsünde oynayamayacaksa Bruma'ya çok yazık olur.