Izet Hajrovic’in Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bekleyip görmekten başka bir alternatif ve çare yok hayırlı olsun diyorum

abi kanatmı yok takımda. bruma var, hamit var, engin var. bu çocuğun onlardan ne artısı olabilir. demekki sol ekde riera ile devam edeceğiz.

iyi güldüm

engin rize'ye postalandi

hamit desen gelmis 33 yasina oynasa bile tac cizgisinde kicini rakibine dayar ve en iyi ihtimalle top kaybetmeyiz

bruma disinda kanat yok, o da yabanci (o yüzden fazla kullanamadik)

kanat oyuncusu günümüz futbolunda inanilmaz önemli bir mevkidir.

bizim gol atma sorunumuz var, buda drogba burak sneijder'den baska adam olmamasindan kaynaklaniyor. bruma'nin son vurusu biraz zayif olsada asist yönü cok kuvvetli ama toplasan 5-6 mac yapmistir.

kac senedir aydin yilmaz'a 1 milyon tl verip duruyoruz, bir hayrini görmedik.

türk olmasa bu adamla ilgilenmezdik bile. benim icin önemli olan zaten bu oyuncuyu arayip bulmalari.

cok büyük transfer basarisi olur bu.

bülent tulun'da 1 yabanci alacagimiz demisti (telles) ve bu adam YERLI OLARAK OYNAYACAK

Yabanci alsak en kötü Nani, Menez, Ashley Young falan alinirdi emin olun.

ya tutarsalardan bir demet daha.şöle bir algı var türk se iii değilse ii değil.videolardan görüldüğü kadarıyla sadece şutu olan bir adam.amrabat la bunun videolarını izleyen biri kesinlikle amrabat der.videolarda inanılmaz yavaş gözüküyor umarım öle değildir.herşey hızda değil ama adam eksiltebilme araya koşu yapabilme kanat oyuncularında olması gereken vasıflar bence.bir adam zaten türkse ii değilse iyi değil deniyorsa zaten çokta ii bir futbolcu değildir.umarım yanılırım ama videolardan görülen kadarıyla çokda ümit var değilim.

Videolar da zaten genelde attıkları golleri gösterir.

Videolarda sadece gollerini gösterilmesi bu adamın sadece çok iyi şut attığına kanıt değildir.

Amrabat gibi inanılmaz yeteneksiz ve aynı zamanda kontenjandan yiyen bir oyuncu için tek özelliği sadece aşırı derecede iyi şut atması bile olsa 1000 kere Hajrovic'i tercih ederim.

Ayrıca oyuncunun diğer özellikleri hakkında izledikce daha cok fikir sahibi oluruz.

Ön yargılı olmaya gerek yok.

iyi güldüm renktas

engin rize'ye postalandi

hamit desen gelmis 33 yasina oynasa bile tac cizgisinde kicini rakibine dayar ve en iyi ihtimalle top kaybetmeyiz

bruma disinda kanat yok, o da yabanci (o yüzden fazla kullanamadik)

kanat oyuncusu günümüz futbolunda inanilmaz önemli bir mevkidir.

bizim gol atma sorunumuz var, buda drogba burak sneijder'den baska adam olmamasindan kaynaklaniyor. bruma'nin son vurusu biraz zayif olsada asist yönü cok kuvvetli ama toplasan 5-6 mac yapmistir.

kac senedir aydin yilmaz'a 1 milyon tl verip duruyoruz, bir hayrini görmedik.

türk olmasa bu adamla ilgilenmezdik bile. benim icin önemli olan zaten bu oyuncuyu arayip bulmalari.

cok büyük transfer basarisi olur bu.

bülent tulun'da 1 yabanci alacagimiz demisti (telles) ve bu adam YERLI OLARAK OYNAYACAK

Yabanci alsak en kötü Nani, Menez, Ashley Young falan alinirdi emin olun.

Peki canıım renkdaşım sen menezimi tercih ederdin yoksa bu izet altınmeşe kardeşimizimi :D :D

La adam gencecik türk statüsünde oynayabilecek diyorlar ayrıca tipi de messiye benziyor daha ne olsun lan ? hemen asmışsınız adamı bir durun bakalım

Futbol_5 @Futbol_5 2 dk Oyun stili robben ve baliç karışımı birşey..Topu içeri çekip kaleye şut atan bir oyuncu..(Shaqiri,Stoch)gibi..En önemli özelliği şutları..

Sadece 4 dakikalık videosunu izledim . Ben de tam Robben'in çakması demiştim . Şimdi 2 tane full maçını indiriyorum gece izlerim . Ona göre daha iyi bir fikir elde edebilirim .

3-5-2 taktiğinde kanat forvet yok ki.

Yani o taktikte hajrovic ve Bruma gibi oyunculara yer yok.

Hücumcu bek oyuncuları oynar o taktikte.

Doğru. 3-4-3 de kanat forvet olanlar;

3-5-2 açık olarak anılıyor. Orta 5 linin en kenarına yerleşip arkasındaki beklerin bindirmesi ile double yapıp fazladan alan yaratıyorlar. Temel de 3-5-2 adıyla bilinen ama, topun bulunduğu kanada göre değişebilen gizli veya geçici 2-6-2 sistemi..

3-4-3 olursa KANAT FORVET; 3-5-2 de SAĞ AÇIK olarak oynayacak.

Muslera-Eboue-Semih-Chedjou-Riera-Melo-Selçuk-Hajrovic-Sneijder-Bruma-Drogba.

böyle olacak büyük ihtimalle cl kadrosu. riera-telles arasında bir tercih yapılacaktır. ben riera diyorum sebebini zaten hep söylüyorum. baktık işler kötü gidiyor izet-burak değişikliği yaparız.

BarisOzbek_B.jpg

insallah sonunuz benzemz

Hayırlı olsun. Umarım beklentileri karşılar ve katkı sağlar takıma.

İzlemedim açıkcası. Videolarına bakacam birazdan övenler var. Ama şuda bir gerçek ki Aydından daha iyidir kesin. Hayırlı olur umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt